Kayınvalideye başsağlığı dilemek

ben olsam esımın yanında arar basınız sagolsun annenızın vefatını ogrendım mekanı cennet olsun der kapatırdım

sokakta tanımadıgım bır ınsanın cenazesı ıcın nasıl tepkı verırsem aynı sekılde yanı... bas saglıgı ınsan oldugumuz ıcın dılenır kısı ne yapmıs olursa olsun sız ustunuze dusenı yapmıs olun ama kesınlıkle o kayınvalıdeden de uzak durun bu durum bırbırınıze yakınlasmanıza sebep olmasın evıne falan da asla gıtmeyın derım

Sürekli malum küfrü ediyordu o ayrı ancak en son son çocuğuma hamileyken eşimi arayıp benim eşimi aldatacagimi kardeşini örnek göstererek söylemişlerdi. Kardesinin eşi başka adamla yatmış senin karında yatacak göreceksin gibi iğrenç konuşması olmuştu. Sürekli aklımda kurup ona inanıp onunla yaşayan biri. Şizofren belkide. Vefat eden anneanne seviyordum yaşlı kendi halinde bir kadındı ederim dua cok
Böyle bir lafın üstüne ben 2 dk da aramazdım.Bir sistem kurmuş eşinize de kabul ettirmişsiniz ..kendi elinizle kv ile iletişim kanalını açmayın.İyilik bende kalsın diye düşünüyorsanız zaten gidip görüşün kv ile ..politik bir şekilde iletişim kurun ..ama hayatınızdan çıkardığınız kişiyi de bir daha aramayın.

Sizin inisiyatifiniz tercihiniz ama çok da gerekli değil, o da bu kadar tiksiniyorsa sizden bekleyeceğini de sanmam. İnsan iğrendiği birinden gelen iyiliği de istemiyor. Ben babamın cenazesinde bile yengem olacak organizmayı yakasından tutup evden atmamak için zor tuttum kendimi çünkü.

Bence çiçek gönder nota yaz. Birebir muhabbete girme hiç. Dertsiz başa dert açma.

ben olsam esımın yanında arar basınız sagolsun annenızın vefatını ogrendım mekanı cennet olsun der kapatırdım

sokakta tanımadıgım bır ınsanın cenazesı ıcın nasıl tepkı verırsem aynı sekılde yanı... bas saglıgı ınsan oldugumuz ıcın dılenır kısı ne yapmıs olursa olsun sız ustunuze dusenı yapmıs olun ama kesınlıkle o kayınvalıdeden de uzak durun bu durum bırbırınıze yakınlasmanıza sebep olmasın evıne falan da asla gıtmeyın derım

Sanirim öyle yapacağım teşekkür ederim. İki dk telefon ederim bağırıp çağırmaya başladığı an çekmiyor der kapatırım yukarıda söylenen gibi. Yakınlaşmak en son istediğim şey.

Sizin inisiyatifiniz tercihiniz ama çok da gerekli değil, o da bu kadar tiksiniyorsa sizden bekleyeceğini de sanmam. İnsan iğrendiği birinden gelen iyiliği de istemiyor. Ben babamın cenazesinde bile yengem olacak organizmayı yakasından tutup evden atmamak için zor tuttum kendimi çünkü.

İşte öyle olmuyor. Bunu kullanıyor başsağlığı için bile aramadı diye. Keşke umrunda bile olmasam ah keşke. İstiyor ki o herşeyi yapsın yani herşeyi yapmaya hak görüyor kendinde ama biz köle olalım ona.

İşte öyle olmuyor. Bunu kullanıyor başsağlığı için bile aramadı diye. Keşke umrunda bile olmasam ah keşke. İstiyor ki o herşeyi yapsın yani herşeyi yapmaya hak görüyor kendinde ama biz köle olalım ona.

İyide kendisi de size baş sağlığı dilememis. Hastalık ve ölüm en hassas noktam ama bana başsağlığı dilemeyene ben neden insanlık yapayım. Böylesi insanlığı anlamaz ki.

Merhabalar
Kayinvalidemle ilgili birkaç konu açmıştım daha önce. Yıllardır konuşmuyorum. Kendisi kafasında kurup, kurduklariyla yaşayan birisi. Hasta mı kalbi mi kötü bilmiyorum su an uzağız mutluyum. On seneden fazla aynı binada yaşadık vaktiyle. Annesi vefat etmiş, siz olsanız başsağlığı diler miydiniz ? Arasam ya da gitsem kestiremiyorum tavrını. Üstüme yürüyebilir bütün üzüntüsünü benden çıkarabilir o kadar nefret ediyor benden. Karnım burnumdayken yapmisligi namusuma kadar dil uzatmisligi var ağzı da çok pis beddua ve küfür ederek yürümüştü üzerime. Bazen de melek gibi olurdu sanki dersiniz bu kadın o kadın değil farklı biri.. çok iyi de davranabilir.yani kısaca tavrını kestiremiyorum. Bu arada benim dedem ve babannem vefat etti o zamanlar aynı binada olmamıza rağmen başsağlığı dilemedi. Vicdanim başsağlığı dile diyor, aklım deli misin başına dert mi arıyorsun diyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Normalde olsa dileyin derimfakatsizin olay normali geçmiş. Bende sessiz kalin

Merhabalar
Kayinvalidemle ilgili birkaç konu açmıştım daha önce. Yıllardır konuşmuyorum. Kendisi kafasında kurup, kurduklariyla yaşayan birisi. Hasta mı kalbi mi kötü bilmiyorum su an uzağız mutluyum. On seneden fazla aynı binada yaşadık vaktiyle. Annesi vefat etmiş, siz olsanız başsağlığı diler miydiniz ? Arasam ya da gitsem kestiremiyorum tavrını. Üstüme yürüyebilir bütün üzüntüsünü benden çıkarabilir o kadar nefret ediyor benden. Karnım burnumdayken yapmisligi namusuma kadar dil uzatmisligi var ağzı da çok pis beddua ve küfür ederek yürümüştü üzerime. Bazen de melek gibi olurdu sanki dersiniz bu kadın o kadın değil farklı biri.. çok iyi de davranabilir.yani kısaca tavrını kestiremiyorum. Bu arada benim dedem ve babannem vefat etti o zamanlar aynı binada olmamıza rağmen başsağlığı dilemedi. Vicdanim başsağlığı dile diyor, aklım deli misin başına dert mi arıyorsun diyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Bosver yav.

İnsanlık bende kalsın dedikçe etrafınız hayvanat bahçesine döner ben diyim simdiden.
Şahsen bana baş sağlığı dilemeyen bir kadını ne arardım nede yanına giderdim. Bu gibi durumlarda pek vicdan yapmanın gereği yoktur.

Uzak durun.

10 yıldır hiç görüşmediyseniz size de baş sağlığı dilemediyse gerek yok bence.
Eşin konuşurken "Calpol de başın sağolsun dedi" desin bitsin.

Yorumlar için herkese teşekkür ederim telefon edip başsağlığı dilemeyi dusunuyorum iki dk oda eşimin yanında. Evine gitmeyeceğim.
Herkes yaptığını çeker, ektiğini biçermiş.
Kayınvalideniz yüzüne bakılacak biri değil ama baş sağlığı dilemek istiyorsanız, telefonla gayet resmi bir baş sağlığı dileyip geçin.

Ama size böyle davranıyorsa, beklemeye hakkı yok? Dilerseniz sizin insanlığınız, hak etmiyor yani.

Back
X