Kayınvalideye hediye sorunu

Merhaba arkadaslar benimki dert degil sizin goruslerinizi de merak ediyorum.yeni atandım eşimde ogretmen.eskiden beri hep derdim atanınca anneme yuzuk alcam beni okuttu bu yasa getirdi.gecenlerde bu konuyu eşimle konustuk.eşim bende anneme almak istiyorum onada alalım dedi.bende dedimki sen atanınca almıssın hediye zaten ben atandım ona niye alıyoruz ki yine kucuk bi hediye alırız ama o beni okutmamıs ki.eşimde diyo ki sen atandın elimiz genişledi simdi bende almak istiyorum.(eşim bekarken atanmıs)sizce yanlıs mı dusunuyorum.bu arada kv aramız cok iyi degil ama kotu de degil.mesafeli bi ilişkimiz var.

Bana göre yanlış düşünüyorsunuz
Ne var yani yılda 1 anneler günü bunu oşekilde düşünerek eşit davranın bence

ben hediye alıyorum kv ye hiç haketmediği, gayet gıcık biri olduğu halde. çünkü eşim seviniyor. çok düz düşünüyorum galiba. ama sizinki daha önceden var olan bir hayal sanırım. siz kendi annenize alın onun kendi annesine hediye almasına karışmayın bence.

Tamam da bu kadar büyütmenizi anlamadım siz atanınca alacağınızı söylemişsiniz eşinizde içinden gelip alacak hem ayrı gayrı olmasın istemiş ne var bunda illa atanınca alınır diye bir şey yok ne demek sen atanınca hediye almışsın zaten gerek yok diye bir şey olur mu. Senin parandan almayacak ki sen annene al o annesine alsın ne gerek var tartışmaya? yüzük almamıştır sonuçta annesine o zaman eşiniz.

Ben anneme kardeşimle iphone 7 aldım. Hatta eşime de ortak alalım dedim kendi annesine. KV pek sevmem.Ama empati yapayım dedim benim anneme alınmasa üzülürdüm diye. Neyse bu ben sevmem öyle şeyleri annemin ihtiyacı yok dedi. bu aldı getirdi annesine gösterdi anne bak telefon aldım diye. annesi de hangisi benim dedi. senin yok diyinc ekadın bozuldu. bozulduki ne bozuldu.. Sonra gitti annesine yine ortak iphone plus aldık. şimdi kabul eder mi Allah bilir. Yine kurtarma fikri benden geldi. senin telefon gelmemişti siparişi hem de hediye telefon anneler gününden önce sana göstermek istemedik sürprizi kaçar diyecez. Bakalım. O günden beri kv suratlı. Annem uzak oldugundna geçen haftasonu bendeydi, haftasonu beraber olmayacagımızdan kaçak gibi verdim telefonu. Kaynanam görüpte üzülmesin diye. Ama o yine de beni sevmez:D:D ah şu içimdeki insanlık son demlerini yaşıyor:S

Eşiniz almış dah önce atandığında şimdi kıskançlık oluyo .

Bence bırak o da alsın sen annene özel bi yüzük al ara tara nadir bişey olsun ona uyumlu bileklik koltede al tamamdır

Diğerlerini söyleme ama:)

Alsın ne olacak ? Hem anneler günü geliyor ona nazaran söylemiştir. Böyle şeylerin hesabı bana göre çok yanlış. Seninki anne onun ki taş değil sonuçta ... Atanmış almamış şimdi durum düzelmiş hazır sen alırken o da annesine almak istemiş abartılacak bişey yok ..

Haklısınız kesinlikle... ne alaka cidden sizin annenize bu sekilde bir jest yapmanız cpk normal. Ama esinizin de misilleme gibi anneme de alalım demesi??? Valla almasan problem çıkar, alsan ömür boyu sen pisman olacaksın.... annene ozel birsey yapmak isteye bilirsin nicin kendi annesinide katıyor o onun annesi ama sana ne gibi emegi varda atandığın icin ona da alacaksın.
Valla cok sinir bozucu.

Kendi parasıyla herkes kendi annesine hediye alabilir. Birbirinizin hediyelerine neden karışıyorsunuz ona anlam veremedim.

Siz kendi annenize alin o kendi annesine alsin.

Sizinki anaysa onunki de ana.

Senin annen beni buyutmedi diyorsun ama esini buyuttu okuttu.

