Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

Çok şükür öyle gıcık olduğum bir huyu yok. Çokta severim...

Ama yapma kendini yorma anne dediğim şeyleri yapması kendini yorması beni üzüyor :50:

Yıllardır tanısanda değişen bişey olmazdı bence..

K.validenin huyu bu demekki,değiştiremezsin sen bunu..

Kızını oğlunu düşünmüyorsa zaten senide düşünmez ki..

Niye düşünsün yani..

Ne yaıyorsa kendine yapar,karşısındaki kişi ne düşünür ne hisseder umurunda bile olmaz böyle kişilerin ..

Sende heee heee diyip gülüp geçeceksin işte..

Yok yani yıllardır tanısan illa bi şeyler paylaşmış olursun, o zaman belki alınırdım
Ama şimdi tanımam etmem demek ki böyle biri deyip ona göre davranıyorum bende demek istedim

Yoksa elbette kişinin karakteri neyse odur, değişmez kesinlikle

Zaten bende öyle yapıyorum :1: beni çok seviyor
Ben oğluna bile laf söyletmiyorum çünkü, bırak öyle seviyo belki annen diyorum :1:
Beni ilgilendirmiyor, her birey kendinden mesuldür anne bile olsa..

Hergun abuk sabuk zamanlarda gunde 2 kez esimi arayip beni de ayri aramasina uyuzum...

Gecen sinemaya gittik, ciktik , neymis efendim girerken haber vermisiz de ciktigimizda aramamisiz bak sen yaa... Orasi Istanbulmus bir rahat ver yaa:)

Allahtan Ist disinda kendisi birde ist,. da olsa nolurmus Allah bilir...

Tovbe yaaaa....

Kisacasi devamli arayip napiyorsunuz demesi sinirimi bozuyor... Bir de izinliyiz mesela niye yanlarina gitmiyormusuz, benim annem 5 dakikalik mesafede gidemiyorum... iST. DIDINA SANA MI GELCEM.

Uyusss ya

Yalan söyleyip etrafındakileri çok güzel inandırmasından, kendini acındırmasından ,gözlüğünün yanından üstünden nefretle bakmasından, kayınpederimi bana karşı doldurmasından"" vs. "vs gerçekten beni nefretle doldurmaya yetiyor..

İslah etsin güzel Rabbim..Ne diyim 3 yıldır bıktırdı evimde huzur da koymadı..Şükürler olsun ki Ahiret var..Ben haklarım orada saklı..

vallahi benim 4 tane görümcem var kayınvalidem hepsiyle beni bir tutar melek gibi kadın ve beraber yaşıyoruz çok şükür hiç bir problemimiz yok gelin kaynana gibi değiliz, zaten kaynana lafı çok iğrenç geliyor kulağa :34:

kayınvalidemin beni çileden çıkardıgı huylarını yazacak olursam liste hayli uzar..
kısaca beni kayınvelidemim varlığı çileden çıkarıyor.. :(

2senelik evliyim cok sükür fesat bi kayınvalidem yok ama sürekli bebek konusunu gündeme getirmesi beni çıldırtıyor yok kardeşim çocuk falan istemiyorum şuan diyorum ama nafile...

2senelik evliyim cok sükür fesat bi kayınvalidem yok ama sürekli bebek konusunu gündeme getirmesi beni çıldırtıyor yok kardeşim çocuk falan istemiyorum şuan diyorum ama nafile...[/QUOT canım seninkiler yine iyi çocuk istiyo bizimkiler hem istemiyo hemde olan çocuğa küfür ediyo...çok acı.....

2senelik evliyim cok sükür fesat bi kayınvalidem yok ama sürekli bebek konusunu gündeme getirmesi beni çıldırtıyor yok kardeşim çocuk falan istemiyorum şuan diyorum ama nafile...[/QUOT canım seninkiler yine iyi çocuk istiyo bizimkiler hem istemiyo hemde olan çocuğa küfür ediyo...çok acı.....
işin zor canım ya üzüldümmm şimdi

Sürekli "ben çok iyiyim"demesine sinir oluyorum. . . :ssz:
Bir insan bu kadarmı kendini över. . Kimseden de duymadım senin kayınvaliden çok çok iyi dediğini. . ama sürekli kendisi için söyler .

tamam biricik eslerimizin anneleri iyi taraflari yok mu var ama kotuluk kiskanclik agir basiyor bu sayilan seyler genel olarak var kndi kaynanasyla iki sene oturmus 35sene gecmis ustunden hala anlata anlata bitiremiyo kotu die iyi anamicam malesef kendisini hele bu hafta beni cileden cikartti bencilligin sunirlarnda iyyyy yetti valla gorgusuz gorgu dersi verir bana cenesi durmaz yuksek sesle konusur beynim delinio artik o konusurken agzini sapirtatmadan yemez ses cikarta cikarta baskalarini uzmekten zevk alir cok yalanci yuzune vurdugum halde yine soyler tinlamaz kendi bir numaradir ovmeye ovulmeye bayilir ufff vs vs cookk sabrim tasti onun yuzunden iki kere bosanmanin esiginden dondm bebegimi dusuruyordum bunlar da cabasi en ufak acigimda beni esime kotulemeye calisir Allahtan kocam akli basnda Rabbim yardimcimiz olsun bayanlar

oturmamız için bir ev vermiş olması (parasız kiracıyız yani) ve bundan dolayı sanırım köle olacağımı düşünüp yanılması, kendi sülalesi ile aynı apartmanda oturduğumuz için ne zaman bizi görse (bizi diyorum ama genelde oğluşuna sorar) :) apartmanınızda ne var ne yok,niye ona çıkmadınız niye buna gitmediniz,bugün evdemiydiniz,bir yere gitmediniz mi (içimi geçip artık dışımdan sanane demek geliyor ama neyse diyorum) araban nerde göremedim (nız yok hep böyle bize gelip biriyle telefonda konuşursa oğlumdayım,oğlumun arabası vs..)
bir kaç vukuattan sonra bize gelmesi sayılıdır fakat bunlarda ailece değişik bir huy var.İster kendileri gelsinler,ister başkası onlara gitsin genelde oturma huyları olmadığından,bana geldiklerinde hepsinin bir koltuğa geçip yatmalarından hatta bazen tekli koltuğa yan oturup ayaklarını sallamalarından kumandayı bize vermemelerinden,kv nin pis olmasından Allah var şimdi kendisi temiz evi pistir.Doğum günü,kandil,bauram seyran bilmelerinden yani oğluşlarının d.gününü arar kutlarlar beni asla :) ne bir bayramda ne bir kandilde bir mendil vermemişlerdir.Beklentim varmı, yok aslında ama kendisi hediyeleri görünce nasıl gözleri yuvasından fırlayacak gibi oluyorsa karşı tarafta bekliyor sonuçta.Daha neler neler var... Bu durumda ben ne yapıyorum hiç birşey.Çünkü kim ne görmüşse kim ne yaşamışsa onu devam ettirir

Back
X