- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Eve gelen yakınınız kim, annenizmi?Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gelen yakınınız kim, annenizmi?Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü
Altın için değil dikkatsizliğim içinmiş
Altınların hepsi kavanozda mı yoksa çocuk 2 gündür oynuyordu dediğiniz kutunun içinde miydi? Yani o kadar küçük çocuk ağzına atıp yutabilir de. Çocuğun bezini de kontrol edin.20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye.
Sanmıyorum kendisi olduğunu çünkü yanlış sayıp yazmışımdır dedim o zaman çeyrek yarım diye ayrı ayrı not almazdın sen mi yanlış sayıcan yok işte ortada dediBu işin altından o çıkarsa hiç şaşırmam, zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Farz edin ki kayboldu, iki çeyrek için verdiği tepki çok tuhaf ve sinir bozucu.
son zamanlarda ablam geliyodu kendi kendime acaba içinden ona falan suç bulursa diye düşünüyorum bana söylemez bunu daEve gelen yakınınız kim, annenizmi?
Yok çocuk hiç açmıyodu görüyodum bir kısmı kavanozda bir kısmı fermuarlı cüzdan içindeydi. aklıma tek gelen yatağın kenarlarına sıkıştıysa diye kaldırıp bakmak geldi kenarlarda yok tam kaldıramadım bakalım eşimle konuşursak oraya baktırıcam ya da konuyu hiç açamam muhtemelen çünkü huyundan dolayı sinirlendiği bir şeyi tekrar dile getirince olay büyüyo büyük bir şey var gibiAltınların hepsi kavanozda mı yoksa çocuk 2 gündür oynuyordu dediğiniz kutunun içinde miydi? Yani o kadar küçük çocuk ağzına atıp yutabilir de. Çocuğun bezini de kontrol edin.
Arkadaşımın da evinde altınları kayboldu . Kocası olacak adam alıp borsaya yatırmış. Bir de demiş ki "zaten ben almıştım . " hatta kocası ilk başta baya aramış onunla falan .öyle işteBenim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
Zaten ben sana almıştım. Parası benden çıkmıştı demiş yani. Tam ifade edememişimArkadaşımın da evinde altınları kayboldu . Kocası olacak adam alıp borsaya yatırmış. Bir de demiş ki "zaten ben almıştım . " hatta kocası ilk başta baya aramış onunla falan .öyle işte
Bu olay için demiyorum, kavanoz fermuar açamaz demeyin çünkü açabilirler. Ya da benimkilerde herkül gücü vardı, kavanoz mamayı bile açtıklarını bilirim. Fermuarı da parmağıyla kavramaz belki ama ağzıyla açmaya çalışır. Çünkü sizi fermuar açarken kaparken mutlaka görmüştür, onun açılacak bir şey olduğunu kavrıyorlar.Yok çocuk hiç açmıyodu görüyodum bir kısmı kavanozda bir kısmı fermuarlı cüzdan içindeydi. aklıma tek gelen yatağın kenarlarına sıkıştıysa diye kaldırıp bakmak geldi kenarlarda yok tam kaldıramadım bakalım eşimle konuşursak oraya baktırıcam ya da konuyu hiç açamam muhtemelen çünkü huyundan dolayı sinirlendiği bir şeyi tekrar dile getirince olay büyüyo büyük bir şey var gibi![]()
Eşin o çeyrekleri kendi yürütmüştür de yakalandığı için senin üzerine kalsın diye böyle saçma sapan hareketler yapıyodur.Benim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
Yani bende bunu anlayamadım hani bir yere konulur orda durur ama sizin dediğiniz seyde bebeğiniz görüp altin kutusu kavanozu neyse onla oynuyor. Bence iki tane ceyrek çalışmamıştir yani neden iki çalsın gelenDikkat etmedin orta yere koydun neyliklerle kazanıyoruz biz onları diyor
O ihtimali hiç vermiyorum. ben yanlış yazdım heralde nereye gidecek yoksa dedim o da sen mi yanlış yazıcan böyle bişeyi tek tek yazmışsın çeyrek, yarım diye dedi kızdı kabul etmedi yanlıştır diye, bi de sayısını söylemeseydin keşke şimdi kafayı yer dururuz nereye gitti diye dedi kendi de bilmiyodu . en çok altın için değil dikkatsiz biri olduğum için kızmış o oraya mı konur düşer de kaybolur da tabi dedi.Eşin o çeyrekleri kendi yürütmüştür de yakalandığı için senin üzerine kalsın diye böyle saçma sapan hareketler yapıyodur.
Altın için değil dikkatsizliğim içinmiş