Ben esimin annesine aldigi seylere karismam (asiri abartili olmadigi surece ki olmadi simdiye kadar)

O da karismaz anneme aldigima.

Ama esimin bir huyu var aldigi seylere vaveyla ile ikimizin hediyesi der.

Bende anneme esimle ikimizin hediyesi derim.

Ayri gayri yoktur yani.

herkes kendı parasıyla kendı annesıne alsın hedıye

Merhaba arkadaslar benimki dert degil sizin goruslerinizi de merak ediyorum.yeni atandım eşimde ogretmen.eskiden beri hep derdim atanınca anneme yuzuk alcam beni okuttu bu yasa getirdi.gecenlerde bu konuyu eşimle konustuk.eşim bende anneme almak istiyorum onada alalım dedi.bende dedimki sen atanınca almıssın hediye zaten ben atandım ona niye alıyoruz ki yine kucuk bi hediye alırız ama o beni okutmamıs ki.eşimde diyo ki sen atandın elimiz genişledi simdi bende almak istiyorum.(eşim bekarken atanmıs)sizce yanlıs mı dusunuyorum.bu arada kv aramız cok iyi degil ama kotu de degil.mesafeli bi ilişkimiz var.
İkisinide almakta bi abesiyet yok bence. Herkes kendi parasıyla kendi annesine alsın

Altı üstü bir yüzük sonuçta, alınsa ne olur? Eşinizi üzmeye değer mi? Kaldı ki adamın maaşı var.
Ben tek maaşlı öğretmenim. Ona rağmen kayınvalide adayıma küpe aldım ki daha evlenmedik bile. Hediyenin maddi değeri önemli değildir.
Beklentileri yukseltme canim benim. Sekerede batirsalar kv ni unutma arana mesafeni koy lutfen.

Beklentileri yukseltme canim benim. Sekerede batirsalar kv ni unutma arana mesafeni koy lutfen.
Ben de çok çekinmiştim aslında alırken fazla mı gelir, mesafeyi iyi ayarlayamıyorum mu diye ama kv aynı görüşmede bana set hediye etti. İyi ki altta kalmamışım diye düşündüm sonradan. Yine de söylediklerinizde haklısınız. Sizli bizli konuşmaya özen gösteriyorum hala.

Ben de çok çekinmiştim aslında alırken fazla mı gelir, mesafeyi iyi ayarlayamıyorum mu diye ama kv aynı görüşmede bana set hediye etti. İyi ki altta kalmamışım diye düşündüm sonradan. Yine de söylediklerinizde haklısınız. Sizli bizli konuşmaya özen gösteriyorum hala.
Kac yillik evliyim hala sen diyemiyorum..fazla muhabbet tez ayrilik getirir cok inaniyorum buna..simdiden dugun hayirli olsun mutluluklar dilerim

Eşinin,annenle ilgili hayaline kendi annesini dahil etmesi hoş olmamış ben size hak verdim belliki özel durumları ayırt edemiyor.Sonucta siz durup dururken anneme yüzük alicam dememissiniz bir sebebe baglamissiniz ki çok da güzel düşünmüşsünüz yaptığı itici olmuş.Fakat durum hoş olmasa da önümüz anneler günü gidin alın nezaket ve incelik yapın örnek olsun davranışınız tersini yaparsanız vay efendim anneler günüydü diyerekten olay büyür sinir olduğunula kalırsınız.

Eşinin annesine alacağı hediyeye karışma bence. İçinden gelmiş. İkiniz de çalışıyormuşsunuz. Böyle küçük hesaplara düşmemek lazım. Bence sen de jest yapmış olursun kv ne. Atla deve değil pırlanta alacak hali yok. ''Sen alma, sen alma ben alcam'' demek ayıp bile şahsi fikrim.

Bi bakıma haklısınız. Sizin özel bi sebebiniz var hediye almak için. Hemen kendi annesini de katması benimde hoşuma gitmezdi. Anneleri yarıştırıyormuş gibi bir hava oluşmuş.
İyi düşünmüşsün, alışverişe birlikte çıkalım bende anneler günü için güzel bi hediye alacaktım birlikte halledelim gibi bi yaklaşım daha doğru olurdu.
Madem annesine yüzük alacak siz söyleyene kadar neden bahsetmedi. Annem altta kalmasın gibi algılanabicek bi davranış. Yoksa aldığı şeyin maddi karşılığının bi önemi yok, isterse bilezik alsın, tavır yanlış

Back
X