- Konu Sahibi esraylmz03
-
eskiden onlar beni çok ararlardı ben de onları, sonradan o kadar çok konuşup yüzgöz olduk ki gelinle konuşulmaması gereken şeyleri konuştular benimle, şunu sen öde bunu ben ödeyeyim diye pazarlıklar başladı daha evlenmeden, nişanlıma söyledim sen arama onları onlar seni ararsada soğuk konuş dedi, şimdi belki haftada bir arıyorum. Eskisi gibi değil. Siz siz olun çok arayıp sormayın evlenmeden
keşke müstakbel kayınvalidem yaşasaydı da her gün arasaydım. ben onu çok sevdim o da beni çok sevmiş herkese beni nasıl sevdiğini anlatmış, fakat kaybettik kendisini. olsaydı keşke mutluluğumuzu görebilseydi. ailemiz eksilmeseydi. bence aramak sormak da zorla isteksizce yapılacak bişey değil. içinizden geldiği gibi olmakta fayda var.
Benim kayınpederim sürekli beni aramıyo bilmem ne diye nişanlıma diyo bende sadece önemli günlerde aryrum ne bilim yalnış mı yapıyorum bilmiyorum ki
bence ondan bekleme canım sen kendın ara onlar yaşlı oldukları için bizlerden beklıyolar haklılarda sen görevini yap ara bence görceksın nasıl memnun oluyolar
Doğru söylüyorsun CNm ama kırıldığım şeyler oldu o bakımdan hani ole yüz göz olmadık ama bişmiyorum ya
uff bunlar bana çok uzak geliyor, evliliğime daha var. düşünüyorum da aradığımı ne konuşacağımı bilemem herhalde :/
babasıyla telefonda hiç konuşmuyoruz adam soğuk benim yapabileceğim bişi yok.nasılsın baba dediğimde iyiyim siz nasılsınız diyen biri.annesiyle her hafta konuşuruz. sıcaklıkla alakalı herhalde.
kayınvalide hallediyo o işi canım bende diodum ne konuşcam die ama kayınvalidem sağolsun çok konuşkandır iyi muhabbetimiz oldu sonradan :)
erkek arkadaşım neşeli bir insan diyor ama tanışmadan bilemeyeceğim, inş bende senin gibi şanslı olurum. çok heyecanlı olacağım kesin ama.
tanımadığın için konuşcak bişey bulamıyosun işte kuzum. tanıyınca insan hem daha çok seviyo hemde konuşcak seyler çoğalıyo ki zaten yaşıcaksın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?