• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp çeyrek

Ben şimdi çok düşününce birkaç ay (süresini de hiç hatırlamıyorum) hayal meyal yerde bir boş kırmızı kurdele bulduğumu ve altınlara bi bakıyım dediğimi hatırladım ama bakmayı da unuttum. Benim hafızam çok kötü durumda kendimi bu aralar çok gerizekalı gibi hissediyorum gerçek bu. bebeğim hiç uyuyan bebek değil belki de bu yüzden böyle oldum hala gece uyanıyor. ben bunu daha yeni hatırlıyorum.
Bunu eşime söylemeli miyim sizce? Benim korkum sadece eve gelen yakınımdan falan şüphelenir de içine kurt düşer korkusu oldu o yüzden kendimi suçlu hissettim nasıl açıklama yapacağımı bilemedim. Hepiniz eşin aldı diyorsunuz da onun da öyle bir karakteri yok sayısını bilmez, bakmaz ve araba alacağız onun parası borcunu harcını da biliyorum. Benim borsada param var mesela zarar çok kaybederim onu da önemsemez öyle bunda da dikkatsizsin niye orta yere koyuyosun diye kızdı yani bilemiyorum ne yapmalıyım sizce

Eşin o kadar şov yaptığına göre onun arada tırtıklamış olması daha muhtemel.
İnsan çeyrek kaybolunca eşiyle üzülür eşine küsmez.
Koyduğum yer gerçekten kötüydü ona kızdı orta yerde ne işi var diye sabah da normal konuşuyodu o konuyu açmadık ama bilemiyorum cidden hiç ihtimal vermem yıllardır herşeyim ortadaydı zaten biliyodu yerini bi sıkıntı olmuyodu sadece kendime kızıyorum keşke düzenli baksaydım ne zaman kaybolduğunu bilirdim en azından ben yerinde görünce açıp bakmıyodum salak gibi uzun süredir bir 8 ay kadar var sanırım bunun süresi

Ben şimdi çok düşününce birkaç ay (süresini de hiç hatırlamıyorum) hayal meyal yerde bir boş kırmızı kurdele bulduğumu ve altınlara bi bakıyım dediğimi hatırladım ama bakmayı da unuttum. Benim hafızam çok kötü durumda kendimi bu aralar çok gerizekalı gibi hissediyorum gerçek bu. bebeğim hiç uyuyan bebek değil belki de bu yüzden böyle oldum hala gece uyanıyor. ben bunu daha yeni hatırlıyorum.
Bunu eşime söylemeli miyim sizce? Benim korkum sadece eve gelen yakınımdan falan şüphelenir de içine kurt düşer korkusu oldu o yüzden kendimi suçlu hissettim nasıl açıklama yapacağımı bilemedim. Hepiniz eşin aldı diyorsunuz da onun da öyle bir karakteri yok sayısını bilmez, bakmaz ve araba alacağız onun parası borcunu harcını da biliyorum. Benim borsada param var mesela zarar çok kaybederim onu da önemsemez öyle bunda da dikkatsizsin niye orta yere koyuyosun diye kızdı yani bilemiyorum ne yapmalıyım sizce
Söyleseniz ne değişecek süpürge metali falan öyle kolay çekmiyor toplu iğneyi bile öyle nasıl çeyrek girsin içine. Eşiniz almadı siz almadınız noldu iki tane biri aldı belki de. Ayrıca aylarca da sorumsuz davranilmaz önemsiz mi bu kadar sizin için? Kaç aydır uyumuyo bu çocuk siz bu kadar dalgınsınız?
Kendinize gelin biraz lütfen

Söyleseniz ne değişecek süpürge metali falan öyle kolay çekmiyor toplu iğneyi bile öyle nasıl çeyrek girsin içine. Eşiniz almadı siz almadınız noldu iki tane biri aldı belki de. Ayrıca aylarca da sorumsuz davranilmaz önemsiz mi bu kadar sizin için? Kaç aydır uyumuyo bu çocuk siz bu kadar dalgınsınız?
Kendinize gelin biraz lütfen
20 aydır uyumuyo gece her türlü desteği kestim uyanıyor hala bir ay öncesine kadar 4 5 defa uyanırdı şimdi 2 kere uyanıyor . Beynimden bir şeyler gerçekten gitmiş olabilir 🥲

