Kayınvalidenizin en çok hangi huyu sizi çileden çıkarıyor??

çok iyi anlaşırız.şimdiye kadar beni incitecek kötü bir sözünü duymadım yerimseniben
inşallah hep böyle devam eder :Saruboceq: :nazar:
amma eşimin öncelikli olduğunu söz ve hareketleriyle belli etmesi vardır sağolsun buyrunnnnnnnnn
ya aslında bu kelimelerle pek anlatamayacağım bişey ama eminim beni anlamışsınızdır :sm_confused:
bide çok sık ''biz iyiyiz'' lafını çok kullanır zemuszemus
kendimle ilgili takdir-beğeni-iltifat yapan biri değilimdir asla,beni bilen bilir,karşımdaki yapmalı derim hep a.s
ilk başlarda bana ters gelmişti ama şimdi üstünde durmuyorum :utangac:
çevremde yada sizlerle paylaşımlarda neler var diyip şükredenlerdenim
:Saruboceq:

a.s.

benimkide çok konusur be anam adamı bayar iş yapmaya gelicede kocaman bir fosssssssssssssssssss ben hep derim sizde tantana var iş yok bide konusurken heycanlanır ağzından tükürükler sacar ıyyyyyyyyyyyyyyyy nefret edrim kendi,lerinden görümcelirimden tabi onlarda bendennnnnnnnyüzümüzi konusup arkamdan demediklerini bırakmazlar terbiyesiziz çingenelerrrrrrrrrrr çingenelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bide öle saf tavırları yokmu allaha nasıl hesap vercekler bilmem bir örnek şimdi tatıldeyiz bahcede oturuyoruz kola ve halley almış eşim herkes yedi o yerken kayınpeder görmedi annenizede verin dedi kadında cıt yok bende dedimki siz yediniz nie yedim demiyosunuz damatlarıda var bide öle safcık bir hal taktıkı yüzüne sanki onu mahrum bırakmısız gibi terbiyesiz bide mutfakta tıkınıp tıkınıp sanıyoki kimse görmüyor masaya gelincede ben yemem demesinden bir yemek yaparken kasıkı bir tencereye bir agzına götürmesinden pasaklılıgından bir şey alınca 100 kere sölemesinden hastalıklarından evimde ayaklarını kasımasından kızımı sevmesinden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm aklıma geldikçe yazarım

benimki tam kaynana beni cileden cikarmayan davranisi yok ki.herseye karisir,herkesi yönetmek kontrol etmek ister.isini bitirene kadar yuzune guler seninle isi bittigi zaman yüzünü döner.bir de duygu sömürüsü yapip aglamasi beni deli ediyor aglayarak istedigini yaptiriyor.65 yasinda ama 5 yasindaki cocuktan farksiz...

benimkinin üstün yalan söyleme kapasitesi ve yalanlarına inandırabilme özelliği var.
birde senaryo yazar tamamı hayali ve buna herkesi inandırır çünkü öncesinde herkesi senaryoya göre doldurur.yani planlı programlıda.daha ne olsun.etiketine birde üstün alman teknolojisimi yazdırsak tam olur sanırım.japonmu yazsak aceba? nekaydirigubbakcemile4

herşeyi yzmışsınız kızlar hepsi var bende ,nişan bohçasında aldığımız parçaları annemin suratına atması ben bunları diktiremem diye,oğluna filancanın karısı dediki büyük oğlunu verdin küçüğü niye verdim ben kızıma alırdım demesi sanki kız veriyor.3ay evliyim sömestır tatilinde sabah 8 de tatill bitene kadar arayıp erken kalkın uyumayın dmesi. bütün varını yoğunu kızına harcaması,kızına herşeyi layık görüp bana yakıştırmaması ağzına ne gelirse sayması .

ooo hangi birini saysamki .benim eşim tek çocuk ve baba da yok annesi bizimle yaşıyo yani allahtan çalışıyorum hafta sonu bile tahammül edemiyorum ki gün boyu sürekli napardım bilmiyorum.bırakın beni kendi evledına bile merhameti olmayan biri ki eşimin yaptığı evlatlığı sabır gücünü kimsede görmedim desem yeri var. sırf eşimin hatrına susuyorum daha doğrusu susmayı sabretmeyi öğrendim.bi insan bu kadar mı bencil sevgisiz kıskanç olabilir.herşey kendisine sorulsun istiyo ... hayatı sadece midesinden ve uykudan ibaret ruhsuzun.kalabalık bi aileden gelmesine rağmen kapısını çalan hatrını soran kimsesi yok kısacası sevimsizin biri.öyle bi anneden böyle bi evlat nası yetişti hala çözemedim..

