• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideyle altlı üstlü oturmak ve ilgisiz erkek

izin verirsen ,konu sahibi arkadaşım bikaç bişey yazmak ıstıyorum özeline gırmeden:
benım eşimde de erken boşalma var 9 aydır,bıraz benım çabalarımla da yol aldık gıbı ama bı gece hoşuma gıtmeyen bı durum oldu ve ertesı gun konustum,kendımı kötu hıssedıyorum,tekrar gıyınmek ağırıma gıtmeye başladı artık bı uzmandan yardım alalım dedım,bıraz kem küm yaptı ama kabul ettırdım,şimdi kendı dr. araştırıyor,eşini bılmem ama benımkı uysal bıraz ama

umarım çözersınız,beklıyorum yorumlarını :40:

inşallah çözersiniz,eşime öylesine nabzını ölçmek için söyledim,olmaz falan dedi doğumuma 1 kaç hafta var,ondan sonra ciddi ciddi konuşucam

yok vajinusmus yasamadık da ilk 1 hafta 10 gün eşim başarısız oldu,ondan sonra düzeldi durumu ama bana karsıda ilgisini kaybetti

bılmıyorum kı canım yaa.belkı de cok heyecanlı bır esın var.ben sorunu sende gormedım acıkcası.ama bırlıkte asmanız gerekıyor.sonucta evlenırken ıyı gunde kotu gunde dedık bırbırımıze.bıraz bu konuyu gundeme getırmesen.sende hıc yaklasmasan.evlenır evlenmez hamıle kalmadın degıl mı

Back
X