• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Nehir in Annesi: "Bütün Oyuncaklarını Yaktık"

Safir Taht

“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
3 Şubat 2010
11.306
5.495
773
Kayıp Nehir in Annesi: "Bütün Oyuncaklarını Yaktık"

• Açıklama
Nehir hala araniyorVan'in Gurpinar ilcesinde 5 gundur haber alinamayan kucuk Nehir'i arama calismalari bugun de karli arazi ve daglarda devam etti.VAN (AA) - Gurpinar ilcesinde 5 gundur haber alinamayan kucuk Nehir'i arama calismalari bugun de gunun ilk isiklariyla arazi ve daglarda devam etti.Kirkgecit Mahallesi'nde evlerinin onunde oynarken kaybolan 4 yasindaki Nehir Aslan'i arama calismalari sabahin erken saatlerinde yeniden basladi.Araclarla mahalleye 5 kilometre mesafedeki Yoldustu Mahallesine gelen il Jandarma Komutanligi ve AFAD arama kurtarma ekipleri ile gecici koy koruculari, buradan karli daglara tirmanarak dun aksam saatlerinde yagan karla beyaza burunen arazide kucuk Nehir'i aradi.

Ekipler bu alanda yaptiklari aramada hicbir bulguya rastlamadi.Bu arada kucuk kizin evine iki kilometre uzaklikta bir ahirda dun bulunan sari montun uzerindeki kan lekelerinin olay yeri ekiplerince yeniden incelenecegi, Nehir'in anne ve babasindan alinan kan ornekleriyle karsilastirilacagi ogrenildi.-"Kizimin butun oyuncaklarini yaktik"Anne Hatice Aslan, gazetecilere yaptigi aciklamada, kizi Nehir'in kayboldugu gunden beri yuzlerinin gulmedigini anlatti.Nehir'e ait butun oyuncaklari yaktigini belirten Aslan, "Kizim bebekleri cok severdi.

Ben de her o bebege baktigimda onu hatirladigim icin bebek ve Nehir'a ait butun oyuncaklari yaktik.

Kizim ana sinifina gidiyordu onu hatirlatan bir okul cantasini sakladim" diye konustu.Nehir'in buyuk agabeyi 8 yasindaki Baran Arzlan ise gozyaslari icerisinde kardesinin bulunmasini isteyerek, "Allah rizasi icin kardesimi kim goturmusse getirsin.

Kardesimin bir mezari da olsa raziyim.

En azindan mezarinda aglarim" dedi.

-
http://www.haberlersondakika.gen.tr/234989-kayip-nehir-in-annesi-butun-oyuncaklarini-yaktik

Umutlar çok az olsa da inşallah sağ salim bulunur . Gönül öncelikle bunu istiyor .
Bunun yanında başına kötü şeyler gelmemiş olması için çok dua ediyorum .

Annesi neden oyuncaklarını yaktı anlayamadım , nasıl bir psikolojiyle yaptı kimbilir . Allahım kimseye yaşatmasın ...

Ah be melek ins. Bulunursun sağ salim. Bi de kardesi olmuş. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..ins

Allahim insallah bulunursun melek dua yeri acalim melek icin ..
offff icimi yakti..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin...amin.

yavrum benim inşallah başına kötü bişey gelmemiştir
çocuklara çok üzülüyorum,böyle haberlerde,içime bi acı oturuyor,kaç kere ağladığımı bilirim
çocuklar üzülmesin acı çekmesin
dokunmayın kıymayın onlara.

yavrum benim kim bilir nerede en kısa zamanda bulun artık nolur:(

Back
X