kayınvalidesiyle didişip duranlar :)

ben de durumlar biraz farklı sanırım size göre :9: başda ben de oğlunu kötü etkileyen kızdım sonra tanındıkça oğluna bişey yaptırabilcek tek insan oldum çıktım :9: şimdi de canım kızıma döndü :9: ben de zamanla o iyi olsa da çekimserdim hani başda bozuk olduğundan. annemle konuştukça konuştukça bi şans daha vermeye karar verdim şimdilik iyiyiz. o sarılır öper eder de ben çekimserim hala sevmediğimden değil de utanma mı diyim çekimserlik mi diyim :31: kısacası benim durumum şöyleydi ;
tanımıyoken: kötü kız
tanımaya başladıkça: arada laf sokulmaları olsa da iyiydik
şimdi: kızıyım :9:

ama benim de bir arkadaşım var evlenmeden önce can ciğerdi annesinden çok severdi evlendi aman Allahım kadının aslı çıktı ortaya o yüzden beklemedeyim bi yüzükler takılsın iş ciddileşsin ondan sonra bakıciz :9: beklemedeyim hala :51:

ay o laf sokmalar hiç bitmiyor yaaaa :20: bende beklemedeyim şu an ortadayım nötr bir şekilde hele bir askerim gelsin nişan olsun anasına bakacazzz artık :38::38:

:9::9:kötü müyüz nee:9::9:

aradım aradım acmadı kızım senin haberin vardır uyuyor mu nöbet mi diyor bana da 5 saniye önce mesaj atmış oluyor yok biz mesajlaşıyoruz müsait şu anda bilmiyorum konuşmak için uygun değildir belkide diyorum napimmm:19::19::19:

:1::1:Azcık cadılık olmalı , cadılar kıymetli olur :27:

:52::52:hele bir nişan olsun koyacam tam anlamıyla sınırımı çünkü insan ne kadar iyi niyetli olursa karşındaki de o kadar ezmeye çalışıyor seni.. :23:

Bak burda çok haklısın katılıyorum sana, çok iyi olmayacaksın ..
Ben şaşırıyorum evlenmeden önce sıkı fıkı olanlara kaynanasıyla ay hiç bana göre dğeil, hoş evlenincede değilde ne bileyim ya uzak uzak :9::9::27:

Bak burda çok haklısın katılıyorum sana, çok iyi olmayacaksın ..
Ben şaşırıyorum evlenmeden önce sıkı fıkı olanlara kaynanasıyla ay hiç bana göre dğeil, hoş evlenincede değilde ne bileyim ya uzak uzak :9::9::27:

sen nasılsan karşındaki de sana aynı duygularla yaklaşsa problem olmayacak ben samimi davranıyorum dürüst oluyorum ara sıra ugrayıp halini hatırını soruyorum ev halkının ufak tefek işleri oluyor yardımcı oluyorum falan.. da yine sokuluyor o laf işte :27: o yüzden dediğin gibi dişini göstercen başka yolu yok:27::27::27:

sen nasılsan karşındaki de sana aynı duygularla yaklaşsa problem olmayacak ben samimi davranıyorum dürüst oluyorum ara sıra ugrayıp halini hatırını soruyorum ev halkının ufak tefek işleri oluyor yardımcı oluyorum falan.. da yine sokuluyor o laf işte :27: o yüzden dediğin gibi dişini göstercen başka yolu yok:27::27::27:

Ooo sen baya girişkensin kız bravo , ben bayramdan bayrama ararım :9:
Kötülüğümden değil ama, mesafeci oldugum için.

Ooo sen baya girişkensin kız bravo , ben bayramdan bayrama ararım :9:
Kötülüğümden değil ama, mesafeci oldugum için.

e bukadar da çok vefalıyım yardımsever yaklasıyorum her gün arar beni oğlum nasıl beni aramıyor diye ..aslında bir bakıma bana mahkum :23: askerlik süresince neredeyse tüm haberilerini benden alıyor ..YANİ BENİMLE İYİ GEÇİNSE ÇOK İYİ OLACAK :23::23::23::23::23::52:

Back
X