• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp çeyrek

Benim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
Iki tane ceyrekte ne var ben kocamı on bin lik altin konusunda zarara uğrattım canin sagolsun dedi Allah aşkına yapmayin ya böyle ayrica evde altin tutulur mu bankaya koyun kolunuza bilezik yapin kolunuzda dursun iscilik olmayan bilezikler var

O ihtimali hiç vermiyorum. ben yanlış yazdım heralde nereye gidecek yoksa dedim o da sen mi yanlış yazıcan böyle bişeyi tek tek yazmışsın çeyrek, yarım diye dedi kızdı kabul etmedi yanlıştır diye, bi de sayısını söylemeseydin keşke şimdi kafayı yer dururuz nereye gitti diye dedi kendi de bilmiyodu . en çok altın için değil dikkatsiz biri olduğum için kızmış o oraya mı konur düşer de kaybolur da tabi dedi.
Ya ben keşke ara ara bakıp saysaydım ne zaman olan bir olay onu da kestiremiyorum yaklaşık 8 aylık bir süreç gibi en son hatırladığım o
E tamam işte başka ne diycek ayy tühh nasıl da yakalandım demiycek. Suçu bastırsın diye üste çıkacak nasıl dikkatsizsin diye. He dikkatsizlik konusunda haklı bu arada altın duran şey çocuğa oyuncak edilmez.
Adam bir de küsüyor 2 çeyrek için ve sen kendini affettirmeye çalışıyosun. Önce o yapmadığını ispatlasın. Sen niye bu kadar körü körüne kocam yapmaz diyosun?

Konu acaba oğlum yuttu mu, acile gitmeli miyiz diye bitecek zannederken kocamın gönlünü nasıl alırım diye bitti. 🤦🏻‍♀️ küsüp konuşmadığına göre kesin kendisi alıp bozdurmuştur.
Oradaki altının bulunduğu kapak ve fermuar açılmadı benim gözümün önünde dolap açıksa kutunun içine bakıyodu yutma gibi bi durum olamaz da ben çok dalgın birisiyim başka türlü olaylarda da dikkatsizliğime kızmıştır o nedenle daraldım yine

Benim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
Eşiniz almıştır, başka kim alacak evin içinde? Ayrıca diyelim gerçekten kayboldu, böyle bi şey için eşinizin gönlünü almanız gerekmez, ne alaka?

E tamam işte başka ne diycek ayy tühh nasıl da yakalandım demiycek. Suçu bastırsın diye üste çıkacak nasıl dikkatsizsin diye. He dikkatsizlik konusunda haklı bu arada altın duran şey çocuğa oyuncak edilmez.
Adam bir de küsüyor 2 çeyrek için ve sen kendini affettirmeye çalışıyosun. Önce o yapmadığını ispatlasın. Sen niye bu kadar körü körüne kocam yapmaz diyosun?
Evet aşağıdaki dolapta duruyodu daha önce görmemişti oğlum şimdi 2 gündür dokununca dikkatimi çekti sayıp kaldıracaktım 😔
Olaylar bir yerde benim dikkatsizliğime, unutkanlığıma geliyo hep doğru çok dalgın bi yapıya sahibim

Oradaki altının bulunduğu kapak ve fermuar açılmadı benim gözümün önünde dolap açıksa kutunun içine bakıyodu yutma gibi bi durum olamaz da ben çok dalgın birisiyim başka türlü olaylarda da dikkatsizliğime kızmıştır o nedenle daraldım yine
Kavanozda, fermuarlı çantada bulunan altın nasıl yatağın kenarına sıkışacak peki? Süpürgeyle çekmişimdir falan diyorsunuz anlayamadım. Birisinin onu çıkarıp düşürmesi gerekir ki süpüresiniz.
Siz neden sayma ihtiyacı hissettiniz peki? Bana sanki sizin de şüphelendiğiniz bir şey var gibi geliyor.

Kavanozda, fermuarlı çantada bulunan altın nasıl yatağın kenarına sıkışacak peki? Süpürgeyle çekmişimdir falan diyorsunuz anlayamadım. Birisinin onu çıkarıp düşürmesi gerekir ki süpüresiniz.
Siz neden sayma ihtiyacı hissettiniz peki? Bana sanki sizin de şüphelendiğiniz bir şey var gibi geliyor.
Biz şehir dışına çıkıyoruz bazen ben de dönüşte dıştan kontrol ediyodum saymıyodum ama 2 tane kaybolması saçma geliyor yani bir önceki saydığımda koyarken ancak düşmüştür diyorum . Sayma konusu hep aklımdaydı bi bakıp kaldıracaktım zaten yüksek bir yere bi türlü bakmıyodum

Evde altın tutan hanımlar, bence düzenli aralıklarla altınlarınızın fotoğrafını çekin ve kendinize mail atın. Yanlışlıkla fotoyu silersiniz falan ama mail orada durur. En azından hangi aralıkta yok olduğunu tespit edersiniz. Aklında azıcık acaba mı olan hanımlar eşinize de gönderin fotoğrafı. Nolur nolmaz sende de bulunsun diyin. Evde birikmiş para ya da altın olunca bazı erkeklerin ağzı sulanıyor. En azından düzenli kontrol edildiğini görünce belki almaya cesaret edemezler.

