Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

sürekli diğer çocuklarının sorunlarını anlatması,istemediğim sevmediğim kişilerden bahsetmesi...
bilerek yapıyor bunu çocuklarıyla konuşmadığım için.

benim kaynanamda herşeyin en iyisini kendinin bildiğini düşünür. Evimdeki koltukların minderlerine kadar takar. Eşime yapmak istediği gelin adaylarından inadına söz eder defalarca eşim uyardı da vazgeçti. Herzaman kendi çevresinden gelin adayları bakmıştır çocuklarına ama eşim beni başka şehirde aldı getirdi birşey diyemedi, şimdide kayınbiraderim amerikada çalışırken orada bir kızla tanışmış ve evleniyormuş çok güldüm çok. Büyük konuşmamak lazım.

çok severim kendisini ama mükemelliyetçi oluşu ve herşeyi detaylarıyla incelemesini hiç sevmiyorum..

benimki okumuş cahillerden. öğretmen emeklisi kendisi. torunlarına sözde çok düşkün ama laf çocuklarımın ona gitmesine gelince hep hastadır. zaten evlendiğim günden beri sürekli ağzında hastayım yalanı. birde bana aniden gelmesinden nefret ediyorum. beni sevmediğini biliyorum ama ona sorarsan en iyi geliniyim yalan tabi :60:

Hiçbir vasfı olmadığı halde kendini öve öve bitirememesi :) yaptığı ufak bir iyiliği bile yedi göbek sülalesine kadar anlatması :) Bunlar tahammül edemediklerim en sevmediğiniz diye sormuşsunuz o sebeple diğerlerini yazmıyorum :)

yapmamı istediği şeyleri sıralar sıralar sonra da yine de sen bilirsin tabi istemiyorsan bilemem tabi derrr uyuz olurumm! yapsan bi türlü yapmasan başka türlü!:84:

1 Herşeyin iyisini ben bilirim edaları (ona göre en iyi elişiyi o yapar benim annemin örgülerinin kötü olduğunu ima eder.Ki annemden yaşça büyük kadınlar anneme sormaya gelir kazağın yakasını güzel yapıyo diye)
2 Hep onun dediği olsun istemesi (gelinlik almak için tüm pendiği dolaştırdı bize.Hepsine bi bahane buldu.bana fikrimi bile sormadı burası kötü,bu çirkin bilmem ne dedi )
3 Çok adaletli olduğunu düşünmesi (bana bir set yapmamak için eşime bizde set yapılmıyo yalanını söyledi , eşim geçen sene 6 ay çalışamadı rahatsızdı siz ne yediniz içtiniz demedi.Onu demediği gibi eşime sadece oğlum doktora git dedi !!biz bilmiyoruz gitmeyi.Para yok neyle gitceksek !! )
4 Alınan her hediyeye bir bahane bulup giymemesi (ilk anneler gününde çok güzel bir penye aldım.Beğendi de ama aradan 2 3 hafta geçti.Vay ne biçim penye kolları yukarı çıkmıyo abdest alamadım dedi .Sonra gittik ortopedik terlik aldık.Beli ağrıyo diye, burun kıvırdı ala ala bunu mu aldınız bu çok çirkin dedi.Kalktı benim düğünümde aldığı ve ayağında sadece 1 kez gördüğüm ayakkabıyı getirip bak bunun gibi kibar bişey alsaydınız dedi.Oda yetmezmiş gibi hediye ettiğimiz terliği eşimin babannesine bakan kadını hediye etti)
AH AH nefretinde ötesinde ona karşı hissettiklerim !!!!

yaptığı espiriler.....
doğum yaptıktan sonra kızımı kendi kızı yerine koyup kızım diye sevmesi.. ayrıca kızı bana ver siz bi tane daha yaparsınız.. "BİR GECEYE BAKAR" gibi kaynanamdan en son işitmek isticeğim espiriyi yapması......ıyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
yaptığı espiriler.....
doğum yaptıktan sonra kızımı kendi kızı yerine koyup kızım diye sevmesi.. ayrıca kızı bana ver siz bi tane daha yaparsınız.. "BİR GECEYE BAKARé gibi kaynanamdan en son işitmek isticeğim espiriyi yapmazı......ıyyyyyyyyyyyyy

bakare ?* demişsin kız çok güldüm sanadaa siz bidaha yaprsınız hee çok ta kolay oluyodu desene

kaynanam konusunda birkaç dialog paylaşmak istiyorum....

