- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
kızlar ben çalışıyorum bi pazarım var biliyorum elime yapışmaz allah rızası için yapıcam zaten ama yinede sizle sinirimi paylaşmak istedim. iki tane eltim var kayınvalidemle aynı binadalar ikiside ben uzağım. ikisininde çocugu var işlerine gelince kayınvalideme baktırıyolar kendi işlerini yapıyolar. büyüğü zaten yapmazda yıllarca yaptım kıymet bilmedi artık yapmıcam der her defasında ama çocuklarına çok güzel bakılır. ama ben çok sinir oluyorum ya sırf kaynanamın hatrı için yapıcam zaten kadın o kadar yaptığı kışlıklardan verdi etti diye yapıcam sonuçta eşimin annesi. dün kayınvalideme kahvaltıya gittik küçük eltimle bulaşıkları yıkarken bi hafta sonu kendini ayarlada annenin mutfagını temizleyelim dedi. önce bi kaldım sonra tamam ayarlayıp haber veririm dedim. hangi yüzle beni çağırıyolar acaba diyorum ama yanlışmı düşünüyorum sonuçta benimde sadece bigünüm var çocuk durmuyo diyo(kensinin bebegi 11 aylık) acaba yapmammı gerekiyor illaki. bi günde bitmezmiş cumartesi akşamdan iş çıkışı gidecekmişim bende işten çıkıp gelicem akşam iş yapamam dedim.ama ben gelicem dedim bi kere gidicem ama onlara çoooook sinir oluyorum yaaa