• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp birini arıyorum!!!!!

blueishh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
18
-13
36
Merhaba sevgili arkadaşlarım,

Konuyu buraya mı açayım bilmiyorum ama bir derdim var...Belki bir fikri olan, benim aklıma gelmeyen ya da düşünemediğim bir fikri, önerisi olan arkadaşım olur diye yazıyorum. Telefon numarasını değiştiren, adresini bilmediğim, hakkında bazı bilgilere sahip olduğum birisi var. Ulaşamıyorum. Kayıp oldu..Sırra kadem bastı.. Çok zor durumdayım. Kendisine ulaşmam gerekiyor. Durum acil ve hayati...Arıyorum, arıyorum.. her yolu denediğimi düşündüm, ama yapabileceklerim vardır belki başka. Nefes alamıyorum, dayanılacak gibi değil bu durum..

O kişinin adını soyadını biliyorsanız bir sebepten gidin polise şikayet edin. Onlarda kaydı vardır muhakkak, bulursunuz. Şikayet biraz işi zorlaştırır ama sonra vazgeçersiniz şikayetten.
Başka aklıma hiçbir şey gelmedi.

O kişinin adını soyadını biliyorsanız bir sebepten gidin polise şikayet edin. Onlarda kaydı vardır muhakkak, bulursunuz. Şikayet biraz işi zorlaştırır ama sonra vazgeçersiniz şikayetten.
Başka aklıma hiçbir şey gelmedi.
Janet, bu aklıma geldi aslında ama korktum sonuçlarından..Polis her türlü buluyor değil mi?

Polis herkesi bulamaz.. oyle olsa kimse araniyor olmazdi yakalanmis olurdu tum suclular

Aradığı kişi kanun kaçağı ya da resmi olarak kayıp biri değil ki. Muhtemelen konu sahibinin ulaşmasını istemiyor ama bir yerlerde hayatına normal şekilde devam ediyordur.

Konu sahibi konu neydi? Şimdi fikirler gelir, bulursun da belki birinin canı yanmış olur bu yüzden, bence konuyu bilmeden çok bir fikir vermemek gerek.

Janet, bu aklıma geldi aslında ama korktum sonuçlarından..Polis her türlü buluyor değil mi?
Bulur ama o kişi istemezse böyle bir şeyi sizden şikayetçi olur. Bunu göze alarak yapmanız lazım.
Ayrıca konu neydi? Şimdi yanlış yönlendirme yapmış olabilirim.

Back
X