• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayiplar ve bosanma

Sözleşme için çok titiz davranırsınız inşallah. Benim maddi kaygım yoktu ve isim de olduğu için hemen boşandık. Sadece çocuğa nafaka veriyor. Allah yardimciniz olsun. Kalbim dualarım sizinle. Ve bir insan yakınını kaybedince bu ne yas yahu ölümlü dünya vs vs diyenlere de diyorum ki hepimiz biliyoruz Allahın emri ölüm ama o yasayamadiklarimiz çok koyuyor insana. Kızkardeşimin son günleri ayakları buz gibiydi havlular işitip sararken o yagmurlar içinde toprağın içine koymak mahvetti beni. Çok zor.
Hemde nasil zor ama buna saygi duyulmuyor malesef.
Sozlesme icin hicbir talebim yok sadece nafaka istedim.ne tazminat ne esya nede araba icin bir talebim yok olursa cok uzar bu is .tek.merak ettigim baska bir sehre gidebilirmiyim .cunku il disina cikmama sartiyla veriyor velayeti

Kendinizi suclamayı bırakın hala ona nasıl iyi davrandığınızı hatırlayıp ben kötüluk yapmadım diye kendi icinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Tabi ki yapmadınız daha ne yapmanız gerekiyordu adam size neler yapmış keske bi kafa göz dağıtsaydınız hala iyi niyetle şunu bunu yaptım bunlari haketmedim diyorsunuz evet hakketmediniz ama esiniz adam değil kurtulun ondan umarim babanizdan maas falan gelir.anneniz hayattami gidin onla yaşayın destek olun çocuklarınizıda alin essek gibi nafaka verecek pislik mahkemede de söyleyin ben bu durumdayken bana bunları yaptı diye
Babamdan maas alacakmisim az da olsa .nafaka kizlarima verir bana vermez diyr dusunuyorum.
Ne kadar cok odun vermisim.ne kadsr cabalamisim bu evlilik icin.
Sucluyorum.kendimi sorguluyorum gururunu kirmis olabilirmiyim diye ama hayir yapmadim.
O bana yapti ama sana dokunmak bile istemiyorum disari cikip geliyorsun soruyormuyum.nerdesin diye umrumda degilsin cunku dedi.

Nasil bir eziyet anlatamam ki acisini.anlasmali bosanma icin sarti bu ilin disina cikmamam cocuklarini goremezmis istersem ben ona kizlarimi birakip istedigim yere gidebilirmisim.
Verdigim tum altinlari paralari yedigime ictigime saydi resmen.cok utandim.hep bunalima girmesin diye gidip teselli ettim corap satmaya ciktim hemde eve gelip kizlarima nasil bakmadigini onlari cezalandirdigini gordum.
O sartini da kabul edip anlasmali olarak cabucak bitirmek daha mantikli gibi geliyor siz ne dersiniz.
Cunku bir miktar param var fakat kizlarin ihtiyaci oldukca harciyorum oda eriyor.babamda maas alabilirsem oda beni rahatlatir is bulana kadar.
Ben nankor degilim.ama bana oyle hissettirdi.calirsirken iyiydi dedi.yahu 10 yildir 7 ay 7 aydada haftada 4 gun calistin.sadece bu sene calismadi sezonda ben bu nedenle sirt donecek bi kadin degilimki.
Komsumada soyledim ablama bakti vefa borcum var dedim.omur boyu bitmeyecek bu vefa borcun somurdu seni zaten yeter artik kendine gel kizlarin egitim parasini bu adama yediriyosun dedi.
Arabayida alsin bana borclarini da odemesin onemli degil.ama bana oyle bir soz soylediki artik donersem kendi yuzume bakamam
Neden hakkınızı bırakacaksınız. Alabildiğiniz her şeyi alın

kayıplardan önceki haliniz nasıldı ? düzelecek problemler bunlar hemen boşanmak yanlış bence

