Aile Planlaması Kayinvalideyle sürekli konuşmak zorunda mıyız 😵

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Hamile kalmaya korkuyorum .stresten erken dogururum diye sürekli arar ama sürekli ve acmadigim da defalarca arar açana Kadar yani küsme kırılma huyu yok açmadı artık aramimmni arasın demez ısrarla devam
Surekli telefonla konuşmayi sevmiyorum desen ya da laf arasında bir arkadasim var sürekli ariyor ona zaman ayirmaktan kendime vakit ayiramiyorim falan mi desen bilemedimki

Ay valla keşke anlasalar az önce 20! Defa aradı açmadım en son sinirlendim ben aradım bısimi var problem mı var diye .sabahtan beri aklım çıkıo biseymi oldu sesin cikmio nhep iyisiniz demi birşey Yok diye bahaneyle arıyor
5 yaşında çocuk değilim anne merak etme başıma bir şey gelmez, gelirse ben arar yardım isterim meraketmeyin diyebilirsin. Ben bir defa eşime çemkirmiştim. Giyim pazarına gezmeye gidiyorum 10 defa arıyor huzur keyif kalmıyor. "arama beni, ihtiyacım olursa, işim biterse ben ararım. Eğer ölürsem de biri seni arar bulur meraketme, arama" dedim. O gün bu gündür aramıyor 🤣

Bendede aynı canım. 3 yıllık evliyim nası kurtulcM bilmiyorum eşim arada diye ses cıkarmadm bugune kadar ama artık dayanamıorm surekli arıor dün konustuysak bugun aradıgında uzun zamandır knsmuyıruz diyor cocuktan sonrada görüntülü arama basladı açmıorm normal arıor gene açmıorm gene arıyor Allahtan uzak yasıyoruz burda olsalar hergun gelirdi kesin

Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
Kaynananiz sizi istiyor konuşmak gormek,Benim tavsiyem konuşun mesafe selam,sagol,iyiyim,boyle soyle filan ogluna iyi bakiyom yemek yapicam temizlik hep bir işin oldugunu soyle.Anliycak soyle ki ogluna bakmaliyim filaan

Benim kaynanamın da pek farkı yok. 3 senelik evliyim her gün aramamı istiyor, hala da istiyor ama ben o istediğini yapmıyorum. Haftada 2 kere arıyorum ona rağmen "hiç aramıyorsun, sesin soluğun çıkmıyor, bi alo nasılsın deyip kapatman yeterli vs" whatsapptan torununun resimlerini de her gün gönderiyorum. Yinede yetmiyor onlara. Eşim her gün kardeşini arar yeğenlerini görmek için bir görev gibi. 10 aylık kızım var, eşim her gün kaynıma kamera açıyor veya evde yoksa kendisi benim kaynıma kamera gönderio onlara kızımı göstermemi istiyor. Daha dün kamera açtım onlara, bugün eşim aramış diyor ki amcasını ve babaannesini aradın mı, yok aramadım bugün dedim. Her gün aramamı beklşyor ve hunaldım bu durumdan. Eşime birşey desem sürekli aramak hoşuma gitmiyo vs aramak isteseler ararlar desem, senden çekiniyorlar sen ailemi benimseyemedin ben senin ailene böyle yapmıyorum der ama benim ailemi ara diye her gün baskı yapmoyorum onun gibi.
Okurken içim daraldı Allah sabır versin🤷🏻‍♀️

5 yaşında çocuk değilim anne merak etme başıma bir şey gelmez, gelirse ben arar yardım isterim meraketmeyin diyebilirsin. Ben bir defa eşime çemkirmiştim. Giyim pazarına gezmeye gidiyorum 10 defa arıyor huzur keyif kalmıyor. "arama beni, ihtiyacım olursa, işim biterse ben ararım. Eğer ölürsem de biri seni arar bulur meraketme, arama" dedim. O gün bu gündür aramıyor 🤣
😂😂😂

Bendede aynı canım. 3 yıllık evliyim nası kurtulcM bilmiyorum eşim arada diye ses cıkarmadm bugune kadar ama artık dayanamıorm surekli arıor dün konustuysak bugun aradıgında uzun zamandır knsmuyıruz diyor cocuktan sonrada görüntülü arama basladı açmıorm normal arıor gene açmıorm gene arıyor Allahtan uzak yasıyoruz burda olsalar hergun gelirdi kesin
Biz şehir dışında yaşıyoruz iki saatlik yol var ama iki hafta görmese bizi çatlar ölür.ya Kendi gelcek ya biz.bize gelmek isteyincede müsade istemez gelip bi kaç gün kafami dinleyim diyor

İlla ki görsünler istiyorsan sen ara beni karıştırma hoşlanmıyorum bu kadar telefon görüşmesinden deyip geçmek lazım. Evlendiğimiz ilk aylar eşimin ailesi beni de telefona isterdi hep hatta takılırlardı sesini duyalım diye. Sonra sonra alıştılar ama ben mecburiyet hastalık sağlık gibi durumlar dışında aramam, eşimden selam yollarım. Ben annemi bile haftada bir arardım mesafe koymadan önce şimdi onu da gerekmedikçe aramıyorum. Herkes biliyor telefonla konuşmayı sevmediğimi, anlaşmalıyız herkes kendi ailesini gerek gördüğü kadar arıyor. Böylesi çok huzurlu
Bir dahakine diycem. Sürekli görev gibi aradın mı diye emrivaki yapman hoş değil, görmek isteyen arasın müsait değilsem o an müsait olunca döner gösteririm filan filan.

Arkadaşlar kayınvalidem sürekli arıyor hergun konuşmak istiyor.mesajla zaten cewap veriyorum telefonda da arıyor iki gün konuşmasak 3.gun arıyor ne zamandır konuşmadık diye.acmayincada eşime şikayet ediyor.surekli dedektif gibi peşimde herşeyden haberdar olmak istiyor.bizi yönetmeye çalışıyor dediklerini tabiki yapmıyorum ama artık katlanamiyorum.Sizce kaynanayla sürekli konusulurmu bu normal mi telefonda hergun konuşup mesajlaşmak.
annemle bile haftada bir görüşüyorum. acıklayıcı o9-lmuştur umarım.

Back
X