Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptığı espiriler.....
doğum yaptıktan sonra kızımı kendi kızı yerine koyup kızım diye sevmesi.. ayrıca kızı bana ver siz bi tane daha yaparsınız.. "BİR GECEYE BAKARé gibi kaynanamdan en son işitmek isticeğim espiriyi yapmazı......ıyyyyyyyyyyyyy
"bakar" demek istemiştim. kendisine aynı lafı iade etme snşım yok kaynanam dullbakare ?* demişsin kız çok güldüm sanadaa siz bidaha yaprsınız hee çok ta kolay oluyodu desene
amannnnn nerde öle kaynana benimki 5 kuruşunu geçirmez.ne düğünde ne mobilya olaylarında nede daha sonrasında elini cebine kolay kolay atmamıştır:)Yazdıklarınıza çok güldüm kızlar kızmayın bana ama ne kaynanalar varmış bee.Ve ne kadar değerli oğulları var.Ben 10 yıllık evliyim hiç kaynana muhabbetine girmeyeyim.Sadece iyi kaynana yokmu diye düşünürken gördüğüm bir kaynanadan bahsedeyim.Aldığı aylıkları 2 gelinine harcayan hatta birisi daha nişanlı.Gelinlerine kıyafet,süs eşyası hatta ve hatta fantazi gecelik alan.(bunu nerdenmi biliyorum bizim dükkandan alıyor:))) Bazende geliniyle gelip bakıyor oğlum bunu beğenir diye fikirde veriyor.Anlayacağınız 100 kötü kaynanaya karşılık 1 iyi kaynana.Bakalım talih kime gülecek..![]()
kaynanam konusunda birkaç dialog paylaşmak istiyorum....
evliliğimizin ilk ayları kaynanam benden çocuk istiyor, cümle aynen şöyle:
"kızım çocuk yapın, duyduğuma göre kilo alıyormuşun, yumurtalıklarında yağlanma olursa çocuğun olmaz ve hiç bir erkek çocuksuz evliliği sürdürmez"
hööönnkkkk tabi burda ben dumur.... bana arkadaşım gibi nasihatta bulunuyor çokkk DÜŞÜNCELİ kaynanamm![]()