• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturanlar

dusjeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
454
12
98
Muğla
kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturan arkadaşlar, ne gibi sorunlar yaşıyoruz? halinden memnun olan var mı? :)

ben evlendigimden beri oturuyorum daha dogrusu ben ve 4 eltimde ve gorumcemde ayni binada oturuyoruz
allah razi olsun annemden ikizlerimi buyuttu simdi kucuk melegimiz 6 aylik onada bakmaya hazir ama ben calismiyorum su an
bizim annemle hic sorunumuz olmadi
hatta bircok artisi var
ama burda karekter beklenti vs. cok etken anlasmada
birde esinin davranisi cok onemli esle anneyi ayirt ederse sorun olmaz
gelir durumumuz iyi oldugu halde bir gun bile ayri bir yerde oturmayi dusunmedim
dunya durdukca annem dursun isterim

çok ama çok sinirlerim bozuk. ben taşınmak istiyorum burdan. herşeye karışır oldu bu ara. elimi veriyorum, kolumu kaptırıyorum. 24 saat benim yanımda olmak istiyor. eve çıkıyorum, arkamdan geliyor. geldiğinde de beni onlara çağırıyor, evde ne yapacakmışım tek başıma. SANANE!!! nasıl kurtulcam ben bu kadından. biri bana yardım etsin lütfen kafayı yemek üzereyim :(:18:

ben evlendigimden beri oturuyorum daha dogrusu ben ve 4 eltimde ve gorumcemde ayni binada oturuyoruz
allah razi olsun annemden ikizlerimi buyuttu simdi kucuk melegimiz 6 aylik onada bakmaya hazir ama ben calismiyorum su an
bizim annemle hic sorunumuz olmadi
hatta bircok artisi var
ama burda karekter beklenti vs. cok etken anlasmada
birde esinin davranisi cok onemli esle anneyi ayirt ederse sorun olmaz
gelir durumumuz iyi oldugu halde bir gun bile ayri bir yerde oturmayi dusunmedim
dunya durdukca annem dursun isterim

demekki sıkmamış seni. anlayışlı bir kayınvalideymiş seninki demekki. ne mutlu sana. allah mutluluunuzu daim etsin arkadaşım.

çok ama çok sinirlerim bozuk. ben taşınmak istiyorum burdan. herşeye karışır oldu bu ara. elimi veriyorum, kolumu kaptırıyorum. 24 saat benim yanımda olmak istiyor. eve çıkıyorum, arkamdan geliyor. geldiğinde de beni onlara çağırıyor, evde ne yapacakmışım tek başıma. SANANE!!! nasıl kurtulcam ben bu kadından. biri bana yardım etsin lütfen kafayı yemek üzereyim :(:18:

ben bi an 3 yıl evvelki halimi gördüm bu yazıda eşine ağla duygu sömürüsü yap hep mutsuz olduğunu belli et ve yakayı kurtarır kurtarmaz mesafe koy...ben sana kendimdeb bi kaç örnek vereyim... 1.evde yemek yemen bile problemdir bu tiplere beraber yiyiyoruz işte ne yapacan tek başına... 2.ne işin var evde... 3.kaç saattir ne yapıyosun evde(onun evinde iş hiç bitmez ama evde yapınca b.kmu var... 4.haber vermeden nereye gittiniz... Ayyy sinirlerim bozuldu mazi geldi aklıma... :((

kabus gibi ya :41:

ben bi an 3 yıl evvelki halimi gördüm bu yazıda eşine ağla duygu sömürüsü yap hep mutsuz olduğunu belli et ve yakayı kurtarır kurtarmaz mesafe koy...ben sana kendimdeb bi kaç örnek vereyim... 1.evde yemek yemen bile problemdir bu tiplere beraber yiyiyoruz işte ne yapacan tek başına... 2.ne işin var evde... 3.kaç saattir ne yapıyosun evde(onun evinde iş hiç bitmez ama evde yapınca b.kmu var... 4.haber vermeden nereye gittiniz... Ayyy sinirlerim bozuldu mazi geldi aklıma... :((

ne kadar süre böyle devam etti seninki ve nasıl kurtuldun? :)

Allahım aynı sorular:52: gerçi artık birazdaha azalmış hali ama ilk evlendiğimde birde başka şehirden gelmişim yeni evime alışmaya çalışıyrum.yok niye gitmiyomuşum ,ne işim varmış vs. vs.hamile olduğum dönemlerde müthiş uykusuzluk çekerdim.defalarca uyarmama rağmen sabahın6:30 7sinde çıkıp evin üstünü süpürürdü.:36: gerçi ailecek gürlütülü ve karşısındaki insana çok saygı göstermezler ama yuvarlanıp gidiyoruz.kendi oğlulları (eşim)gececi olduğu zamanlarda bile düşünmeden evin üstünde ya temizlik yapar ya masa sandalye çekiştiri.uyardığımdada aa ses çokmu geliyo olurdu.ölürmüsün öldürümüsün:27:hakkını yemeyim eşimle dışarı çıkacağımızda kızımızı bırakabiliyoruz.:42:aslında bu konuda çok doluyumda neyse deşmeyin yaramı:55:

2 gündür görüşmüyorum pek. zaten dün akşam misafirlerim vardı hiç inmedim. bugün de akşama kadar gezdik eşimle. eşim de söylemiş ona akşam beklemeyin yemeğe diye, dünden kalan yemekleri yedik eve gelince. uzandık salonda film izliyorduk. tam oh beee dedim içimden ve telefon çaldı... kayınpederim rahatsızmış acile götürcekmiş eşim.. neyse gitti arkasından kayınvalide çıktı yukarı. sonra eşim aradı, eve geliyoruz dedi, ben de mecbur indim artık kp i görmeye. neyse iyiymiş. 1 saat kadar durduk çıktık eve. yine onları görmeden bigün geçiremedim yani :2:

