Kayınvalideyle kendisi veya annesi yaşayanlar dertleşelim mi?Neler yasiyorsunuz?

Sarisaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
82
60
88
43
13 senedir geniş aile yaşıyorum.yeni nesil pek yoktur belki ben annelerinizin çektiklerini dinlemek istiyorum varsa? Hep aynımidır sorunlar merak ediyorum çevrenizde yasayanlar varsa neler gozlemliyorsunuz yazisalim lutfen

Oy ne zordu röyle yaşam benim kv yatiya gelse rahat hareket edemiyorum açıkçası onca yıl dile kolay sabirlisin demek

Benim annemde biz küçükken Kv ile yani babannem ile yasamıştı 15 sene kadar . Zor gercekten çok zor ...
Gelin kaynana aynı evde bu devirde çok daha zor hatta .
Insan yeri geliyor kendi annesine bile tahammül edemiyor Kv ile düşünemiyorum .

Bende ayri yasiyorum gecenlerde yaklasik 1 ay kaldilar hakkini yiyemem sabahlari bizden once kalkip kahvalti falan hazirlar ama bir sure sonra insan kendi evinde misafir gibi hissediyor rahat edemiyor

Benim annemde biz küçükken Kv ile yani babannem ile yasamıştı 15 sene kadar . Zor gercekten çok zor ...
Gelin kaynana aynı evde bu devirde çok daha zor hatta .
Insan yeri geliyor kendi annesine bile tahammül edemiyor Kv ile düşünemiyorum .

Annem 40 yıllık evli nerdeyse ve hala babaanemle yaşıyor

Babam tek oğlu ve halamlarda kalmak istemez babaannem.yillarca çok çekti annem hep eziyet ettiler çok kavgalar şiddet hepsini yaşadı
Annemin kendi ailesi de sahip çıkmadı tabi
Cahillik mi nedir nedendir bilmiyorum ama iyi sabretti yani
Şimdi rahat çok şükür ama ömür bitti gençlik gitti
Şimdi çok atarlı herkese haklı haksız hep bi gergin annem kolay degil tabi zamaninda yasadiklari

Tabi bide bizim yaşadıklarımız var bekarken o evde o kavganin arasinda olmak...

Babam tek oğlu ve halamlarda kalmak istemez babaannem.yillarca çok çekti annem hep eziyet ettiler çok kavgalar şiddet hepsini yaşadı
Şimdi çok atarlı herkese haklı haksız hep bi gergin annem kolay degil tabi zamaninda yasadiklari

Hım tam kişisiniz galiba benim çocuklarım bana yapılan haksızlıkları anlarlar mi büyüyünce.anlatamam hallerini uzun ama çocuklarımın gozunde tü kaka yapiyorlar

O kavgaları insan Büyüyünce de hiç unutamıyor değil mi

13 senedir geniş aile yaşıyorum.yeni nesil pek yoktur belki ben annelerinizin çektiklerini dinlemek istiyorum varsa? Hep aynımidır sorunlar merak ediyorum çevrenizde yasayanlar varsa neler gozlemliyorsunuz yazisalim lutfen
Annemle babamın banyosunu her yerde konuşurmuş babamlar uyurken kapılarına yumruk atıp uyandırırmıs

Annem kv ile yaşadı. Babaannem ölene dek bizim yanımızdaydı ve kardeşim ve ben elinde büyüdük babaannemin. Ara sıra sorunlar çıkardı ama genel anlamda anne kızdan farkları yoktu babaannem düşünceli bir insandı. Sanırım gençliğinde kendi kv ve görümcelerinden çok çektiği için... Rahmetli babaannem sürekli bize onları anlatırdı. :)

Bende ayri yasiyorum gecenlerde yaklasik 1 ay kaldilar hakkini yiyemem sabahlari bizden once kalkip kahvalti falan hazirlar ama bir sure sonra insan kendi evinde misafir gibi hissediyor rahat edemiyor
Bana iki günlüğüne geldiklerinde bile kafalarına göre orayı burayı karıstırmalarından annemin gönderdiği reçelleri yaptakları görünce gözlerini faltası gibi acıp bakmasından he bide evimden yiyecek olarak istediğini alıp götürmesi ayy cok gıcık bu insanlar nasıl aynı evde yasıyor Allah düşmanıma vermesin en iyi kv ile bile birlikte yasanmaz

Hım tam kişisiniz galiba benim çocuklarım bana yapılan haksızlıkları anlarlar mi büyüyünce.anlatamam hallerini uzun ama çocuklarımın gozunde tü kaka yapiyorlar
Biz anneme yapilanlari hep anladik hep annemin yaninda olduk
Sizinde cocuklariniz anlar tabi ortamda ne yaşandigini

Ben çocukken her evde böyle kavga var zannederdim..cocukluk işte
Babam eve gelmesin isterdim çünkü kavga edecekler yine bilirdim

Simdi benim çocugum hep babasinin ne zaman gelecegini soruyor geç gelmesin hemen gelsin diyor büyük uçurum benim çocuklugumla arasinda ki fark...

Back
X