Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak saç kullanımı

Lilith06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
705
1.539
333
Merhaba arkadaşlar. saçlarıma yaklaşık 3 hafta önce boncuk kaynak yaptırdım. Şimdilik birkaç şey dışında memnunum. Buraya konu açmamın sebebiyse kaynaklı saçları nasıl kullanacağımız bakımını nasıl yapacağız gibi konularda paylaşım yapmak, birbirimize yardımcı olmak... Kaynak yaptıranların paylaşım alanı topiği gerçekten çok yararlı bir topik.Yaptırmadan önce saatlerce o topiği okuyup ona göre karar verdim. Ama yaptırdıktan sonra kullanım açısından ise bilgiler oldukça kısıtlı. Birçok kişi yaptırın memnunum yada yaptırmayın pişmanım demiş. Bende düşündüm ki bu topikte kaynaklı saçlarımızla ilgili problemleri konuşup birbirimize yardım ederiz.:49::49:

ben kendi problemimden başlayayım. duş alırken çok zorlanıyorum.. Duş almak tam bir işkenceye dönüştü benim için. Şöyle güzelce saçlarıma masaj yaparak duş almak istiyorum ama nafile. Siz nasıl duş alıyorsunuz. Ben mi beceremiyorum acaba :17:

kızlar yardımlarınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyorum :kkk:

ben kendi problemimden başlayayım. duş alırken çok zorlanıyorum.. Duş almak tam bir işkenceye dönüştü benim için. Şöyle güzelce saçlarıma masaj yaparak duş almak istiyorum ama nafile. Siz nasıl duş alıyorsunuz. Ben mi beceremiyorum acaba :17:

kızlar yardımlarınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyorum :kkk:

çok kullandım kaynak bende en iyisi ve en zararsızı boncuk yıkanırken saçları8nı kendı sacın gıbı çok fazla karıştırmadan yıkaman gerekıyo dustayken guzelce kremle cıktıktan snrada ben glıss kullanıyorum sprey hem kokusu guzel hem sacını acmanda faydalı oluyo saclarını en alttan baslayıp parca parca ayırcaksın oyle tarıcaksın bıde her taradıgın sac parcasını boncuklarını bırbırından ayırmayı ıhmal etmıceksın bu cok onemlı yoksa 1 ayda sac dıplerın keçe keçe dolanmıs oluyo guzel kullandınmı 5 6 ay gıdıyo ıyı bakarsan tabı bıde gecelerı yatarken mutlaka sacları orup yatıyoruz

çok kullandım kaynak bende en iyisi ve en zararsızı boncuk yıkanırken saçları8nı kendı sacın gıbı çok fazla karıştırmadan yıkaman gerekıyo dustayken guzelce kremle cıktıktan snrada ben glıss kullanıyorum sprey hem kokusu guzel hem sacını acmanda faydalı oluyo saclarını en alttan baslayıp parca parca ayırcaksın oyle tarıcaksın bıde her taradıgın sac parcasını boncuklarını bırbırından ayırmayı ıhmal etmıceksın bu cok onemlı yoksa 1 ayda sac dıplerın keçe keçe dolanmıs oluyo guzel kullandınmı 5 6 ay gıdıyo ıyı bakarsan tabı bıde gecelerı yatarken mutlaka sacları orup yatıyoruz

yatarken bende saçımı örüyorum ama taradığım saç parcalarının boncuklarını ayırma işlemini hiç yapmamıştım. bundan sonra onada dikkat edececimm.. çooookkk teşekkürlerr

mrb kızlar ben de çıtçıt kullanıyorum ama boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum ama saçım az ve seyrek zaten dökülmesinden çok korkuyorum
çünkü bazı dökülen arkadaslar varmış ..
saçlarım o kadar güçlü değil acaba bilgilendirebilir misiniz beni ..
yurtta kalacağım ve çıtçıtla hergün uğraşmak istemiyorum :52:

son teknoloji mikrojel saç kaynak yaptırmanızı öneririm. Saç Kaynak Merkezi adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaklaşık bir hafta önce yaptırdım.Duş almak bana da işkence oluyor.Saçı açmak içinde krem yağ vb kullanınca da duş sıklığını artırmak gerekiyor.Ben çok para verdiğim için çıkarttırmıyorumHaftada en az bir
Gün kuaföre gidip fön çektirmek saçların ayrılmasında etkili hem yıkatıyorum o işkenceden de bir gün de olsa kurtuluyorum

Merhaba arkadaşlar. saçlarıma yaklaşık 3 hafta önce boncuk kaynak yaptırdım. Şimdilik birkaç şey dışında memnunum. Buraya konu açmamın sebebiyse kaynaklı saçları nasıl kullanacağımız bakımını nasıl yapacağız gibi konularda paylaşım yapmak, birbirimize yardımcı olmak... Kaynak yaptıranların paylaşım alanı topiği gerçekten çok yararlı bir topik.Yaptırmadan önce saatlerce o topiği okuyup ona göre karar verdim. Ama yaptırdıktan sonra kullanım açısından ise bilgiler oldukça kısıtlı. Birçok kişi yaptırın memnunum yada yaptırmayın pişmanım demiş. Bende düşündüm ki bu topikte kaynaklı saçlarımızla ilgili problemleri konuşup birbirimize yardım ederiz.:KK49::KK49:

Merhaba...

Bence artık boncuk kaynak demode oldu...Ayrıca dezavantajı çok. Hem ağır hem saçın rengini bozuyor hem sağlıklı da değil saçlar için...Ayrıca metal içerdiği için güvenlik kontrollerindeki x-ray cihazlarında sorun yaratıyor.Havaalanında bile bu sorunla karşılaşanları gördüm..Ayrıca hastanedeki röntgen cihazlarına veya tomografi cihazlarına girmeniz söz konusu bile değil tabi...Boncuk kaynağın yerini artık yavaş yavaş nano jel boncuk almaya başladı. Hem şeffaf hem hafif hemde güçlü sudan filanda etkilenmiyor.Ayrıca saçtaki estetiği de bozmuyor.Şeffaf olduğu için saçın rengini alıyor.Isının etkisiyle daralıp saçları kavrıyor ayrıca içerisindeki keratin jel eriyip saçları sıkı sıkı kavrıyor.Bence nano jel boncuğu denemelisin bi dahakine emin ol pişman olmayacaksın....

Back
X