Hanfendi çok çirkef ve iğrenç bir heriften bosaniyosunuz çok çok geçmiş olsun güzel günler görün inşallah. Ama siz neden kesilmeyi bekleyen kurbanlık kuzu gibi "arabayı da vermiycek, borçlarını da vermiycek" falan diye herşeye boyun egiyosunuz neden bu adamın yaptıkları böyle yanına kar kaliyo ben onu anlamıyorum yani. Adam sizi sindirmemis bile onu vermiyorum bunu vermiyorum demiş siz de tamam demişsiniz. Uzasın boşanma ne kaybedeceksiniz ki. Azıcık silkinin mücadele edin yahu nafaka alicam bile diyemiyosunuz "kızlara verir, bana vermez" vs diyosunuz herşey bu adamın ağzından çıkacak iki söze bağlı. Bu adam sizin, evlatlarinizin rızkını yarın bigun başka kadınlarla yer, siz de beş kuruşsuz kızlarımızla perişan olursanız kendi elinizle eşinize bıraktığınız hakların hesabını çocuklarınıza veremezsiniz. Hicbiseyi de yediğinizde ictiginize satamaz bu arada onun yediğini içtiğini onun parasıyla aldiniz ama.pisirip önüne siz koydunuz. Savunun biraz kendinizi.

Sözleşme için çok titiz davranırsınız inşallah. Benim maddi kaygım yoktu ve isim de olduğu için hemen boşandık. Sadece çocuğa nafaka veriyor. Allah yardimciniz olsun. Kalbim dualarım sizinle. Ve bir insan yakınını kaybedince bu ne yas yahu ölümlü dünya vs vs diyenlere de diyorum ki hepimiz biliyoruz Allahın emri ölüm ama o yasayamadiklarimiz çok koyuyor insana. Kızkardeşimin son günleri ayakları buz gibiydi havlular işitip sararken o yagmurlar içinde toprağın içine koymak mahvetti beni. Çok zor.
Nur ıcınde yatsın
Neden vefaat ettı ablanız

Sagolun. Kızkardeşim vefat etti. Kanserden.
Benım de esım 58 yasındaydı mıde kanserınden hakkın rahmetıne kavustu..hersey 2020 de olup bıttı hatta 8 ayda 1 sene bıle degıl:(
Ablanızın nasıl oldu acaba

kayıplardan önceki haliniz nasıldı ? düzelecek problemler bunlar hemen boşanmak yanlış bence
Ben verdikce iyiymis demekki anlasilan.maddi manevi aciklari kapattikca hersey guzeldi.ben acimla basbasa kalinca hereey degisti

Hanfendi çok çirkef ve iğrenç bir heriften bosaniyosunuz çok çok geçmiş olsun güzel günler görün inşallah. Ama siz neden kesilmeyi bekleyen kurbanlık kuzu gibi "arabayı da vermiycek, borçlarını da vermiycek" falan diye herşeye boyun egiyosunuz neden bu adamın yaptıkları böyle yanına kar kaliyo ben onu anlamıyorum yani. Adam sizi sindirmemis bile onu vermiyorum bunu vermiyorum demiş siz de tamam demişsiniz. Uzasın boşanma ne kaybedeceksiniz ki. Azıcık silkinin mücadele edin yahu nafaka alicam bile diyemiyosunuz "kızlara verir, bana vermez" vs diyosunuz herşey bu adamın ağzından çıkacak iki söze bağlı. Bu adam sizin, evlatlarinizin rızkını yarın bigun başka kadınlarla yer, siz de beş kuruşsuz kızlarımızla perişan olursanız kendi elinizle eşinize bıraktığınız hakların hesabını çocuklarınıza veremezsiniz. Hicbiseyi de yediğinizde ictiginize satamaz bu arada onun yediğini içtiğini onun parasıyla aldiniz ama.pisirip önüne siz koydunuz. Savunun biraz kendinizi.
Kizlar hirpalanmasin diye bir an once bitsin istiyorum.o nedenle de maddi kayip onemli degil yine kazanirim.ben.
Eger karsimdaki adam gibi adam baba gibi baba olsaydi hakkimi verir borcunu oderdi.
Bunun savasmak beni cok yoracak evet para onemli ama huzur daha onemli kizlarim cok kucuk hirpalansinlar istemiyorum.ben daha fazla calismaya raziyim 80 bin lira az para degil evet ama ama degmez

