Kayısım geloree 2. Bebeğim yolda :)

cikolata86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
2.118
0
116
İstanbul
Eşim askerde kızımla birlikte yemin törenine gittik döndüğümden bi süre sonra henüz regl tarihim gelmeden bulantılarım başladı şüphelenip test yaptım hemde erken dönem gebelik testi. önce yok dedim attım çekmeceye sonra bi baktım böyle hayalet gibi bi çizgi şok oldum inanamadım göz yanılması felan heralde dedim. ama akşama kadar 100 defa durup durup baktım tabi içim rahat etmedi. bi gün bekledim sonra 2 tane normal test aldım. birini akşam yaptım gene çift çizgi bu defa hayalet gibi değil bakınca görünüyodu. sabah gene yaptım ilk idrarla, regl olmam gereken güne gelmiştim. çift çizgi ikiside gayet net ve koyu
epey bi ağladım sonra güldüm şaşakın duygularla eşimi aradım söyledim :) çok çok sevindi

eşimin gelmesine 3,5 ay var. kızım 31 aylık ve yeni bebeğimle birlikte 3 kişi olarak babamızı bekliyoruz :)))
c.tesi dr a gittim kesemizi gördük bu c.teside kalp atışını duymaya gidicem inş sorunsuz şekilde gümbür gümbür duyarım :lepi::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt:dance::teytey:

Bu arada kayısı dememin nedeni eşim malatyada asker bebekte orda oldu :kedi:

konuyu başka bi yere daha açtım yöneticiler görürse diğer konuyu silmelerini rica ediyorum :)

dr kan testide istedi bhcg 5 hft iken 1647 çıktı gyt iyi yerleşmiş kesen dedi bi kaç yasak ve gıdalarda nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı opuyorumnanaktan

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diğer konunuz için bölüm editörü arkadaşıma ileticeğim

hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

tebrik ederim canım beniiimm...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…