Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

aslında fazla kötü huyu yok ama en sinir olduum şeyi herşeyin en iisini kendisinin bildiğini sanması.çokta göze batıcak kadar diil mesela kendş annem bole olsa sanırım o kadar göze batmaz ama adı kaynana işte:)bide herkesin üztünde otorite kurmaya çalışır ama başaramaz hele bende hiç.çoğu zaman eşim ağzının payını verip susturur işte o zaman zevkten dört köşe oluorum çaktırmadan:D

ben sinsi olmasını sevmiyorum.gören ağzı var dili yok sanır.dolap çevirmeye çalışıyor ama kendini hemen ele veriyor.:olmaz:

yaaa nefret demeyelim ağır bi kelime ama geniş olması kızdırıyor beni
örneğin kahvaltı yaparız alır gazeteyi masa başında akşama kadar döner dolaşır okur kaldırmasak sofrayı senelerce öyle kalır
temizlik konusunda da çok geniştir eline bir toz bezi alıp üstün körü bile gezdirmez etrafta
çok ağır yemekler yapar offf offff
daha söyleyemeyeceğim bir çok şey ....

Son düzenleme:
alınganlığı....4 yaşındaki torununun 'seni sevmiyorum ' lafına bile alınacak,küsecek kadar alıngan...

Benimki de aynı şekerim kızım 3,5 yaşında o gelince sen misafirsin diyo diye bize küsüyor bizim söylettiğimizi falan sanıyor galiba, ayrıca her şeye karışır , herşeyin içinde olmak ister ondan habersiz birşey olmasın ister çok bilmiştir sürekli nasihat eder küçümse daha bir çoooooooook şey hangisini yazsam kardeşimkötükedihüso

Kayınvaldem iyi diyen arkadaşlar allah muhabbetinizi bozmasın ama kulağınıza küpe olsun en iyi kayınvalde eteğiyle çarpar geçermiş :1rolleyes:

Kayınvaldem iyi diyen arkadaşlar allah muhabbetinizi bozmasın ama kulağınıza küpe olsun en iyi kayınvalde eteğiyle çarpar geçermiş :1rolleyes:

hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
bir özlü söz de benden....

en iyi kayınvalide kuş tüyü bile olsa tepeden düşerken gelininin kafasını yarar...
a.s

daha fazlasi da var. bende benimki dul. beni su isteme geldi bu geldi.ben cok iyiyim.cok temizim cok güzelim.deyip kendini bir sey sanmasi. benim giydigim ceketin aynisi.,benzerini alip giymesii.ben eve ne alirsam.aynisini almaya calismasi.kendini hep yüksekten atmasi.beni ailemden kiskanmasi.devamli kendi sülalesini övmesi.cenesi cok olmasi.kocasida bu cok bilmisliginden birakip gitmis.cünkü cok efendi.kizida ayni görümcem yasi gecti hala bir koca bulamadi.bazen beni oturtup su huyunu begenmiyoruz bu huyunu,burda böyle yapcan surda söyle..yüzüme karsi.kimse katlanamz.baslarina buyruk. simdilerde fazla icli disli olmuyom.onlarla ugrasacak halim yok. ortam gerilmeye basladimi isim var diyom cikip gidiyomopuyorumnanaktan :oklava:

ayyy canım kimseye sakın dul deme.Ben burda bi topikte görümceme dul dedim de,millet üstüme çullandıkaydirigubbakcemile3

1.5 senelik evliyim hala benim oğlumun kazancı,
benim oğlumun evi,benim oğlumun parası....
deli olucam senn oğlunsa benim neyim acabaa:delphin:
halbuki bilmiyorki onun oğlunun kzandığı kuruşta benim hakkım var:olmaz:

benimki her daim hastadır...ağır hasta gibi yerinden tüm gün kalkmaz...
ama aynı kadın; günübirlik bile olsa hanımlar lokaliyle Ankara-tüm iller arası gezilerini yapar...

yok elkızı yok gelin demesinden nefret ediyordummmmm ediyordum diyorum çünkü şimdi bizimle küstü konuşmuyor..hihoyyyt

ben benimkinin cimriliğine sinir oluyorum yok böyle bişey gelsenizde bu cimriliği bi görseniz gıdım şeyin yorumunu yapıyo ben sadece yok artık deyip gülüyorum valla..bide panik atak bişey söyliycen mesela söylemeden atlıyo lafa küçük olsa kimbilir napardım

haa bide kardeşlerine o kadar düşkünki haftada 5 kere görüşürler ki yarım saatten fazla mesafede hepsi evli barklı tabi neyse hadi gitsinler gelsinler ama niye beni gelmeye zorluyoki işim var diyorum ne işin var diyo al bide burdan yak........ ya bin git ben senin çantanmıyım hadi ayda bir gel dese ok ne bu haftada 5 gün bide gıcıklar teyzeleri ıııyyyyyyyy... hep kendi gelinlerini överler....
ayyy rahatladım biraz attım üstümden açan kimse saolsun bu konuyu

lafa gelince kizlarimla birsin hatta ustun bile geliyosun deyip yaptiklariyla bu dediginn oneminin kalmamasi, eski zamanin gelinleriyle yani kendi gelinlik anilariyla bana laf dokundurmasi....daha sayarim kitap olur 5 yillik evliyiz kitap yazacak kadar oldu kaynanamin ettikleri...

hiç bi huyunu sevmiyorumm..oğlunun yanında canım cicimm oğlu gidince terminatör olurdu hatunn..7 sene canımı çok yaktı..sonra sevgili küçük eltim geldi..:jeyyar: kaynanamın küçük modelii kaydirigubbakcemile3 ..kaynana onun hakkından gelemedii..ohhhhh alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derlerr..yaww yinede arada üzülüyorumm kadınaa..kaynım eskiden bize nasıl davrandığını gördüğü için hep karısını haklı buluyoo..iyide yapıyo gerçii..şimdi kayınvalide beni çokk seviyo güya..keşke sen gibi bi gelin daha bulaydım diyoo...pışıkkkk yemezler artıkknaniknanik

ya aslında iyi ama

sıralamaya kalkarsakta bayağı çıkar tabii

cimridir :parasızlıktan ağlar ama her daim taksit öder bişeyler alır
hep hasta :evlendiğimizden beri hiç ii görmedim sonuçlarıda hep iyidir ama
çok yavaş:konuşurken bile sen bıkarsın dinlemekten
çok ağırkanlı :5dklık iş 1 saatte biter sende gidersin yaparsın
herkezin işine çok karışır :bırakda bu konuya bişey söyleme dimi
çok soru sorar:herşeyi bilecek eksik kalmasın
dediğim dedik olsun ister:o nediyse doğru
asla sır saklayamaz: söyleme dersin anında yetiştirir birine
işi olunca arar:kesin misafir gelecektir yada temizlik vardır

herseyi ben biliyorum tavri,dunyanin en iyi ahcisi annesi en temizi en duzenlisi en en en enler bitmez onda,beni kuma olarak gormesi, zehirli ve kirici dili,numaralari,kusa taksan ucma yetenegini kaybettirecek beyni,say say bitmez

Back
X