- 24 Kasım 2023
- 1.640
- 511
- 43
- Konu Sahibi kussesleri
kaynanaya bunu belli ettilerse evet haklısınzHadleri degil dogru Ama hem borcu var hemde kv nin bileziklerini gözüne kestirmiş.kadin tabi der borç ödeyin eşya almayın diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanaya bunu belli ettilerse evet haklısınzHadleri degil dogru Ama hem borcu var hemde kv nin bileziklerini gözüne kestirmiş.kadin tabi der borç ödeyin eşya almayın diye.
bu kadar borcu yaparken planlanmalıDüşünüyoruz tabiiki, evlenirken de destek olmadılar doğru düzgün. Onun kırgınlığı var galiba
Hic kirilmayin sizin beklentiniz olmasin ki onlarinda olmasin ilk evlendigim yillar bende oyle dusunuyordum yillar gectikce dedim ki iyi ki yapmamislar siz ayaginizi yorganiniza gore uzatin bu borclarda biter elbet ama gunun sonunda kimseyede minnetiniz olmazDüşünüyoruz tabiiki, evlenirken de destek olmadılar doğru düzgün. Onun kırgınlığı var galiba
Ne desin "banka soyun kızım"mı desin. Beğenmediği şeyleri dile getirmesi neden bu kadar rahatsız etti. Bazı insanlar böyledir he deyip geçeceksin. Evinin temizliği de seni ilgilendirmez. Koca adam, kadın olmuşsunuz evlenmişsiniz bir zahmet borç ödemesini de bilin.yok hayır çok şükür ama sürekli “sabredin kızım” diyor. Bu insanı üzüyor
Yeni taşındık o sebepleYani o kadar borcun içinde yaz günü gerçekten halı cok mu elzemdi? İyi ki kadin bilezik bozmamis valla. Düşünsene sen bilezik bozup borçlarına yardim edeyim diyorsun sonra bi görüyorsun yaz günü eve halı almışlar![]()