Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

orjinal19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
682
720
103
35
Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var

Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Sakın maaş kartına el koymak diye bahsetmeyin de
Uygun bir dille konuşulursa zaten size verilir

Eve 1 kisi daha gelecek, bu durum maddi zorluklar getirebilir,
maasli olan bu kisi de ortaya maasini koymali bence de bu sebeple,

ama yukaridaki arkadaslara katiliyorum,
boyle bir negatif enerji aldim konudan ben de,
maas kartina el koymak falan, cok garip ve uzucu ifadeler gibi geldi bilemedim.

Eve 1 kisi daha gelecek, bu durum maddi zorluklar getirebilir,
maasli olan bu kisi de ortaya maasini koymali bence de bu sebeple,

ama yukaridaki arkadaslara katiliyorum,
boyle bir negatif enerji aldim konudan ben de,
maas kartina el koymak falan, cok garip ve uzucu ifadeler gibi geldi bilemedim.
Gorumcem ve kayinvalidem gelecek yanima dogal olarak. Kayinvalideme birsey demiyorum ama gorumcem cok fena.

Maaş kartına el koymayı teklif edeceksiniz hiç bakmayin daha iyi karşınızda hasta bir kadın var belliki bakım gerekli bu kişi eşinizin annesi el değil böyle teklif sunma son derece saçma..

Aynı durumda sizin anne ve babanız olsa ve Esinizde maaşı karşılığında bakmayi teklif etse kabul eder misiniz.

Maaş kartına el koymak nedir ya? Sizinle beraber kalacaksa ve maaşı varsa maddi katkıda bulunur büyük ihtimalle zaten.

Ayrıca görümce bekar diye hasta annesine neden sadece o baksın? İşe girmek ,annesinin bakımını kardeşiyle paylaşmak istemesi gayet normal. Burada sorumlu siz değil eşiniz olmalı.

Bu üslupta biri hasta kayınvalideye bakmak adı altında kötü davranabilir, bırakın kendileri çözüm bulsunlar. Görümce işe girecekse annesinin maaşı var, bir bakıcı tutsunlar, eşiniz de yardımcı olsun buna. Daha sağlıklı olur.

Back
X