benim kaynana tam iki yildir hasta ben iki yildir evliyim bir gunden bir gune bugunde hasta degilim de be kadin ay insaf yemek yemeyi sanki ayip gibi gorur canim almiyoda hap atacam ondan yiyom der sanki yemek yemek ayip bisey bide ben istahliyim ya iki durup bi bogazina duskun olan seksede duskun olur aman ALLAH korusun der sanki 3 tane cocugu ben dogurdum bide acayip yalanci aninda yazar oynar mesela az once eltisinin kizi geldi laf arasinda dunde annem evde yokmus birine misafirlige gitmismis dedi hemen eltisinin kizi gidince eltisini aradi "ay aba dunde ben sana geldiydim evde yokmusun dedi " ayyyyyyyy daha neler neler

çok pasaklı olması, ses tonu, büyük ogluma kendi ogluymuş gibi davranması sanki çok iyi niyetliymiş gibi davranması oysaki çok siyasetçi davranması

çok konuşur hep hastalıktan bahseder....çocukları arasında ayırımcılık yapar hep inkar eder oğullarıda yüzüne vurur...devamlı kayınbabamdan dert yanar durur oysaki kayınbabam ona sabrettiği için allah bilir ya kesin cennete gider....yoksa bu kadar çenesizliğe taş olsan çatlarsın kulak falan kalmaz aşırı inat bide hep gurur takılmaya çalışır eşim hep der birgünde burnundan bir kıl aldır ağalık taslama elinden gelse hanımağalık taslayacakta fırsat veren yok çok şükür o zaman kesin bizi esir gibi kullanırdı...........sanırım en çokta beni gördüğü zaman hep hastalıktan bahsediyor ama ben anladım derdi benide hasta etmek...hep dua ediyorum allahım ne olur kayınbabam ondan önce ölmesin bu karıyı bizim başımıza bırakma oğlu çok ama hiç biri bakmayı düşünmüyor benim başıma musallat olacak o günleri düşünemiyorum bile istemiyorumda zaten eninde sonunda benim başımda eşimde öyle diyor bizden başkası bakmayacak galiba diye............ne yapalım atsan atılmaz satsan satılmaz çenesizi

ya aslında esımı dogurup benım ıcın oldugunu bılmedende olsa onu bana ahzırlamıs olması guzel sey...
ama artık benım esım oldugunu unutuyor ve bazen delırtıyor benı
oglum yemek yedınmı demesınden tutunda
bı gun aramasak gıtmesek ıkıncı gun o suratını asıp evde dolasmasına tilt oluyorum.........
aynı ewde oturmak ıcın ısrarcı tutumu delırtıyo...
hatta adımı solerken elif değilde l harfını degısık bıcımde solemesınede uyuz oluyom
benım adım elif elıf degıllllllllllll

enn cokk çocuk gıbı asırı ılgı ıstemesıne sınır oluyorummm bı gun ben ona öyle bı ılgı gostercemmm bı daaa ılgı ısteyemıcekk düşüncesiz dengesız ınsanlıktan nasıbını almamıs magara adamından beter ınsan kılıgındakı varlık.... kötükedihüso

Yalan Söylemesi
Herşeyi göstermelik yapması
evlatları arasında ayrım yapması

rahat olması
vurdum duymaz olması
kendi evinde bile işten temizlikten kaçması...

gıcık olması...
haksız olduğunu yüzde yüz bilsede sırf gıcıklığına saçmalama boyutlarına gelerek karşıdakini suçlaması kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermesi varya çileden çıkıyorum. ha tabi bide kendini kaynanalık yapmak zorunda hissetmesi gibi bir durum var. aaa gelin diye başlayan ve ben sana hiç kaynanalık yapmıyorum haa diye biten sözleri yok mu laelaelaelaelae çıldırıyorum.

enn cokk çocuk gıbı asırı ılgı ıstemesıne sınır oluyorummm bı gun ben ona öyle bı ılgı gostercemmm bı daaa ılgı ısteyemıcekk düşüncesiz dengesız ınsanlıktan nasıbını almamıs magara adamından beter ınsan kılıgındakı varlık.... kötükedihüso[/QU

kız koptum gülmekten ya annem gibi ne kadar çok seviyon kaynananı...kaydirigubbakcemile3çok güzel açıklamışın duygularını... Arkadaşlar ben sadece alınganlığını sevmiyorum o kadar zaten benimki 65 yaşında olduğu için artık onada katlanıyorum napim ....:hulya:

adı yetıyo zaten kayınvalıdelerın benım en cok sınır oldugum huyu sankı ben bısey bılmıyomusum gıbı davranması özellıklede cocugum konusunda ve oglunu benden kıskanması

Kendi bilmemkaç bakıcıyla 4 çocuğu kraliçeler gibi büyüttüğü için bana ikinci çocuk için baskı yapması,bir taneyle baş edemediğim zaman beceriksiz imalarında bulunması,anlayışsızlığı,imalı tavırları...

Biri beni durdursun daha çok sayarım :delphin:

Back
X