kayınvalideyi sevemiyorum bir türlü ne yapcam ben ;(

name of love

;)♥ADI♥AşK♥;)
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
160
2.130
O kadar yapmacık ki bi türlü sevemiyorim cok itici geliyor bana konuşmak bile gelmiyo içimden ;( oda beni sevmiyo eminim. Ama bn onun hallerini gördükçe buz gibiyim ona bn boyle olmak istemiyorum iyi olayım ona diyorim ama beceremiyorum...

Kimseyi sevmek zorunda degilsiniz. Sayginizi eksik etmeyin yeter.
Tabiki Bnde hep oyle düşünüyorum ama saygısızlık da etmiyorum bana gore yani. Yaninda oturuyorum hic konusmadan o konusunca cvp veriyorum kısa sekilde konu kapanıyor zaten .onunla muhabbet edesim gelmiyo. Bn boyle olmak istemiyorum .kaynim ve gorumcemle cook iyiyim. Ama o cok uzak kanim isinmiyo ona.

Bence sevmek de zorunda değilsin, bazı İnsanlar seviliyor - bazıları sevilmiyor. Kimseyi zorla sevecek halin yok ki? Benimde bundan sonraki tavrım kesinlikle budur. Saygımı gösteririm ama daha fazlasını da beklemesinler... Sende öyle yap bence, gerisini de boşver. Aynı apartmanda oturmak da kolay değil, bunların olabileceğini düşünmen gerekirdi...

Bence sevmek de zorunda değilsin, bazı İnsanlar seviliyor - bazıları sevilmiyor. Kimseyi zorla sevecek halin yok ki? Benimde bundan sonraki tavrım kesinlikle budur. Saygımı gösteririm ama daha fazlasını da beklemesinler... Sende öyle yap bence, gerisini de boşver. Aynı apartmanda oturmak da kolay değil, bunların olabileceğini düşünmen gerekirdi...
Gercek yuzunu gormem zaman aldı normalde birlikte oturcaz diye anlastik ama diger oglu dul ve çocuğuna bakiyo o ise gittikce o yuzden kalamiyo burda. Herkese cok seviyorum imaji veriyo neler neler . Bi dedigini yap cok iyisin . Dediğini yapma ne halin varsa gor deyip kapiyo teli. Isine gelince guler isine gelmeyince ssurat asiyo delirtiyor beni. Her dediini yapmak zorunda degilim ki sonucta.

Sevmek için süre gerekiyor.
Bizim adetlerimizde evlenir evlenmez "Anne" deyip bir de sevmek bekleniyor. Bu çok yanlış bir güdümlendirme.. Zorla olmaz.. Ama biz gelinlerde de, belki bu güdüden ötürü "sevgi" konusunda zaten en baştan takıntılıyız, sevmemek üzerine.. Sırasında yeri geliyor komşumuzu bile sevebiliyoruz, eşimizin annesini niye sevmeyelim.
Bence doğru olan evlenir evlenmez "mesafe ve saygı".. Bu sırada eşimizle kurduğumuz yuvada dengeleri oturtmaya çalışıp birbirine alışma çalışmaları yapılabilir. Çok sevsek de eşlerin farklı huyları çıkıyor evlendikten sonra. Tüm bunlar hallolmaya başlarken biraz da iyi yönlerini görüp annesini sevmeye çalışabiliriz. Sevgi karşılıklı emekle ortaya çıkıyor. Birini hiç tanımadan hemen sevdim demek bana göre zaten samimiyetsizlikten başka bir şey değil..
Seversiniz, zamanla olur..
Ama önce mesafe, herkesin kişiliğinin ortaya döküldüğü, kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmayacağı bir aile ortamı kurulsun.. Sonra elbette seversiniz.. Hemen olması mümkün değil.. Hatta tüm bunların sonunda hiç de olmayabilir.. Normal olan bu.. Sadece sevmek için bir şans vermek gerekiyor yine de... Tabi zamanla..

Sevmek için süre gerekiyor.
Bizim adetlerimizde evlenir evlenmez "Anne" deyip bir de sevmek bekleniyor. Bu çok yanlış bir güdümlendirme.. Zorla olmaz.. Ama biz gelinlerde de, belki bu güdüden ötürü "sevgi" konusunda zaten en baştan takıntılıyız, sevmemek üzerine.. Sırasında yeri geliyor komşumuzu bile sevebiliyoruz, eşimizin annesini niye sevmeyelim.
Bence doğru olan evlenir evlenmez "mesafe ve saygı".. Bu sırada eşimizle kurduğumuz yuvada dengeleri oturtmaya çalışıp birbirine alışma çalışmaları yapılabilir. Çok sevsek de eşlerin farklı huyları çıkıyor evlendikten sonra. Tüm bunlar hallolmaya başlarken biraz da iyi yönlerini görüp annesini sevmeye çalışabiliriz. Sevgi karşılıklı emekle ortaya çıkıyor. Birini hiç tanımadan hemen sevdim demek bana göre zaten samimiyetsizlikten başka bir şey değil..
Seversiniz, zamanla olur..
Ama önce mesafe, herkesin kişiliğinin ortaya döküldüğü, kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmayacağı bir aile ortamı kurulsun.. Sonra elbette seversiniz.. Hemen olması mümkün değil.. Hatta tüm bunların sonunda hiç de olmayabilir.. Normal olan bu.. Sadece sevmek için bir şans vermek gerekiyor yine de... Tabi zamanla..
Deniyorim olmuyo .esim bi turlu annesinin kotu dusncesi olduguna bile inanmiyo. O niyetle dememistir dusunememistir vs vs . Su kartıni ona vermistik kaynimla eve su almislardi su karti onlardaydi. Esime de bana verdiklerini soylemisler. Direk bnm uzerime attilar. Halbuki onlar kaybetti. Su bitse nolcak acaba. Bu kadar sorumsuz olmamali insan yaaa. Bizde değil deyip duruyolar. Bugun esim onlara karti yeniden cikartmalarini soyledi esim sehir disinda ve su kaynanamin uzerine kayitli. Onuda yapmamışlar aradik sordum cikartmamslar .eee nolcak diyorim biz baktik bizde yok bide sen eve bak diyo. Gelde delirmeee

Amaaaan kaynanayı kim seviyoki boşver.Evin barkın ayrı olucaksa bu senin için en son dert bile değil.Tabi eşin çok anacı değilse :KK14:

Yapmacik degilde kendisi gibi olsa evet belki sevilcek ama dusuncesizlivi falan ayri bi olay. Bn mi soyluycem ona yapilmamasi gerekeni insan biraz dusunceli olur

X