- Konu Sahibi BerilinAnnesi
-
bga sen ismini mesajla at canım merak ettim. bu arada çok memnun oldum seninle yazışmaktan. ha bide ben en kısa zamanda yeni bir üyelik alıp sana bildirecem. muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz.
Gidiyor musun?
Ya alışmıştım senle muhabbete çabul gel.
İsmimi yazıyorummesajla
bana da iyi geldi senle yazışmak bgacım. bak hemen *** aldım msja yazdım. aktifleşince yeni bi topik açarız .
selam bende kaynana mağduruyum yıllarca hemide
hep daim olsun canım rabbim evinizi şenlendirsin inş
hakkını yiyemem hanım annemi çok severim oda beni sever ama bazen varya çileden çıkarıyolar insanı oda nazar heralde
slm berilinannesi
slm bügüngünlerdenaralık
nasılsınız görüşmeyeliuzun süredir gelemedim görüşmeyeli baya muhabbet uzamış,sayfaları oku oku bitiremedim
beni sorarsanız iiiyiz işte ne olsun aynı sıcaklarla ugraşıyoruz
kızlar benide aranıza alın
Kaçak nerdesin sen?
Bir tek ikimiz kaldık topikte laflıyoruz işte biryandan çalışırken
Hoşgeldinnn
Günaydın hanımlar,
Nasılsınız?
Akşam geç bir saatte eve gittim misagir vardı evden de kayınvalideme geçtim gelince sporumu yaptum ve uyudum ve yine iş.
Sizlerde ne var ne yok?
iyim tatlım benim hanım annecime gittim kaç gündür(misafirleri vardı)
oh ne güzel iyi yapmışınız canlar
bebişimi görmeye gittim dün
1 hafta önce iki test yapıldı ,dün sonuçları çıktı şükürler olsun normal dedi dryayılmış yatıyo
sizler napıyosunuz
buluşalımda muhabbete devam edelim :13::13::13::13::13:
YErçekimlikaranfil çok süper koptum
Aklıma geldi benimde
Yemeğe çağırmıştır kayınvalidem ya da giderim genelde de yemeği yetiştirememiştir kahvaltı ederiz.
Yahu neyi yetiştiremiyorsun bütün gün evdesin yemeği ocağa koymak kaç dakikalık iş.
Öyle sultan sorfaları da ahzırlayan biride değildir. Bildiği pataes yemeği ve üç beş şey ha birde öyle üç çeşit de yapmaz öyle tek çeşittir neresini yetiştiremez anlamam. Ama hep aynı muhabbet bide benim gbi it gibi çalışsa ne olcakmış merak ediyorum.
Utanmıyord benim yanımda söylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?