Kayinvalideyle yüzleşmeli mi 3 maymunu mu oynamali?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.

Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?

6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.

Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?
beraber mi yasiyorsunuz

Düzenindeki bakıyor neden karıştırılırsa çekmece hiç demedi mi anne biseymi aradin diye

Ben çok yüzleştim ama faydası olmadı
hatta en son geldğinde görümcemle oturup saatlerce eski konuları konustuk hiç üzerine alınmadı
bu tgarz insanlarla açık açık konusmak fayda etmez bence
yine haksız sen olursun
hiç açma konuyu

Vallaha bilemedim. Benim esimin annesi benden izin istemeden evin icinde birsey yapmaz. Kac kez kendin evin bil dedigim halde. Laf sokmasi hos degil tabi,ama ben heralde esimin hatiri icin kendim birsey söylemezdim. Bizim esimle basit bir anlasmamiz var aslinda: Onun ailesi benim istemedigim birsey yapsa o konusur. Ayni sekilde onu rahatsiz eden birsey olursa benim tarafimla ben konusurum. Cünkü herkesin nazi kendi ailesine daha iyi gecer ve böyle kirginlik olmuyor gelin veya damat ile. Esinizi devreye sokun mümkünse o sakin bir sekilde annesini uyarabilir

Vallaha bilemedim. Benim esimin annesi benden izin istemeden evin icinde birsey yapmaz. Kac kez kendin evin bil dedigim halde. Laf sokmasi hos degil tabi,ama ben heralde esimin hatiri icin kendim birsey söylemezdim. Bizim esimle basit bir anlasmamiz var aslinda: Onun ailesi benim istemedigim birsey yapsa o konusur. Ayni sekilde onu rahatsiz eden birsey olursa benim tarafimla ben konusurum. Cünkü herkesin nazi kendi ailesine daha iyi gecer ve böyle kirginlik olmuyor gelin veya damat ile. Esinizi devreye sokun mümkünse o sakin bir sekilde annesini uyarabilir

berabermi otoruyosunuz 6 yıl susmayı nasıl başardın. terbiyesizlik etmemek için hep alttan almışsın ama o anlamışmı yok. yinede laf sokmalara çekmece karıştırmalara devam etmiş. bundan sonra birazda sen saygısız ve terbiyesiz oluver nolcak.

Bunu yapabilecek eş lazım önce bence çünkü olsa zaten o kadın oğlunun evini karıştırmaz

6 yıldır nasıl sabrettiniz ve neden?
"Birşey mi arıyorsun " bu kadar basit bir cümle ile önünü kesebilirdiniz.
Saygısızca olduğunu da düşünmüyorum bu cümlenin.
Benim evimi karıştırana bunun sebebini sormam anormal olmasa gerek.

Cekmecelerine baska biseyler koymadigi ne malum..
Esine soyle annesiyle konussun ama esin inanmazsa annesinin boyle bisey yaptigina gizli kamera koy izlet goruntuleri mahkemeye bile delil sunarsin ozele hayatima girior die.

Birlikte yasamiyoruz. Her geldiğinde gözlerini devire devire her yeri baştan aşağı inceliyor. Ben çocuğa bakarken de bir fırsatını bulup ardiye dolabına bile bakiyor. Daha çok şey var demek istediğim aslında ama diyemiyorum.

Eşim tek çocuk kayinvalideme diyemedigim her şeyi eşime dedim. Bu yüzden çok kavga ettik hala da ediyoruz. O da ne varki bunda merak etmis bakmis. Benim annem melek gibi kadin diyor. Birlik oluyorlar kendimi yalnız hissediyorum. Ben şeytanın annesi melek

Back
X