Konu sahibini tanımam etme , konuyu ilk okuyunca bunu hissettim nedense😁
Ben ihtimal vermiyorum normalde de böyle bir şey aklıma gelmez çünkü her şeyi konuşuruz.
yanlış saymışımdır dediğimde kabul etmedi, tek tek yazmışsın işte çeyrek yarım şeklinde sen hiç yanlış yazar mısın dedi sonra keşke bana eksik olduğunu söylemeseydin şimdi gereksizce kafa yorar dururuz ortada da yok dedi bi de bu aralar hep benim unutkanlık ve dikkatsizliğimle alakalı olaylar oluyor onun üzerine bir de bu konu geldi. Şuan küs değil ama bi huzursuzluk oldu işte.

Süpürgeyle çekmişimdir ama çoktan döktüm ne zaman kayboldu belli değil bazen toka gibi şeyleri yanlışlıkla çekince mesela tıkırtı geliyodu umursamıyodum bende bunu da öyle sandıysam diye
hic sanmiyorum koca ceyrek yani birincisi neden ortada olsun dolaptaki ceyrek, ikincisi supurgeye ceksen kolay kolay girmezdi elbet dikkatini cekerdi. kocaman ceyrek tel toka gibi dusunme, bozuk paradan büyük.
bana eşinin hareketleri cok supheli geldi. benim yakin arkadasim da benzer bir altinini kaybetti, kimsenin kolayca bulamayacağı bir yere saklamisti ve icinden tirtiklanmis - tamami alinmamisti. o da kanitlayamadi, soyleyemedi de. ama emin gibi bir sey eşinin aldığına.
sizin altinlarda da "bana niye söyledin beni de strese soktun" falan demis. ne bileyim hali tavri bana normal gelmedi. Belki de o tirtiklamistir - üste cikiyordur.
"bankada kasayla anlastim bayramdan sonra ilk sabah yatiracagim" diyin bence eş kisisine

yanlış saymışımdır dediğimde kabul etmedi, tek tek yazmışsın işte çeyrek yarım şeklinde sen hiç yanlış yazar mısın dedi sonra keşke bana eksik olduğunu söylemeseydin şimdi gereksizce kafa yorar dururuz ortada da yok dedi bi de bu aralar hep benim unutkanlık ve dikkatsizliğimle alakalı olaylar oluyor onun üzerine bir de bu konu geldi.
gaslighting nedir nasil yapilir
enter

Miktar çok değil ama bize göre çok o nedenle böyle koyuyorduk gramlar daha fazla ama onlara hiç bişey olmamış ben kesin yatağın altına falan gitti ve bakmadan süpürdüm diyorum başka da bi ihtimal veremiyorum 😮‍💨
ayrica dolapta ayak altinda altin saklanir mi?
benim de evde yüklü param altinim vardi, annemin gelinligini koydugu valiz var dolaplarin üstünde duruyor bir suru valizle beraber. onun icine cok derinlere, gelinligin etek tülüne muska seklinde sara sara koymustum. yani hem kimsenin aklina gelmez hem benden baska biri acarsa belli olur ayni sekilde kapatamaz diye.
ayak altina altin koyulması da sacmalik yani.
insanlar bazanin altina, kilerde tonla kavanozun arasinda kalan bulgur kavanozun icine falan saklarlar altinlarini. ne bileyim bir parkeyi kaldirir icine koyarlar, kullanilmayan prizin icine saklarlar, tv dolabinin zemine bakan ayaginin ustune batlarlar falan
siz "gel beni çal" mekanina koymussunuz

Ay bana da esin almış gibi geldi. Yine de eger o olmadıysa da ben maddi kısmına değil de sorumsuzluk kısmına sinirlenmesini anormal bulmadım. İnsan öyle yere altin koyarken demez mi burası böyle guvenli olmadı diye? Bi de evde altin tutmayı da anlamıyorum. Bir aksilik olsa giren çıkar herkes zan altında kalıyor, çok ayıp bence. Bakın ablanız girmiş çıkmış ne kadar kötü oldu?

koskoca çeyrek altını düşürseniz görürdünüz bence ya. ses falan çıkar en azından. fark etmemek zor gibi. durduğu yerde nereye gidecek onu anlamadım.

Back
X