Allahım aynı sorular:52: gerçi artık birazdaha azalmış hali ama ilk evlendiğimde birde başka şehirden gelmişim yeni evime alışmaya çalışıyrum.yok niye gitmiyomuşum ,ne işim varmış vs. vs.hamile olduğum dönemlerde müthiş uykusuzluk çekerdim.defalarca uyarmama rağmen sabahın6:30 7sinde çıkıp evin üstünü süpürürdü.:36: gerçi ailecek gürlütülü ve karşısındaki insana çok saygı göstermezler ama yuvarlanıp gidiyoruz.kendi oğlulları (eşim)gececi olduğu zamanlarda bile düşünmeden evin üstünde ya temizlik yapar ya masa sandalye çekiştiri.uyardığımdada aa ses çokmu geliyo olurdu.ölürmüsün öldürümüsün:27:hakkını yemeyim eşimle dışarı çıkacağımızda kızımızı bırakabiliyoruz.:42:aslında bu konuda çok doluyumda neyse deşmeyin yaramı:55:

bu sorular hiçç bitmez. bizde eve her çıkacağımızda, 'eve gidip napacaksınız' diyo ama her seferinde. çok kötü bozacm bigün ama bakalım hangi gün.

merak ettiğim bişey var. çocuk olduktan sonra daha mı çok sarıyolar dersin? ben şimdi böyle, çocuk olursa evde yatmamıza bile karışırlar herhalde diye çok korkuyorum :(

ona kalsa sarardı ama benim tavrımı koyup gereken yerde cevabımı vermem ve Allah'a çok şükür eşiminde beni desteklemesi sayesinde bana sarmadı.ama şu varki biz şuanda kiracıyız burda .ne zaman ev almak ve taşınma muhabbeti açsam suratı bi değişir.hele birgün eşim için başka şehir de iş imkanı vardı bunu söylediğimde ne hayırlı olsun dedi nede tepki gösterdi inşallah gidemezsiniz der gibi.öylede oldu ama ben artık bir an önce taşınmak istiyorum burdan.yoksa oynatmaya az kaldı şarkısı benim için gelicek:52::52:

ona kalsa sarardı ama benim tavrımı koyup gereken yerde cevabımı vermem ve Allah'a çok şükür eşiminde beni desteklemesi sayesinde bana sarmadı.ama şu varki biz şuanda kiracıyız burda .ne zaman ev almak ve taşınma muhabbeti açsam suratı bi değişir.hele birgün eşim için başka şehir de iş imkanı vardı bunu söylediğimde ne hayırlı olsun dedi nede tepki gösterdi inşallah gidemezsiniz der gibi.öylede oldu ama ben artık bir an önce taşınmak istiyorum burdan.yoksa oynatmaya az kaldı şarkısı benim için gelicek:52::52:

aynı durumdayız cnm biz de kiracıyız. evleneceğimiz yaz kayınvalidelerin apartmanında ev boşalmış ve aynı gün tuttular evi.şansıma tüküreyim :) inşallah denk gelirde size de bu evi alırız dedi bi kere, ben de asla istemem dedim. sıfır ev istiyorum ben dedim. bu bir bozuldu anlatamam. benim eşimde çok destekler beni ama çok üzülüyo biliyorum arada kalıyo kıyamıyorum ona.tek dileğim ev sahibinin evi satması ve burdan biran önce taşınmamız. başka da bişey istemem :46:

bir de cnm siz kaç yıldır aynı apartmandasınız?

aynı senin gibi evlenip geldim.3 y,5 yıl oldu.nişanlıyken buradaki kiracı çıkmış.ama ben kendim kaşındım.yabancı bir yere geliyorum diye yakın olalım dedim ama içilerine girmeden tanıyamıyosun tabi.aslında aynı şeyleri yaşıyo gibiyiz.benim eşimde arada kalıyo ama idare et demez susma der haklıysan savun kendini der.zaten onların hatrına katlanmıyormuyuz kvalderede:34:Rabbim sanada banada ev alıp taşınmayı nasip etsin İnşallah..

aynı senin gibi evlenip geldim.3 y,5 yıl oldu.nişanlıyken buradaki kiracı çıkmış.ama ben kendim kaşındım.yabancı bir yere geliyorum diye yakın olalım dedim ama içilerine girmeden tanıyamıyosun tabi.aslında aynı şeyleri yaşıyo gibiyiz.benim eşimde arada kalıyo ama idare et demez susma der haklıysan savun kendini der.zaten onların hatrına katlanmıyormuyuz kvalderede:34:Rabbim sanada banada ev alıp taşınmayı nasip etsin İnşallah..

ah ahhh. aynı şey işte. ben de yakın olsun dedim sıkılıdığımda gidip leririm diye düşündüm ama aynı apartman olacağını tahmin etmemiştim. eşim de bana istemiyorsan inme, işim var de diyo. ama kadın bırakmıyo ki beni. ben inmesem o koşa koşa geliyor. taşınmadan kurtulmamız imkansız :43: birbirimiz için de dua edelim cnm allah tez zamanda ev sahibi yapsın bizi

Son düzenleme:
Amin canım.bütün dualarım bundan yana ama Allah ne zaman nasip eder bilmem.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.esasında krediyle alabiliriz ama bende faize bulaşmak istemiyorum.bazen tepem atıyo kredi çekelim diyorum eşime sonrada diyorum gerek yok .bakalım asbrım ne zaman tükenecek yada Allah sabrımın mükafatını tez zamanda veriri inşallah :16:

Back
X