Benim gram altınlar, çeyrekler ve yarımlar vardı hepsini sayıyla not almıştım ama aylardır bakıp saymıyordum. En son bir ay önce dolapları yerleştirirken o kutuyu alt dolaba koydum öylece kaldı o da orda. Kutuda ıvır zıvır gereksiz eşya dolu altında da fermuarlı bu altınların bulunduğu cüzdan ve bir kısmı da kapaklı cam kavanozun içindeydi. 20 aylık oğlum var o bunları açamıyor ama 2 gündür gördü o kutuyla oynuyordu çok kısa süre yani ben alıyodum onu ordan. Neyse içimden birden saymak geldi oğlum oynadı diye. gram ve yarımlar tam duruyor. 12 çeyrek vardı 2 si ortada yok. Dolabın her yerine baktım ve başka yere koyma ihtimalim de yok kesinlikle sanırm bir yıldır saymıyordum sadece kontrol ediyodum içinde olduğınu görünce bakmıyodum.
Eşim de tam sayarken geldi eşim sayısını bile bilmez 2 si eksik dedim o an çünkü sağımda solumda kalmıştır sandım. Yok bulamadık. Eşimin canı çok sıkıldı. Bana çok kızdı orta yere koyulur mu diye. Şimdi ben eşimin gönlünü nasıl alırım tam arayı yeni düzeltiyoruz böyle b.oktan meseleler çıkıyor. Gerçekten ya eşimle bir ara boşanma lafları bile geçti şimdi herşey çok iyi gidiyordu hep can sıkıcı şeyler ortaya çıkıyor.
Bir de eşim benim eve gelen yakınımdan şüphelenirse diye içime kurt düştü o şüphelense de söylemez bana ama böyle bir şeyin ihtimali bile yok kimse almaz kesinlikle.
Benim tek aklıma gelen süpürgeyle süpürmüş olabileceğim başka bi neden bulamıyorum hırsız olsa hepsini alırdı. Bir de bunlar 2 ufak cüzdandaydı ben tek cüzdanı çöpe attım ama içi bomboştu ona da eminim çünkü fermuarlı diye bebeğime oyun yapmıştım öncesinde boş olmadığını fark etmemek de imkansız. Yine de keşke atmasaydım dedim onun içine de bakardım ama çok ufak bi cüzdan dediğim gibi ve ben ondan diğerine aktardm hepsini.
Gece gece canım sıkıldı uyku tutmuyor eşim de benimle konuşmuyor
esin almis olabilirmi yalandan sinirleniyor olabilirmi rol kesiyodur belki

Ya ben sizi anlayamıyorum, kocanıza çok fazla güveniyorsunuz ama ya ailemden biri aldı sanarsa diye korkuyorsunuz. Afedersiniz ama ailemden birine hırsız damgası yapıştırıcak bir adamın cehennemin dibine kadar yolu var. Çok merak ediyorum şimdi bu işin altından ne çıkacak diye.

Ya ben sizi anlayamıyorum, kocanıza çok fazla güveniyorsunuz ama ya ailemden biri aldı sanarsa diye korkuyorsunuz. Afedersiniz ama ailemden birine hırsız damgası yapıştırıcak bir adamın cehennemin dibine kadar yolu var. Çok merak ediyorum şimdi bu işin altından ne çıkacak diye.
İçten içe aklına gelir ama bunu bana söylemez diye dedim yani kendi de emin olamaz. İşin altından çok bişey çıkacağını da sanmıyorum keşke çıksa ama bu olayın olmasının düşündüğüm kadarıyla 3-4 ayı var

İçten içe aklına gelir ama bunu bana söylemez diye dedim yani kendi de emin olamaz. İşin altından çok bişey çıkacağını da sanmıyorum keşke çıksa ama bu olayın olmasının düşündüğüm kadarıyla 3-4 ayı var
Ama böyle düşünerek içten içe ailenizi de zan altında bırakıyorsunuz, tamam kocanıza çok güveniyorsunuz ama yine de çok fazla güvenmeyin derim.

Hepimizin başına gelebilir fakat emek vermek, o paraları kazanıp biriktirmek hele bu zamanda kolay değil..

Çocuğun elinde ne işi var altın kesesinin? ya kasaya koyun ya da evde iyi bir yere saklayın..

Sayısını bile bilmiyor dediğiniz eşinize her naneyi niye anlatıyorsunuz? Eşe her nane anlatılmaz önce onu bilin.

Bundan sonra da anlatmayın her şeyi. O aldıysa bile takip edersiniz, ben yanlış saymışım yahut hatırlamışım deyip..

Sayısını bile bilmiyor dediğiniz eşinize her naneyi niye anlatıyorsunuz? Eşe her nane anlatılmaz önce onu bilin.

Bundan sonra da anlatmayın her şeyi. O aldıysa bile takip edersiniz, ben yanlış saymışım yahut hatırlamışım deyip..
Doğru ben her şeyi söylüyorum biraz safım işte o an mesela 2 tane eksik dedim hemen yanımda falan olduğunu düşünerek o da baksın diye meğer gerçekten kayıpmış işte söylemesem onu ruhu duymazdı 10 tane var der geçerdim işte benim beceremediğim bu her şeyi söylüyorum ona muhtemelen görmese bile diyecektim bu huyumdan dolayı, benim her konuda ona danışmayı her eksiğimi anlatmayı bırakmam lazım önce 🥲

Üzüldüm sizin için ailenizden yardım isteyin yorgunsunuz
Bu arada süpürge olayını gerçekten altınla denedim normal klasik süpürge ayak kısmını çıkarınca hızlıca çekti ses geliyor ama bu işte kuruyemiş, toka çekmiş gibi bi ses arada böyle ses duyardım ve umursamadım sanırım böyle bir şey diye . Tozun içinde de kayboldu çok zor göründü böyle bile zor buldum 🥲

Gittiğim bir düğünde eşimin düğünümüzde bana hediye ettiği Trabzon hasır kelepçemi düşürdüm ve eve geldiğimde fark ettim düşürdüğümü eşimin tek kurduğu cümle canın sağolsun oldu. Eşiniz çok fazla tepki vermiyor mu? Verdiği tepkiden dolayı onun almış olabileceği geldi aklıma

Back
X