Ozlemden ziyade tehdit olarak algiladim ben.Eşinizin amacı ayrılmak değil bence ama siz de eşinizi fazla ihmal ettiyseniz o da içinde size özlem duyuyor olabilir. Romantikligi sizi denemekten ziyade yakınlaşmanizi sağlamak için olabilir bunu da bilinçli yapmasında bence sıkıntı edecek birşey yok. Hepimiz zaman zaman taktikler yapabiliyoruz. Acılarınız, kayıplarıniz var Allah sabır versin. Ama işte hayat devam ediyor bu noktada biraz denge kurmak önemli. Ha tabii icinizden gelmiyorsa da güzelce zaman isteyebilirdiniz. Şu an sağlıklı dusunemediginizi düşünüyorum. Yıkmak kolay yapmak zordur. Terapiye siz başlayın gerektiği noktada eşiniz de dahil olacaktır Ama seviyor ve sevildiginize inanıyorsanız ayrılmaktan bahsetmeyin. Sağlıksiz düşünce yapısıyla bitirdiğiniz şeyi bir gün pişman olduğunuzda toparlayamayabilirsiniz.
Beni kaybediyorsun dedi.
Yapici bir konusmadan ziyade suclar nitelikteydi
Zaten suan iletisimi kopardim ne sekilde tekrar kurariz yada kurarmiyiz bilmiyorum.
Sana 3 yil da versem yetmeyecek dedi zaman istedigimde .her an hazir olmayabilirim cocuklarim.var ve evdeler onlar benim onceligim biraz daha yardimci olursan enerjim tukenmez diyorum herseyi yapma birak sonraya kalsin diyor sonra yine ben yapacagim yani.
Aslinda bakis aciniz cok yapici ve dogruda olabilir soyledikleriniz ama kendini dogru ifade edemedi sanirim .
Diger insanlarla kendini kiyaslayip onlarin sozlerini hatirliyorsun ama benim sana hangi tarih araliginda romantik davrandigimi hatirlamiyorsun diyor.