evliliğimizin ilk ayları kaynanam benden çocuk istiyor, cümle aynen şöyle:
"kızım çocuk yapın, duyduğuma göre kilo alıyormuşun, yumurtalıklarında yağlanma olursa çocuğun olmaz ve hiç bir erkek çocuksuz evliliği sürdürmez"
hööönnkkkk tabi burda ben dumur.... bana arkadaşım gibi nasihatta bulunuyor çokkk DÜŞÜNCELİ kaynanamm:59:

Son düzenleme:
benim kaynanam hiç çocukmevzusu acmadı hamileyim şu anda ama nasıl olduğunu anlatayım kısaca...
bizim dogal yollardan çocuğumuz olamayacağını öğrendik ve ailelerimize söylemeye karar verdik.annem çok anlayışlı bir şekilde tıpın ilerlediğini kötüü bişeyin olmadıgını yanı dogal olduğunu moralimizin bozulmaması için elinden geleni yapıyo.kaynanama söylediğimde ise (benim ufak bir çikolata kistim vardı ama zararsız) gözleri pörtletti bende sen istemiyosun zannetmiştim dedi. direk neden die sordu oğlundan dolayı olduğunu söylediğimde nerdeyse dövecekti:53:nasıl olur dedi sende kist fişlan vardı benim oğlum dalyan gibi olmaz filan nese geçiştirdik.tedaviye baslıcaz filan kaynanamlar ne maddi ne manevi oralı bile olmuyolar 1 sene şehir dışına gelip gidiyoruz 2 kere tüp bebek denedik neyseki şu anda hamileyim hiç oralı olmuyorlar.sürekli gündemleri başka şeyler bu canımı çok acıtıyor.allahıma şükürler olsun arkamda kendi ailem var hem maddi hem manevi....

Yazdıklarınıza çok güldüm kızlar kızmayın bana ama ne kaynanalar varmış bee.Ve ne kadar değerli oğulları var.Ben 10 yıllık evliyim hiç kaynana muhabbetine girmeyeyim.Sadece iyi kaynana yokmu diye düşünürken gördüğüm bir kaynanadan bahsedeyim.Aldığı aylıkları 2 gelinine harcayan hatta birisi daha nişanlı.Gelinlerine kıyafet,süs eşyası hatta ve hatta fantazi gecelik alan.(bunu nerdenmi biliyorum bizim dükkandan alıyor:))) Bazende geliniyle gelip bakıyor oğlum bunu beğenir diye fikirde veriyor.Anlayacağınız 100 kötü kaynanaya karşılık 1 iyi kaynana.Bakalım talih kime gülecek..:16:

Yazdıklarınıza çok güldüm kızlar kızmayın bana ama ne kaynanalar varmış bee.Ve ne kadar değerli oğulları var.Ben 10 yıllık evliyim hiç kaynana muhabbetine girmeyeyim.Sadece iyi kaynana yokmu diye düşünürken gördüğüm bir kaynanadan bahsedeyim.Aldığı aylıkları 2 gelinine harcayan hatta birisi daha nişanlı.Gelinlerine kıyafet,süs eşyası hatta ve hatta fantazi gecelik alan.(bunu nerdenmi biliyorum bizim dükkandan alıyor:))) Bazende geliniyle gelip bakıyor oğlum bunu beğenir diye fikirde veriyor.Anlayacağınız 100 kötü kaynanaya karşılık 1 iyi kaynana.Bakalım talih kime gülecek..:16:
amannnnn nerde öle kaynana benimki 5 kuruşunu geçirmez.ne düğünde ne mobilya olaylarında nede daha sonrasında elini cebine kolay kolay atmamıştır:)

kaynanam konusunda birkaç dialog paylaşmak istiyorum....

evliliğimizin ilk ayları kaynanam benden çocuk istiyor, cümle aynen şöyle:
"kızım çocuk yapın, duyduğuma göre kilo alıyormuşun, yumurtalıklarında yağlanma olursa çocuğun olmaz ve hiç bir erkek çocuksuz evliliği sürdürmez"
hööönnkkkk tabi burda ben dumur.... bana arkadaşım gibi nasihatta bulunuyor çokkk DÜŞÜNCELİ kaynanamm:59:

demek bitek benimki degilmiş düşünceli oln benimkide dioki bitane kızım var işte daha bir yaşında yaza bunu ben alırım benlen yatar siz bidahaa yapın der hepp bende hee tabii zaten bende diodum dogurup dogurup sna veremde ben bidaha doguram zaten çokta dogurganım yaa bi çocuk yaptım hastalıktan yıkılıyom zaten anne yaa isteyen yapsın bu yeter diom anam görüyonmu baaanaa çocuk yap diyoo:33::33::33:

Back
X