Kayiplar ve bosanma

Ben tamda bu sizin mesajinizi okurken bir sorun oldu kapatmak zorunda kaldim sayfayi iste o gun bugundur benimle asla konusmadi.taaki dune kadar gelip para istedi benden utanmadan
Bakın boyle bencil iste.kim olursa olsun en degerli sizsiniz,aci cekmenizi bile size cok goren birinin duygularini onemsemeyin.

Bakın boyle bencil iste.kim olursa olsun en degerli sizsiniz,aci cekmenizi bile size cok goren birinin duygularini onemsemeyin.
Evde tup yok su yok adam hala oyun oynuyor.parasini ben veririm demeden su soylemedi eve.konusmaya calisip bosanmayi soylesemmi bilemiyorum.yilbasinda kizlar istedi diye gittim bagirarak kovdu beni odadan

Adınız aklımda kalmış. Merak ettim. Ben sadece şu kadarını söylemek istiyorum. Eşinizin içinde birşeyler ölmüş. Öyle olmasa o pastayı o alırdı. Aşktan ziyade, içinde biraz merhamet taşımayan adamla ben yapamazdım. Nerdeyse 2 ay olmuş, hala aynı durumlar. Çok üzüldüm. İnsan 2 ay karısının yüzünü asık görmeye nasıl dayanır?
6 ay oldu hala konusmuyor ama parasi bitince gelip para istedi sadece

Allah yardımcınız olsun. Ne çok şeyle sınanmışsınız şu fani dünyada. Keşke yanımda olsanız kocaman sarılırdım size . Eşiniz ablanızın konusunda yardımcı olmuştu , hem de size dağ gibi destek olmuştu . Yanlış anlamayın lütfen . Sizi üzmek istemiyorum asla .
İki sebep görüyorum kendimce ;
- Bazı insanların yas süreci çoookkk uzun sürer . yemez, içmez , gülmez . Dolayısıyla etrafındaki insanları kendilerinden uzaklaştırır. Acaba siz de olanla ölmüşe çare yoktur , dilimizin döndüğünce dua ederiz deyip azıcık azıcık kabullenseniz mi . Çünkü kaç günümüz var bu dünyada bilemiyoruz . Çocuklarınıza ve eşinize sıkı sıkı sarılıp aşmaya mı çalışsanız acaba . Gerçekten üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın.
- Belki siz yasınızı tutarken başka birine gönlü kaymıştır .
Eğer ikinci seçeneği eleyebiliyorsanız, evliliğinize biraz daha fırsat verin .

Bu konuyu görünce bayağı afalladım, bir önceki konunuzu da biraz önce okumuştum hatta.

öyle ki eşiniz ablanızı gül sularıyla silen, gerekirse evimize alır bakarız diyen bir adamdı. İçimden geçirdim hatta maşallah ne güzel insan, Allah ondan razı olsun diye.

şimdi şu konuyu okudum dumura uğradım?

babanızı kaybettiğinizi bilmiyordum ben gerçekten ne denir ne yapılır bilmiyorum, dünyada cehennemi yaşamak gibi, önce abla sonra baba... ne yaşadığınızı siz bilirsiniz , biz anca konuşuruz...

yaşadıklarınız bir insanı değil 3-5 sene, ömür boyu depresyona sokabilecek şeyler, nasıl sizden siz bunca acıyla boğuşurken, hele ki acınız çok tazeyken, benimle ilgilenmiyorsun diyip sizi deneyebilir?

karı kocanın hakkıdır elbette birbirinden ilgili beklemek, ama normal bir durumda olsaydınız haklı derdim, ancak şu anda sizin ayakta durabilmeniz, etrafınızı düşünebilmeniz bile başlı başına bir dirayet örneğiyken, ( ben sizin yaşadıklarınızı yaşasaydım muhtemelen dağılır giderdim, zerremi bulamazlardı) sizi tam da bu dönemde nasıl bırakabilir? Tamam bırakmak isteyebilir ama en azından birazcık bekleyemez miydi? Sizi teste tabi tutmak zorunda mıydı?

inanamıyorum hala.. o güzel adam boşanalım dedi ya.. ben gerçekten insan ilişkilerinden korkar oldum iyice...

siz çok güçlüsünüz vb klişeler söylemeyeceğim, çünkü gerçekten muazzamsınız, her baba yiğidin harcı değildir böylesi dik durabilmek, önünüzde saygıyla eğiliyorum...

