Kayınvalideye hediye sorunu

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.602
13.616
248
Merhaba arkadaslar benimki dert degil sizin goruslerinizi de merak ediyorum.yeni atandım eşimde ogretmen.eskiden beri hep derdim atanınca anneme yuzuk alcam beni okuttu bu yasa getirdi.gecenlerde bu konuyu eşimle konustuk.eşim bende anneme almak istiyorum onada alalım dedi.bende dedimki sen atanınca almıssın hediye zaten ben atandım ona niye alıyoruz ki yine kucuk bi hediye alırız ama o beni okutmamıs ki.eşimde diyo ki sen atandın elimiz genişledi simdi bende almak istiyorum.(eşim bekarken atanmıs)sizce yanlıs mı dusunuyorum.bu arada kv aramız cok iyi degil ama kotu de degil.mesafeli bi ilişkimiz var.

Eşinizi kırmayın ben olsam iki anneye de alır ayırt etmezdim bu konuda birbirinden.Hatta ikisine de benzer yüzük alın.Annenize daha pahalı bir şey almaksa amacınız parasını ayrıca verin tabiki kv nizin haberi olmasın.

Altı üstü bir yüzük sonuçta, alınsa ne olur? Eşinizi üzmeye değer mi? Kaldı ki adamın maaşı var.
Ben tek maaşlı öğretmenim. Ona rağmen kayınvalide adayıma küpe aldım ki daha evlenmedik bile. Hediyenin maddi değeri önemli değildir.

Merhaba arkadaslar benimki dert degil sizin goruslerinizi de merak ediyorum.yeni atandım eşimde ogretmen.eskiden beri hep derdim atanınca anneme yuzuk alcam beni okuttu bu yasa getirdi.gecenlerde bu konuyu eşimle konustuk.eşim bende anneme almak istiyorum onada alalım dedi.bende dedimki sen atanınca almıssın hediye zaten ben atandım ona niye alıyoruz ki yine kucuk bi hediye alırız ama o beni okutmamıs ki.eşimde diyo ki sen atandın elimiz genişledi simdi bende almak istiyorum.(eşim bekarken atanmıs)sizce yanlıs mı dusunuyorum.bu arada kv aramız cok iyi degil ama kotu de degil.mesafeli bi ilişkimiz var.

adamın anasıdır alır. kalkıp da Süreyya yalçına alır gibi 1 milyonluk 10 karat pırlanta yüzük almayacak ya. muhakkak bi kese bi bütçe vardır. bu şekilde kendinizden soğutursunuz. birlikte bir bütçe yapıp alın.

Bence eşinizin annesine alacağı hediyeye karışmayın. O da sizden özenmiş. Onun annesine zaten kendi atanma hediyesi almıştı diye haksızlık olacağını düşünüyorsanız önce onun annesine "elimiz bollaştı" hediyesi alın. Sonra siz annenize daha güzel daha büyük bir hediye alırsınız. Veya ikisine aynı hediye alınacaksa siz annenize ekstra bir hediye daha alabilirsiniz.

Bir de siz atanana kadar maddi olarak evi o idare etti muhtemelen. O yüzden siz atanınca biraz da kendi istediklerini yapmak, siz nasıl annenizi mutlu edecekseniz o da kendi annesini mutlu etmek istemiş olabilir. O açıdan anlayışlı olmak gerekir. Bir de onun annesinin duyunca "benim oğlum bana almamıştı" deyip üzüleceğini de düşünmüş olabilir.

Ben sızın yerınızde olsam kendi anneme de kvye de en guzelinden birer yuzuk alırdım. Ki hayalımde de var bu benım zaten.
Ayırmayın ıkısını.

Onun parası, benım param muhabbetleri ne zaman bıtecek ya bu toplumda.

Sız ne arkadassınız, ne sevgılı.
Evlisiniz yaaa.
Ortak bır yuva kurmussunuz.
Ortak bır gelecegınız var.
Daha otesi var mı.

Eve giren her sey ortaktır.

Senın paran, benım param, senın annen, benım annem...:ukala:

Eşim de annesine kolye almak istiyormuş, senin annene de alalım dedi. Yani o teklifte bulunmasa da o annesine aldığı için bende anneme aynı değerde hediye alırdım :KK28: Ya da ben almayı düşünseydim anneme kv de alırdık ayrı gayrı olmasın

Senin annene mübah onun annesine günah mi? Herkes kendi parası ile alsın . Okadar büyütmus yetiştirmis bi yüzük alıversin içinden gelmis nolucak yani.
Elbette herkes kendi annesini daha çok sever ama bu tarz konularda eşit davranılması gerekir .

Düşünsene ilerde senin oğlun kayınvalidesi ne yüzük alıp sana bi bluz alsa?elbette önemli olan düşünmesi ama hiç bi kadın buna icerlemeden geri kalmaz . Anneler Gününde anneleri üzmeyelim :işsiz:

Ya bide atanmışsınız hala daha neyin derdi tasası. Hatta siz alın, gerekirse taksitle alın. Ne kadar sevınır kvnız. Gelinim düşünmüş almış vs diye.
Bu kadar avucunuzu sıkmayın.

Back
X