Kizlar hirpalanmasin diye bir an once bitsin istiyorum.o nedenle de maddi kayip onemli degil yine kazanirim.ben.
Eger karsimdaki adam gibi adam baba gibi baba olsaydi hakkimi verir borcunu oderdi.
Bunun savasmak beni cok yoracak evet para onemli ama huzur daha onemli kizlarim cok kucuk hirpalansinlar istemiyorum.ben daha fazla calismaya raziyim 80 bin lira az para degil evet ama ama degmez
80 bin lira degmezse siz bilirsiniz tabii. Ama bu adam sizin gibi hakkını aramayan kişilerden carptiklari paralarla başkalarının da günahına giriyorlar, onlar sefasını sürerken siz evlatlarinizla zorluk cekeceksiniz. İçinize oturmayacaksa siz bilirsiniz.

Her zaman boyle degildi.genelde hep yapici yardimci bir insandir.
Ablami kaybettikten sonra annem ve diger kardes ile aramizda sorunlar olustu.hem kayip hem bu sorunlar bocalamama neden oldu.
Onlarin sozlerini cok buyuttugumu ve asil.ailemi ihmal etmekle sucladi
Belki de eşiniz haklıdır,durumunuz onun anlattığı gibidir ama siz gerek üzüntü gerek stres sebebiyle kendinizi olaylara söylenenlere çok kaptırdığınızdan onun haklılığını göremiyorsunuzdur.
Bence tek yapmanız gereken çok samimi bir şekilde dürüstçe(kendinize dürüst olacaksınız)kendinize onun gözünden bakın.ben onun yerinde olsaydım.....değil söylemek istediğim siz o olup kendinizi değerlendirin. Bence adam birşeyleri yıkma değil daha iyi hale getirme eksikleri tamamlama derdinde,peki ozaman ayrılalım tavrınız onu yıkmıştır emin olun.
Bence eşinizi çok yanlış anlıyorsunuz,siz onu görün diye ne yapacağını şaşırmış,sevginize ilginize hasret kalmış.ona haksızlık etmeyin

80 bin lira degmezse siz bilirsiniz tabii. Ama bu adam sizin gibi hakkını aramayan kişilerden carptiklari paralarla başkalarının da günahına giriyorlar, onlar sefasını sürerken siz evlatlarinizla zorluk cekeceksiniz. İçinize oturmayacaksa siz bilirsiniz.
Kizlarimdan degerli degil evet .icimede oturmayacak cunku enerjimi tuketmeye ah vah edip kendime acimaya kalkarsam ne annelik yapabilirim nede ayakta kalabilirim.sureci kisa tutmak en iyisi

Belki de eşiniz haklıdır,durumunuz onun anlattığı gibidir ama siz gerek üzüntü gerek stres sebebiyle kendinizi olaylara söylenenlere çok kaptırdığınızdan onun haklılığını göremiyorsunuzdur.
Bence tek yapmanız gereken çok samimi bir şekilde dürüstçe(kendinize dürüst olacaksınız)kendinize onun gözünden bakın.ben onun yerinde olsaydım.....değil söylemek istediğim siz o olup kendinizi değerlendirin. Bence adam birşeyleri yıkma değil daha iyi hale getirme eksikleri tamamlama derdinde,peki ozaman ayrılalım tavrınız onu yıkmıştır emin olun.
Bence eşinizi çok yanlış anlıyorsunuz,siz onu görün diye ne yapacağını şaşırmış,sevginize ilginize hasret kalmış.ona haksızlık etmeyin
Belki de oyledir bilemiyorum.belki de sonuna kadar o haklidir.ama yinede surdurmek istemiyorum artik.
Ben ablami kaybettim 40 i cikmadan sevismek mecburiyetinde kalmak istemezdim.

Belki de oyledir bilemiyorum.belki de sonuna kadar o haklidir.ama yinede surdurmek istemiyorum artik.
Ben ablami kaybettim 40 i cikmadan sevismek mecburiyetinde kalmak istemezdim.
Ya çok afedersiniz ama sevişmek mecburiyetinde kalmak ne demek? Tecavüze uğradınız yani öyle mi?

Back
X