• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayıp danaları toplama kampı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi incitanem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlarrrrrr..kayıp danaları biras zor bulursunuz sizzzz:roflol:
komikkarikatrlerkarikatky1.jpg

karikatur11di7.jpg

kurban bayramına da var daha ama :uhm:

bu akşam sayım var dedim nerdesiniz siz :mymeka:bana bakın büyükbaşları barındırma bakanı olarak hepinizi kurbanlık veririm ha önümüzdeki bayramda ona göre :delphin:

bak halaa yoklar yarın son sayım var geldiniz geldiniz gelmediniz son duanızı edin benden söylemesi :1closedeyes:

kampın kapısını açık bırakıp istirahate çekiliyorum..benden sonra gelen geldim deyip sayımını yaptırsın...Son gelen de kapıyı kilitleyip öyle girsin içeri..ben yarın alırım sayımı :delphin:

ben geldi geldim bıktım bu sitede kurban olmaktan bir daha kellem gitmesin dedim:içelim:

bende geldım ...incim...dun bıraz agır gectı...darbeden sonra...dimi ama ...baş danam...

dün ki darbe beni de vurdu vurmasına da ne yapalım bakanlık görevi beklemez dimi ama mirmirmirmir

danam bu darbeden aldıgımız..ders sukı...kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-...napcekmişiz...aramızda konuşmiyecekmişiz...dımı..:mymeka:

en sona ben kalmısım fisfisfis
kapıyı kılıtlıyorum..
depısmeden zıbarın :icecream:

az ye de zamanını bitlerini ayıklamaya ayır :mymeka:bakanbit mi ayıklarmış :dilcikar:
O zaman sende bit ayiklama bakanligi kur:delphin:
fururum bakÇok üzgünüm çoook
ben geldi geldim bıktım bu sitede kurban olmaktan bir daha kellem gitmesin dedim:içelim:

aman abla kurban oluyon diye hediyler aliomusun ne üzülüyon kaydirigubbakcemile3
benim herif olsa adak dagitiir gari giremicek diye:mymeka:
bugün de demezmi hangi sitelere giriyon bi kontrol edem diye:roflol:
pshipppp yemezler didim acik verirmiyim hec:delphin:

hihoyyytAdıvar danası burdaaaahihoyyyt
Diğer danaları siz toplayın vallasositososito
Şu karşı dağda otlanırken gördüm kendilerini:roflol:
Çağırdım çağırdım gelmediler beni iplemediler valla:delphin:

ben geldım...ahanda burdayım....ama bas dana yokkı....o olmayınca kımse kımseyı ıplemıyor...
herkes benım gıbı soz dınlemıyor..yawwww

doplaşın bakemmmmmm büyükbaşları barındırma bakanı geldi..Şu makam aracımı da parkediverin yahu :delphin:

ne makam arabasi la, velesbite binsene zati kriz var, ne demeye masraf cikariyon:delphin:

bakan har vurup harman savurmakmidir la, acik tasarruf et, mirat 124 filan al kendine:smiley-cool:

Back
X