kayıp dosya

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
günaydın kızlar.bugün işe çok gergin başladık.dün akşam ben erken çıkmıştım müdürün dosyası kaybolmuş odasında.esmiş gürlemiş bulun yoksa külahları değişiriz demiş.yandıkkkkkkkkk daha gelmedi bakalım ne dicek:(((((((((((((

sızden sonra kım kalıyor ofıste ? kamera varmı

sen almadıysan senın o dosyayla bı ısın yoksa senın sorumlulugunda degıl bence

aradık heryere baktık yok. müdürde fırçaladı hepimizi.bulacaksınız diyo başka bişey demiyo yaaa çattık sabah sabahhhh.

müdürün odasında kaybolmuş olan dosyanın sorumlusu siz olamazsınız kesin kendisi kaybetmiştir veya bi yere koymuştur

dosya müdürün odasına gittiyse ve orda kaybolduysa artık o dosya müdürün sorumluluğunda. dosyasına sahip çıkamayan insanları müdürmü yapmışlar. müdürün yaptığı kendi hatasını altındaki insalara maletmeye çalışmak.
önemli bir dosyaysa kendisi özel bir yere koymuştur unutmuştur. benim patronumda böyle yapardı evraklarını kaybederdi sonrada emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirdi. hiç görmediğim evraklar için sen kaybettin
derdi o kadar emin konuşurduki artık kendimden şüphe ederdim acaba benmi aldım koydum bir yere unuttum diye. birkeresinde montunun cebinden birkeresindede arabasından çıktı aradıkları.

kız korkma ben aldım sabah masasından :))

sen almadıysan senın ıcın rahat olsun neden stres yapıyorsun ararsın yoksa yoktur adamın masasına koyulmus kormu gozu adam gıbı bır yerde saklasaymıs madem bu kadar onemlı bır dosya

Bizim müdür yardımcısıda ikide bir dosyaları kaybeder.Arar sorar sizde mi diye ben hayır bize vermediniz derim.O ısrarla hayır sizde olması gerek der.Ben gayet açık ve net bizde olmadığını bizim odaya göndermediğini söylerim.Önce dik dik konuşurken biraz daha sesini yavaşlatır.İstisnasız aradığı her dosya kendi çekmecesinden ve ya masasından çıkmıştır.Çok dağınır çalışır ve biz onun bu huyunu biliriz.Şu dosyaya bakın dediğinde tamam deriz ama biliriz ki ondan çıkacak.
Aslında bunun sebebi benden önce ki arkadaşın da en az müdür yardımcımız kadar dağınık çalışmasıymış.
İyi insan hoş insan ama gelgelelim dağınık ve unutkan.Bulduğu dosyaları da öyle bir sessizce odaya getirişi ve ya gönderişi var ki inanılmaz.Sanki bizi suçlayan kendisi değilmiş gibi ya işte bu da şurdaymışta ben görmemişim diye sakin sakin izah eder.

ayyy gerim gerim gerildim şu mübarek cuma günü.bulundu kaçak dosya:)))) kendisi başka bi dosyaya koymuş ve başka personele göndermiş.sonra hatırladı hayret yaaaa.yapıştıracan ağzına tokatı:))))))))))))))):1::1::1:

ayyy gerim gerim gerildim şu mübarek cuma günü.bulundu kaçak dosya:)))) kendisi başka bi dosyaya koymuş ve başka personele göndermiş.sonra hatırladı hayret yaaaa.yapıştıracan ağzına tokatı:))))))))))))))):1::1::1:

Bence yapıştırmayın..
Şaka bir tarafa bulunmuş ya gözünüz aydın

Back
X