Birbirimizi hiç tanımıyoruz evet ama, olur da sohbet etmek, dertleşmek isterseniz, mesaj kutum sonuna kadar açık, böylesi güzel bir ruha azıcık da olsa yardımcı olabilmek, benim için kocaman bir mutluluk olacak inanın...

sizin için dua edeceğim, hiç tanımadığım bu güzel kadın için dua edeceğim.

sizin yaşadığınız hayatsa benimki ne... hayat hiç adil değil... inşallah en kısa zamanda yaralarınızı sarıp çok daha mutlu olursunuz.. söz veriyorum dua edeceğim sizin için ❤️❤️

Durumu size anlatmış, elbette yas süreci var birlikte geçirdiğinizi de anlatıyorsunuz.
Burada ne yapmak lazım. Hayattan kopmamak lazım, değer verdiğinizi de belli edebilirsiniz. Birlikte birbirinizle ilgili sohbet ederek aşabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun. Ne çok şeyle sınanmışsınız şu fani dünyada. Keşke yanımda olsanız kocaman sarılırdım size . Eşiniz ablanızın konusunda yardımcı olmuştu , hem de size dağ gibi destek olmuştu . Yanlış anlamayın lütfen . Sizi üzmek istemiyorum asla .
İki sebep görüyorum kendimce ;
- Bazı insanların yas süreci çoookkk uzun sürer . yemez, içmez , gülmez . Dolayısıyla etrafındaki insanları kendilerinden uzaklaştırır. Acaba siz de olanla ölmüşe çare yoktur , dilimizin döndüğünce dua ederiz deyip azıcık azıcık kabullenseniz mi . Çünkü kaç günümüz var bu dünyada bilemiyoruz . Çocuklarınıza ve eşinize sıkı sıkı sarılıp aşmaya mı çalışsanız acaba . Gerçekten üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın.
- Belki siz yasınızı tutarken başka birine gönlü kaymıştır .
Eğer ikinci seçeneği eleyebiliyorsanız, evliliğinize biraz daha fırsat verin .
Ablamin kirki cikmadan baski yapmaya basladi.birlikte olmak icin iki cocugum var afedersiniz gunduz vakti demeden sikistiriyordu .kisisel bakimini ihmal ediyor midem bulaniyor defalarca uyardim.ben ablami defnedip geldim yemek pisirdim cocuklarima
Ama firsat vermedi tehditlere basladi beni kaybedeceksin vs...diyerek korkuya kapilmami sagladi.
Dun ben bosanmayi konustum ve bana arabayi satacagini banada hakkimi asla vermeyecegini.onceden aldigi altinlarimida odemeyecegini soyledi.
20 bin lira borca battigini bunda benim payim oldugunu beni kafasinda bitirdigini bana dokunmak bile istemedigini soyledi.10 yildir 7 ay calisip 5 ay yatti evde sezonluk.calisti ben hep takviye ettim ve hepside gitti.ve hala benden altin istiyor

Durumu size anlatmış, elbette yas süreci var birlikte geçirdiğinizi de anlatıyorsunuz.
Burada ne yapmak lazım. Hayattan kopmamak lazım, değer verdiğinizi de belli edebilirsiniz. Birlikte birbirinizle ilgili sohbet ederek aşabilirsiniz.
Kafasinda bitirmis dun oyle soyledi

Bu adamı aylar evvel boşayacaktın, seni korkutmasına izin vermeyip. Çocuklarınla yaşardın gül gibi, o düşünürdü. Şimdi sen düşünüyorsun.

Bu konuyu görünce bayağı afalladım, bir önceki konunuzu da biraz önce okumuştum hatta.

öyle ki eşiniz ablanızı gül sularıyla silen, gerekirse evimize alır bakarız diyen bir adamdı. İçimden geçirdim hatta maşallah ne güzel insan, Allah ondan razı olsun diye.

şimdi şu konuyu okudum dumura uğradım?

babanızı kaybettiğinizi bilmiyordum ben gerçekten ne denir ne yapılır bilmiyorum, dünyada cehennemi yaşamak gibi, önce abla sonra baba... ne yaşadığınızı siz bilirsiniz , biz anca konuşuruz...

yaşadıklarınız bir insanı değil 3-5 sene, ömür boyu depresyona sokabilecek şeyler, nasıl sizden siz bunca acıyla boğuşurken, hele ki acınız çok tazeyken, benimle ilgilenmiyorsun diyip sizi deneyebilir?

karı kocanın hakkıdır elbette birbirinden ilgili beklemek, ama normal bir durumda olsaydınız haklı derdim, ancak şu anda sizin ayakta durabilmeniz, etrafınızı düşünebilmeniz bile başlı başına bir dirayet örneğiyken, ( ben sizin yaşadıklarınızı yaşasaydım muhtemelen dağılır giderdim, zerremi bulamazlardı) sizi tam da bu dönemde nasıl bırakabilir? Tamam bırakmak isteyebilir ama en azından birazcık bekleyemez miydi? Sizi teste tabi tutmak zorunda mıydı?

inanamıyorum hala.. o güzel adam boşanalım dedi ya.. ben gerçekten insan ilişkilerinden korkar oldum iyice...

siz çok güçlüsünüz vb klişeler söylemeyeceğim, çünkü gerçekten muazzamsınız, her baba yiğidin harcı değildir böylesi dik durabilmek, önünüzde saygıyla eğiliyorum...

