kayıt dondurma ??

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
kızlar bu sene baü turzim işletmeciliği ve otelciliği kazandım burhniyede..cok istedğim bölümdü ama mlsf hevesim kursagımda kaldı..maddi durumumz yeterli olmadıgı için kalıcak yer bulamıyorum devlet yurdu yok özel yurtlar pansyonlar pahalı..kayt dondurucam ve calışmaya baslıcam bu sne.para biriktirip seneye ev tutucam..
kayıt dondurmak için gerekli belgeler neler bide kaydımı dondurursam babamın saglık güvencesinden yararlanmaya devam edebilirim deil mi??
yardımcı olursanz sevinirm kızlar..:Saruboceq:
 
ay cnm ya inşallah hallolur sorunun. sağlık güvencesiyle pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama bence yetkili bi yeri arayıp sorman daha mantıklı. benim kuzenimde geçen sene baü kazandı ama yurt yok sanıyoduk, devlet yurdu yok ama böyle kızların kaldığı yurt tarzı evler olduğunu duymuştuk. kuzenim gitmediği için net bi bilgi veremiyorum, o tekrar hazırlandı sınava. ama merkezdeki yurtlar çok uzak olmuyomuş cnm otobüsle gidip gelirsin nolcakki? zaten kyk ya başvurduysan 180tl yeter küçük yerde. ben şehir içinde 1buçuk saat yol gidiyorum ünive gitmek için..:KK43: hayırlısı olur inşallah canım senin adına..
 
cnm merkezde olsa zaten ailem burda evde kalırdım ama ilçede kazandıgım yer.kykdan basvurdum en azından cevredki devlet yurtlarından cıkarmı die uygun yurt yok dio.yani tek cözüm özel yurtlar..o da cok zor..ögrenmde 2. dönem alabiliyorum o yüzden tek cözüm bu sanırım :KK43:
 
ilçe olduğunu anladım zaten cnm, ben merkezden otobüsle gelirsin diye demiştim. cnm merkeze nekadar uzak ilçe?
 
2saat yol sürüyo cnm burdan terminale oranın garajından okula en az 1 saat.hergün toplam 3 saat vereceğim yol parasıda cabası cnm..:1no2:
 
saati sorun etme bence, ben ankarada 1buçuksaat yol gidiyorum 2vasıtayla ünive, bide dönüş 3saat oluyo. ama yol parasına bişey diyemem cnm, seneye verceğin yurt parasını şimdi yola verceğini düşün, ailene çok yük olmazsın, kykdan 180tl alınca. hem olmadı haftasonları bi iş ayarlarsın part time. yani bir yıl beklemen çok daha kötü cnm bence. tabiki senin kararın ama..
 
Çok üzüldüm şimdi :KK43:(
Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Ve inşallah sana hayırlı bir kapı açsın..
Bol bol dua etmeni tavsiye ediyorum.
Sağlıcakla kal..
 
cok saol cnm inş.
ne yapıcagımı bende bilmiyorum.. bi yıl kaybetmekte istemiyorum aslında ama baska cözüm bulamazsam mecburum..
 
üzme kendini hayırlısı olsun de. gerçekten kaderimizde ne varsa o oluyo. ben tercihlerime son anda ekledim okuduğum yeri, ve gelmesini hiç beklemiyodum, ama geldi:) sevgilim konyada okuyo diye konyayı yazmıştım ama o polisliği kazandı ve konyadan gitmek zorunda kaldı. ben sonradan yazdığım bu tercih sayesinde şuan ankarada ailemleyim. bir alt tercihime yerleşseydim şuan ailemden uzakta okuyo olcaktım.. ve yalnız kalıcaktım.. bunu niye anlattın diyceksin:) yani her şey kader demek istiyorum, sen sadece dua etmelisin asinazın dediği gibi cnm. şimdi seneye kalırsan belki daha iyi bi hayatın olcak. ya da bu sene gidersen ünive erken bitirip daha iyi bir iş bulcaksın, bunu bilemeyiz cnm. Allah yardımcın olsun. sonucunda ne olduğunu bana bildir özelden olurmu bekliyorum ve gerçekten bende dua ediyorum.. a.s.
 
cok saol cnm ii dilekleriniz için gercekten:kedi:
zaten cok problemli bi tercih dönemi gecirmiştim smdi kalıcak yer konusu da canımı sıkıyo baya..acıkcası bu yaz yüzüm gülmedi bi türlü..inş. bklm hayırlısı olur..:Saruboceq:
özelden msj atarm cnm bnm yerimseniben
 
çok üzüldüm canım inş. hallolur bir şekilde sen de devam edebilirsin belgeleri bilmiyorum ama sağlık güvencesinden faydalanabilirsin kendini de üzme çok her şey olcağına varır
 
X