Bu konuyu görünce bayağı afalladım, bir önceki konunuzu da biraz önce okumuştum hatta.
öyle ki eşiniz ablanızı gül sularıyla silen, gerekirse evimize alır bakarız diyen bir adamdı. İçimden geçirdim hatta maşallah ne güzel insan, Allah ondan razı olsun diye.
şimdi şu konuyu okudum dumura uğradım?
babanızı kaybettiğinizi bilmiyordum ben gerçekten ne denir ne yapılır bilmiyorum, dünyada cehennemi yaşamak gibi, önce abla sonra baba... ne yaşadığınızı siz bilirsiniz , biz anca konuşuruz...
yaşadıklarınız bir insanı değil 3-5 sene, ömür boyu depresyona sokabilecek şeyler, nasıl sizden siz bunca acıyla boğuşurken, hele ki acınız çok tazeyken, benimle ilgilenmiyorsun diyip sizi deneyebilir?
karı kocanın hakkıdır elbette birbirinden ilgili beklemek, ama normal bir durumda olsaydınız haklı derdim, ancak şu anda sizin ayakta durabilmeniz, etrafınızı düşünebilmeniz bile başlı başına bir dirayet örneğiyken, ( ben sizin yaşadıklarınızı yaşasaydım muhtemelen dağılır giderdim, zerremi bulamazlardı) sizi tam da bu dönemde nasıl bırakabilir? Tamam bırakmak isteyebilir ama en azından birazcık bekleyemez miydi? Sizi teste tabi tutmak zorunda mıydı?
inanamıyorum hala.. o güzel adam boşanalım dedi ya.. ben gerçekten insan ilişkilerinden korkar oldum iyice...
siz çok güçlüsünüz vb klişeler söylemeyeceğim, çünkü gerçekten muazzamsınız, her baba yiğidin harcı değildir böylesi dik durabilmek, önünüzde saygıyla eğiliyorum...
Birbirimizi hiç tanımıyoruz evet ama, olur da sohbet etmek, dertleşmek isterseniz, mesaj kutum sonuna kadar açık, böylesi güzel bir ruha azıcık da olsa yardımcı olabilmek, benim için kocaman bir mutluluk olacak inanın...
sizin için dua edeceğim, hiç tanımadığım bu güzel kadın için dua edeceğim.
sizin yaşadığınız hayatsa benimki ne... hayat hiç adil değil... inşallah en kısa zamanda yaralarınızı sarıp çok daha mutlu olursunuz.. söz veriyorum dua edeceğim sizin için