- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
Beraber yaşayacak olmamıza rağmen ben memnun olacağımı düşünüyorum. Ve o gün geldiğinde burada paylaşıcam![]()
iyi düşün derim ama sen bilirsin canım:) inşallah mutlu olursun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber yaşayacak olmamıza rağmen ben memnun olacağımı düşünüyorum. Ve o gün geldiğinde burada paylaşıcam![]()
Ben kayınvalide değil de kayınpederle anlaşamayabileceğimi düşünüyorum. daha tanışmadım ama şimdiden korktum ondan sevgilime bi bağırışı var ben titriyorum 1000km öteden :) kayınvalide adayım da nazlı bir çiçek ve tam bir kokoş, çok sevimli:)
arkdşlar genel olarak baktğm konu başlıklarında eşlerinin aileleryle alakalı sorunlar paylaşılmış.ben de aksine çok mutlu olanlar kimler konuşalm istedim...
benim kayınvalidem 42 yaşında.kültürlerimiz çok zıt.eşim doğulu küçük yaşta evlendrilmş ve hizmet kavramı aşırı gelişmiş b kayınvalidem var.başlarda sorun yaşanmasından çok korkuyordum çünkü eşimn tarafı çok kapalılar bizim ailede de tam tersidir.tek b kapalı bile yoktur.evlenmeden önce beni dolduran korkutan çok olmuştu seni kapatırlar herşyne karışırlar dye...korkulan hçbşy olmadı allaha şükür.
b senelik evliyim ve allah bin kere razı olsun ki kayınvalidem benm evime sbahtan gelir halılarımdan camlarıma kdr siler bütün evimi temizlkçiden dha detaylı şekilde temizler oğluna bütün ütülerini yapar yemeğimi yapar ve akşam çıkar evine gder.kendi gelemiorsa da görümcelerimi yollar her işimi halleder.evlendğmden beri her çarşamda evimn tüm mutfak alışverişini tek kuruş para almadan hep kendi yapar. yanında laf arasnda bşyi beğendğmi sölesem ertesi gün alıp eve yollar. benim ailem sgara içtğmi bile bilmez kayınvalidem iş yaparken bna yemn ettirir elimi bşye sürdürmez kahve yap der btek ve karşlklı benmle sgarasını içer...ben çok mahçup oluyorum çok kızıorum bunları yapmasına öle yetişmiş b kadın.hizmet etmek ruhunda var.bazen iş yapmasın dye sert çıkışlarımda oluyor ama yanlış anlayack dye de korkuyorum sanki kayınvalidem evimde bşye dokunmasn dye anlar dye huzursuz da oluyorum....
allah herkese benm kayınvalidem gbi kayınvalideler nasip etsn.yuva bozan oğlunu karısına karşı dolduran annelerden uzak tutsun her zaman inşallah....
valla cnm bende hep böyle hayal ettim ama çok kötü bir kainvalidem oldu evimi huzurumu bozdu mahvetti beni Allahin gücüne gitmesin bende çok isyan ettim bu yasta neden bu kadını çekiyorum diye... Ben 2 yılda o kadar çok ağladım ki.... Bu konuyu okurken iyi kayınvalideye sahip olanlara çok imrendim icim eridi okurken Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın huzurunu kaçırmasınÖzendim,imrendim,kıskandım..
Hep böyle hayal ettim ama hiç öyle olmadı..
1 yıldır tamamen görüşmeyi kestim..
Neden Rabbim beni iyi insanlarla karşılaştırmıyor, kime naptım ben? diye binlerce kez isyan! ettim..
Bu da benim sınavım sanırım..
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın..
valla cnm bende hep böyle hayal ettim ama çok kötü bir kainvalidem oldu evimi huzurumu bozdu mahvetti beni Allahin gücüne gitmesin bende çok isyan ettim bu yasta neden bu kadını çekiyorum diye... Ben 2 yılda o kadar çok ağladım ki.... Bu konuyu okurken iyi kayınvalideye sahip olanlara çok imrendim icim eridi okurken Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın huzurunu kaçırmasın