Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz beraber mi yaşıyorsunuz ? Kv ileAnamdan emdigim süt ağzıma geldi ama bebeler için sabir
Benim annemde biz küçükken Kv ile yani babannem ile yasamıştı 15 sene kadar . Zor gercekten çok zor ...
Gelin kaynana aynı evde bu devirde çok daha zor hatta .
Insan yeri geliyor kendi annesine bile tahammül edemiyor Kv ile düşünemiyorum .
Annem 40 yıllık evli nerdeyse ve hala babaanemle yaşıyor
Babam tek oğlu ve halamlarda kalmak istemez babaannem.yillarca çok çekti annem hep eziyet ettiler çok kavgalar şiddet hepsini yaşadı
Annemin kendi ailesi de sahip çıkmadı tabi
Cahillik mi nedir nedendir bilmiyorum ama iyi sabretti yani
Şimdi rahat çok şükür ama ömür bitti gençlik gitti
Şimdi çok atarlı herkese haklı haksız hep bi gergin annem kolay degil tabi zamaninda yasadiklari
Tabi bide bizim yaşadıklarımız var bekarken o evde o kavganin arasinda olmak...
O kavgaları insan Büyüyünce de hiç unutamıyor değil miAnnem 40 yıllık evli nerdeyse ve hala babaanemle yaşıyor
Babam tek oğlu ve halamlarda kalmak istemez babaannem.yillarca çok çekti annem hep eziyet ettiler çok kavgalar şiddet hepsini yaşadı
Annemin kendi ailesi de sahip çıkmadı tabi
Cahillik mi nedir nedendir bilmiyorum ama iyi sabretti yani
Şimdi rahat çok şükür ama ömür bitti gençlik gitti
Şimdi çok atarlı herkese haklı haksız hep bi gergin annem kolay degil tabi zamaninda yasadiklari
Tabi bide bizim yaşadıklarımız var bekarken o evde o kavganin arasinda olmak...
Annemle babamın banyosunu her yerde konuşurmuş babamlar uyurken kapılarına yumruk atıp uyandırırmıs13 senedir geniş aile yaşıyorum.yeni nesil pek yoktur belki ben annelerinizin çektiklerini dinlemek istiyorum varsa? Hep aynımidır sorunlar merak ediyorum çevrenizde yasayanlar varsa neler gozlemliyorsunuz yazisalim lutfen
Anlarlar .Hım tam kişisiniz galiba benim çocuklarım bana yapılan haksızlıkları anlarlar mi büyüyünce.anlatamam hallerini uzun ama çocuklarımın gozunde tü kaka yapiyorlar
Annemle babamın banyosunu her yerde konuşurmuş babamlar uyurken kapılarına yumruk atıp uyandırırmıs
Bana iki günlüğüne geldiklerinde bile kafalarına göre orayı burayı karıstırmalarından annemin gönderdiği reçelleri yaptakları görünce gözlerini faltası gibi acıp bakmasından he bide evimden yiyecek olarak istediğini alıp götürmesi ayy cok gıcık bu insanlar nasıl aynı evde yasıyor Allah düşmanıma vermesin en iyi kv ile bile birlikte yasanmazBende ayri yasiyorum gecenlerde yaklasik 1 ay kaldilar hakkini yiyemem sabahlari bizden once kalkip kahvalti falan hazirlar ama bir sure sonra insan kendi evinde misafir gibi hissediyor rahat edemiyor
Biz anneme yapilanlari hep anladik hep annemin yaninda oldukHım tam kişisiniz galiba benim çocuklarım bana yapılan haksızlıkları anlarlar mi büyüyünce.anlatamam hallerini uzun ama çocuklarımın gozunde tü kaka yapiyorlar