- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Gitmiyorum gelmiyorum iki üç haftada bir yarım saat görüyorum eşimle beraber sadece o kadar...Geçende ağlamıştı eşim aramıyor sormuyor diye(eşim o hafta onu en az üç kez gördü) ondan sonra hergün aradın mı ara sor bak ağlıyor diyorum gitmesi içinde herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorum ama o ailesini görmek yerine annemlere gitmek istiyor.Eşim birgün aradı hemen ertesi gün arayıp bahaneyle beni istedi yok nasılsın hiç aramıyorsun(zaten hiç aramam şuan aramıyor değilim)hı öyle oldu dedim kızım falan diyor bir kusur mu işledim özür dileyeyim yüzüme bile bakmıyorsun vs. sustum sustum o konuşuyor tabi geçmiş şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim eşime veriyorum deyip eşime verdim konuştu kapattılar.Yalnız ben ilkkez eşimle bu konuyu konuşmadım şikayet etmedim moralimiz bozuldu tabi ama hiç konuşmadık.Şimdi bu kadına ben ne yaptığını söylesem eşim üzülecek çünkü eşimsiz görüşmüyorum ben onlarla söylemesem devam eder mi sorgulamaya daha öncede bana anne demiyorsun beni anneliğe layık görmüyor musun vs. demişti gerçekten sıkıldım artık benim onunla işim yok onunda benimle olmasın kızı var şükür öyle bir yokluk çektiği yok ne kırmak istiyorum nede daha fazla sinirlenmek çünkü o telefon konuşmasından sonra elim ayağım titredi sinirden bu durumdan nasıl kurtulabilirim?