• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle yüzleşmeli mi 3 maymunu mu oynamali?

Bütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn

Ahahah çok kurnazca gerçekten:KK48:

Benim anlamadigim neyi ariyor? Seytan diyor ki cekmecelere prezervatif ve "fantazi setleri" yerlestir de utansin biraz :halay:

O iş öyle olmuyor ya :)

- Birşey mi arıyorsun ?
- Üşüdüm yelek baktım
- Bir dahakine bana söyle ben vereyim anne
- Aaa yok yok sen yorulma
- Hani burası benim yatak odam, özelim ya o bakımdan söyledim.
- Ay benden mi çekiniyorsun annenim ben senin.....
Şeklindeki diyalogtan sonra insana böyle bir saç yolma isteği geliyor, böyle bir cinnet geliyor... Yani karşındaki insansa senin bir tavrından bile utanır, bir daha yapmaz ama yüzsüzse neden yapmaması gerektiğini bir saat anlatsan yine de utanmaz.
Sizi sonraki cümleniz burası benim evim ve ben hoşlanmıyorum olmalı sonra da kapıyı kilitleyin.

O neymiş yaa benim kayınvalıdem altnkatımda oturuyor. Kadıncağız bizi rahatsız etmemek için yaptıgı seyleri bazen kapıya bırakıyor mesaj atıyor kızım kapıya bısey bıraktım dıye. kaldı ki evimi karıstırcak. sen en basta bu tavrı koymamışsın yüz bulmuş da yapmış iyice. Ama cokgecmeden saygı çercevesınde soylemelısın. Ben asla gelemezdım böyle bişeye. zor vallahı hemen konuş guzelce. Bıdaha yaparsa tekrar uyar cok ayıp.Kendi annen bıle bakamaz bu senin evin mahremin

Düzenli misin, dağınık mısın, eksik gedik yada fazla bir şey varmı?Herşeyden haberdar olmak isteyen kv :))
Konuşsanız da bir işe yaramaz ,hastalık bu kaç yaşında kadın huylu huyundan vazgeçmez.Sade size değil herkese öyledir o kadın.Kv ye laf sokarsan eşin duyarsa eşinle yine aran bozulur.Kendin bilicen yine istersen laf sok bir faydası olacağını sanmam.

Bazılarında bu huy var malesef. Benim de anlamın kayınvalidesi, tüm cekmecelere dolaplara bakar. 3 yıl oldu ezberledi her cekmeceyi ama hala devam ediyor.

Ve ablam hala alışamadı hala her seferinde tepki göstermesin rağmen kadın ilk bulduğu fırsatta devam ediyor

Ben çok yüzleştim ama faydası olmadı
hatta en son geldğinde görümcemle oturup saatlerce eski konuları konustuk hiç üzerine alınmadı
bu tgarz insanlarla açık açık konusmak fayda etmez bence
yine haksız sen olursun
hiç açma konuyu
Ben de konuştum saf saf kabul etmedi biliyor musun?
Aaa öyle mi demişim onu da mı ben demişim diye triplere girdi. Hatta devamında ne konuşacağımı yaz ver bana dedi. Hadsiz.
O anda hemen diyeceksin üzerinden zaman geçince faydası yok.

Eşim tek çocuk kayinvalideme diyemedigim her şeyi eşime dedim. Bu yüzden çok kavga ettik hala da ediyoruz. O da ne varki bunda merak etmis bakmis. Benim annem melek gibi kadin diyor. Birlik oluyorlar kendimi yalnız hissediyorum. Ben şeytanın annesi melek
Bunların biri değil hepsi aynı emin oldum

Onaneki senn cekmecelerinden.
.
Ne bu kaynanalarin merakı ya adamı sinir ederler. Benimkide geldiğinde tüm odaları gezer nasil ayağına sanki ilk defa görüyor aklınca perdelere bakiyo.

Bütün çekmece ve dolaplara onun karıstırdıklarına yani not bırakın altı senedir aradığını bulamadıysan dahada bulamazsın yaz bırak gelip size bişeyde diyemez apışıp kaldığıyla kalır bidahada yapmaz heralde daha sonra yanınıza geldiğinde tüm notları alıp yok edin eşinize olurda şikayet ederse böyle birşeyide ilk kez duyuyorum kendi dolabıma ne diye not koyacakmışım diyin bide dolaplarda annenin işi ne gerçekten şimdi merak ettim deyib üste çıkkn
bulduğu notu oğluna gosterebilecegi ihtimalinden bihabersiniz galiba :işsiz:

bulduğu notu oğluna gosterebilecegi ihtimalinden bihabersiniz galiba :işsiz:

Sanmıyorum göstereceğini. Ama gösterirse de kendi eliyle kendini gammazlamış olur.
Yazdığı notun sonuna gülücük koyar. Eşi sorarsa da şaka yaptım der konu sahibi.

Sanmıyorum göstereceğini. Ama gösterirse de kendi eliyle kendini gammazlamış olur.
Yazdığı notun sonuna gülücük koyar. Eşi sorarsa da şaka yaptım der konu sahibi.
konuşulacak bir tip olmadığını söylemiş konu sahibi eşinin.
Böyle adamlara gülücük koysan ne koymasan ne ....

konuşulacak bir tip olmadığını söylemiş konu sahibi eşinin.
Böyle adamlara gülücük koysan ne koymasan ne ....

Eşi ve kv düşünsün o kısmını. Hiçbişey yapmamaktan iyidir.
Ben şaka yaptım der geçer.
Bu insanlara rolcü ve sinsi davranmak söküyor.

Eşi ve kv düşünsün o kısmını. Hiçbişey yapmamaktan iyidir.
Ben şaka yaptım der geçer.
Bu insanlara rolcü ve sinsi davranmak söküyor.
6 yılda yola gelmeyen adam 1 kagit parcasiyla yola gelir mi bilemedim.
konu sahibinde is yok ben olsam kapıyı kitlerdim böyle entrikalar bana göre değil :)

Back
X