- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Soyle soyleyeyim ablam ilk kemoterapisini alacagi gun anne ve diger kardes yemin torenine gitti 3 gun boyunca esim bakti ablama hastanede.eve geldiginde ablama nasil gecti yapabildimi dedim olsemde ona dua edecegim sakince sesleniyorum beni tuvalete goturmesi icin hemen yerinden firliyor dedi.silmis temizlemis uzerini degistirmis .bunlari unutamiyorum.benimde bebegim.vardi gidemedim esim bir kez bile yaptiklarini yuzume vurmus biri degildir.sinsi hesap kitap yapan biri degildir.ama seni denedim cumlesi bitirdi.
Genel olarak cok haklisiniz ben suan saglikli dusunemiyorum ve bana anlatildikca dogrulari goruyorum.
Tum sureci birlikte yasadik ama ablam onun hayatinda 10 yil benim.hayatimda 40 yildir vardi paylasimlarimiz farkliydi beklentileri havada kaldi evet hakli ama cabaliyordum bunu yok saydi
Bakın 3 yanlış 1 doğruyu götürür ama bir yanlış tüm doğruları silmemeli.. Eşiniz size kendini farkettirebilmek için elinden geleni yapmış .. Ablanız Mart ayında vefat etmiş Ağustos ayındayız yas dönemi içinde süre vermiş size.. Babanızın durumu apayrı ve sizi etkilemis olduğunu paylasmamissiniz... Bunun bilincinde olmayışı onun suçu olamaz.. sizin yaşadıklarınizi tam anlamıyla sizin pencerenizden bakmasını da beklemeyin.. iliskide muhakkak ki sizden beklentileri olacak, sizinde ondan.. Oturup sağlıklı bi şekilde beklentilerinizi konusun.. Sizi anlamasını istiyorsanız sakince bunu ona söyleyin Anlatın onu da dinleyin.. Oturup o beni anlamaliydi anlamadiysa çeksin gitsin demeyin deneyiniz..