Birbirimizi hiç tanımıyoruz evet ama, olur da sohbet etmek, dertleşmek isterseniz, mesaj kutum sonuna kadar açık, böylesi güzel bir ruha azıcık da olsa yardımcı olabilmek, benim için kocaman bir mutluluk olacak inanın...

sizin için dua edeceğim, hiç tanımadığım bu güzel kadın için dua edeceğim.

sizin yaşadığınız hayatsa benimki ne... hayat hiç adil değil... inşallah en kısa zamanda yaralarınızı sarıp çok daha mutlu olursunuz.. söz veriyorum dua edeceğim sizin için ❤️❤️
Cok tesekkur ederim.cok naziksiniz.hem guzel sozleriniz hemde desteginiz icin minnettarim.
Tabii ki cok cok aci tecrubeler yasadim yataklara odalara kapanip asla cocuklarimi ihmal etmedim maddi olarak bir beklentim olmadi.
Fakat ablami kaybettikten sonra cok degisti.ben kaybimdan 20 gun sonra sokaklarda corap satiyordum.o evde oyun oynuyordu.
Elimden geleni yaptim olmadi iki cpcukla yeni bir duzen nasil kurarim bilmiyorum ama bir yerden baslayacagim.guzel kalbiniz icin tesekkur ederim.iyiki varsiniz

Bu adamı aylar evvel boşayacaktın, seni korkutmasına izin vermeyip. Çocuklarınla yaşardın gül gibi, o düşünürdü. Şimdi sen düşünüyorsun.
Cok korkuyorsum o zamanlar basa cikamam diye.o olmazsa halledemem diye ama suan daha iyiyim.korkularim var ama bosanmayi teklif edebildim.6 aydir suren belirsizlik kalkmis oldu
Simdi cocuklari duruma hazirlamak kaldi.birde tabii ev tutmak esya alma is bulmak cekinmiyor degilim ama vazgecmeye niyetim yk

Cok korkuyorsum o zamanlar basa cikamam diye.o olmazsa halledemem diye ama suan daha iyiyim.korkularim var ama bosanmayi teklif edebildim.6 aydir suren belirsizlik kalkmis oldu
Simdi cocuklari duruma hazirlamak kaldi.birde tabii ev tutmak esya alma is bulmak cekinmiyor degilim ama vazgecmeye niyetim yk
Seni bırakmaz bu adam. Oyun oynarken kim dışarda ekmek peşine düşecek yoksa? Kimden para isteyip duracak? Önce bi dur, durul. İyi düşün, leylek gibi pat çıkıverme meydana. O çıkışların sonu aynı hızda geri çekilmek oluyor. Biriktir, ölsen gebersen var deme. Güçlen ve öyle çık karşısına. Şimdi niyetini biliyor, gideme diye daha fazla isteyecek gırtlağına çökecek.

Seni bırakmaz bu adam. Oyun oynarken kim dışarda ekmek peşine düşecek yoksa? Kimden para isteyip duracak? Önce bi dur, durul. İyi düşün, leylek gibi pat çıkıverme meydana. O çıkışların sonu aynı hızda geri çekilmek oluyor. Biriktir, ölsen gebersen var deme. Güçlen ve öyle çık karşısına. Şimdi niyetini biliyor, gideme diye daha fazla isteyecek gırtlağına çökecek.
Acikcasi bir miktar param var kesinlikle ona ait degil.altinimda var yine ona ait degil.ben yillarca verdim zaten hem altin hem nakit.en son kredisini 5 ata 2 besli resatla ben kapattim.verdigim.nakiti ceyregi saymiyorum bile.ama bana bosanma konusmasinda ne dedi biliyormusunuz.arabayi satacagim sanada bisey vermeyecegim onceki verdiklerimi sordum onuda vermeyecegini 20 bin lira borca battigini bunuda birlikte yedigimizi soyledi.yani daha beni borclu cikardi.yedigimi ictigimi oderim dedim bende .ayrica da onceden verdigim nakit ve altinlari benim.paramla yaptin dedi .ama onun parasi degildi.size soyle yazayim en az 30 ceyrek en az 15 gram 1 tane 2.5 luk derler gremise altin.2 tane 5 li resat .5000lira 8000 lira 3000 lira 7000 bin lira ve hatirlamadigim nakitler.ayrica yasal hakkim arabanin yarisini da vermeyecek.iki cocugu sirtima yukleyip ne halin varsa gor ode kirani kendin dedi.41 yasindayim 4 yasinda kizimi birakip nasil is bulurum bilmiyorum fakat bana 10 yilin sonunda cok agir bedel odetti.demekki ablama bakma nedeni de menfaatmis.

Bunu bende soyledim ama sana 3 sene zaman versem yine yetmeyecek zaten bu kayiplarla ilgili degil 1yada 2 yildir bana cok uzaksin kafanda ben yokum dedi.
Annenin ablanin hatta enistenin soylediklerini hatirliyorsun ama benim sana ne zaman romantik davrandigimi hatirlamiyorsun dedi.
Onlarin soyledikleri beni cok incitti o yuzden seninle paylasmak istedim diyebildim.ve isterse gidebilecegini bunun beni yikmayacagini soyledim ama bilmiyorum konusma istedigi gibi gitmeyince konusma istemedigim.bir noktaya gidiyor odadan cikarmisin dedi
Eşiniz ilgisizlikten yakınıyor siz istersen git bu beni yıkmaz, diyorsunuz.
Onun da zamanlaması cok yanlış.
Basınız sagolsun.

Back
X