• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturanlar

Eşim ailesine bağlıdır benide ezdirmez ama ben Susup alttan aldığımda n sürekli üzülüyorum yeter artık ya bıktım her Pazar onlarla kahvaltı etmek zorundamiyim

Eşim ailesine bağlıdır benide ezdirmez ama ben Susup alttan aldığımda n sürekli üzülüyorum yeter artık ya bıktım her Pazar onlarla kahvaltı etmek zorundamiyim
Seni çok iyi amlıorm.. Bizde pazarları kahvaltıda ordayx. Hergün arıyo beni sabahın köründe.. İstemiyorum insn bıktm. Ama benim taşınma gibi bi ihtimalim şuan yok. Eşim bana hakvermio nevarmış hergün görüşseymişix. Çok zor bende napıcam bilmiorm

ben bi an 3 yıl evvelki halimi gördüm bu yazıda eşine ağla duygu sömürüsü yap hep mutsuz olduğunu belli et ve yakayı kurtarır kurtarmaz mesafe koy...ben sana kendimdeb bi kaç örnek vereyim... 1.evde yemek yemen bile problemdir bu tiplere beraber yiyiyoruz işte ne yapacan tek başına... 2.ne işin var evde... 3.kaç saattir ne yapıyosun evde(onun evinde iş hiç bitmez ama evde yapınca b.kmu var... 4.haber vermeden nereye gittiniz... Ayyy sinirlerim bozuldu mazi geldi aklıma... :KK43:(
Peki nasıl tasindiniz aynı dert bende de var bi tepki verdiler mı Siz farklı bi yere tasininca

Back
X