• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle yüzleşmeli mi 3 maymunu mu oynamali?

Benimki de yatak odamla çamaşır astığım ütü yaptığım bir odam var, yani dağınık kıyafet dolu her zaman; işte bu iki odaya takık bir şekilde her geldiğinde gider turlar. Lavaboya girer. Çıkınca o iki odayı turlar-dı!
Bi kaç kez görünce peşinden gittim birşey arıyorsan vereyim dedim. Dolaşıyorum dedi sanki parkta dolaşıyor.
Sonra gene oldu anne hayırdır dağınıklığımı mı merak ettin dedim ehiehi güldü.
Son aşamada kapıları kitlemeye başladım valla napim. Uzun süredir kilitlemiyorum da ama gitmiyor giç o tarafa. Öğretrik vesselam

çekmecelere yine ne arıyon moruk diye gülen suratlı notlar bırakın. açtığında şoke olsun bi şi de diyemez. :skandal: şaka bi yana 6 yıl olmuş evleneli bence yüzleşmeyin. siz dökülürseniz o da dökülür kırıcı olabilir iyice soğursunuz.

çekmecelere yine ne arıyon moruk diye gülen suratlı notlar bırakın. açtığında şoke olsun bi şi de diyemez. :skandal: şaka bi yana 6 yıl olmuş evleneli bence yüzleşmeyin. siz dökülürseniz o da dökülür kırıcı olabilir iyice soğursunuz.
:KK70:

Ve suratda böyle olsun mumkunse:KK45:

Hahahah:KK70:

6 yıllık evliyim. Kayinvalidemin evimi karıştırmasına ve bana laf sokusturmasina sinir oluyorum. Ben bebegimle ilgilenirken o firsat bu fırsat deyip dolapları cekmeceleri karışıyor. Kaç yıldır bikmadi. Fırsat bulunca bana laf sokuyor ve ben terbiyesizlik etmemek için hicbirsey demiyor ve yapmıyorum.

Yuzlesip içimde ne varsa demeli miyim yoksa 3 maymunu mu oynamaliyim? Siz ne yapardınız?
Bende bir kaynana var 80 yasinda hala böyle..kaynanaların geneli böyle olur meraklidirlar gelinin ne aldigina ne verdigine.kizlarina yapmazlar bunu..

boşverin onun istedigi zaten karşı karşıya gelmek
dolaşsın dursun ne bulacak çekmeceden dagınık donlar mı fırlayacak yada dolabı açtığında saklanan adam mı bulacak
çagımızın büyükleri gelinleri ile pek yüz göz olmaya merak salmışlar ama siz duruşunuzu bozmayın saygınız onlara degil kendinize de eşinize de var

Eşim tek çocuk kayinvalideme diyemedigim her şeyi eşime dedim. Bu yüzden çok kavga ettik hala da ediyoruz. O da ne varki bunda merak etmis bakmis. Benim annem melek gibi kadin diyor. Birlik oluyorlar kendimi yalnız hissediyorum. Ben şeytanın annesi melek
malesef eslerimize annesi ile ilgili birseyler dedik mi ..normalde annesine nasilsin napiyosun diye arayip sormayan adam bilembir anda ah anam vah anam oluyor .. sen de bu adam ana kuzusuymus diyorsun.
demem o ki ;esinden hayir yoksa annesinin onunu kes ,tabi belirli sure yine yapicak cunki geneli utanmiyor bile..
kaynanan yaptikca sen daha cok yuklencen yine mi yapiyor esin olmadiginda kapiyi acmicaksin!

Ben de konuştum saf saf kabul etmedi biliyor musun?
Aaa öyle mi demişim onu da mı ben demişim diye triplere girdi. Hatta devamında ne konuşacağımı yaz ver bana dedi. Hadsiz.
O anda hemen diyeceksin üzerinden zaman geçince faydası yok.
o anda da desen
sen yanlış anladın olur adı :) merak etme

Benim kayinvalidemde boyle en nefret ettigim insan tipidir kendisi. Elimizde ne zaman poset gorse ornegin markete gitmisizdir veya alisverise eline gectigi gibi icindekini kurcalamaya baslar. Bir keresinde bebek icin birseyler almistim baktim cantanin uzerine egildi elini soktu cantanin icine icindekileri tek tek incelemeye basladi. Bende dikildim basinda izliyorum oyle. Kadinin umrunda degil tabi hayirdir neye bakiyorsun dedim sert bir tonda birseyler gevelemeye basladi. Sonra yine ayni seyleri yapti. Boylelerinin kafasina birsey girmez. Hayatimizdan defolup gitseler ne guzel olurdu.

Benim kaynana ilk hafta dan başlamıştı ki farklı sehirlerdeyiz laf sokmaya bi kavga çıkardım o çıkarmadan 2 yıldır saygı duyar bana tavsiye ederim 6 yıl iyi dayanmissin:KK11:

6 yil cok uzun bir sure neden simdi akliniza geldi ki bu?

Ama babannemde aynisini yapar copleri kontrol eder geldiginde ekmek yemek vs atiyor mu annem diye..ki annem asla atmaz kedilere kuslara verir 30 yildir degismemis huyu yapiyor kadin.

Burda bir üye vardı. Kv si sürekli eve giriyordu o isteyken artık cinnet eşiğine gelmişti evi terk etti falan sanırım nick i pembesu idi. O geldi aklıma ne yaptı acaba. Konu sahibi biraz sert olacaksınız mecbur yapacak başka hiç birşey yok. İstemiyorum sevmiyorum yapma diyeceksiniz her seferinde açtığını görürseniz gidip kapatacaksınız. Yapamayacaksaniz da hiç sinirinizi bozmayın olan size olur.

bulduğu notu oğluna gosterebilecegi ihtimalinden bihabersiniz galiba :işsiz:
İşte kv şaşırıp kalır o an kağıdı saklamak aklına gelmez diye düşünüyorum konu sahibi de kvsi gördükten sonra hemen alıp atsın dedim ki benim dediğimi yapacak diye birşey yok benimki karıştıramıyo çok sorun yaşadık yaşıyoruz bi bunu hallettim

Kendisi derli toplu olsa tamam diyeceğim beni beğenmiyor. Kendisini görmez ama kusur arar. Üstelik evlendigimizden beri aramız soğuk. Sogukluga rağmen karıştırmak için yüz buluyor bir de samimi olsak ne yapardı bilmiyorum

Back
X