Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kaynak sonrası dökülen saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nedeneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
171
11
38
35
merhaba kızlar ilk açtığım konu bu :) burada yeniyim :) benim saçlarım benden çok çekti :5: oryale bastım ardından kahveye döndüm ve 3 kez kaynak taktırdım az önce kaynaklarımı takan kişiye söve söve çıkardım kaynakları.... saçlarım şu an omuzlarımda ve çok döküldü :14: bana yardım edin lütfen nasıl uzar kısa sürede ve çoğalır saçlarım :5:

canım ben hc den HC Complex diye bir yağ sipariş ettim üç haftada 3 kat uzayan saçlar diyordu.
saç dökülmesini elektriklenmesini deri sorunları ve benzeri şeylere fayda sagladıgı yazıyordu dogrumu bılemem daha bir kere kullandım carsamba akşam . pazar akşamıda kullanacağım. haftada iki kere uygulanması gerekiyormuş .

onun dışında badem yağı , hint , jojoba , yılan ,susam , argan , zeytin yağını harman yap yada harman sekilde al onlarda saçları besliyor saglıklı ve canlı oluyor

canım ben hc den HC Complex diye bir yağ sipariş ettim üç haftada 3 kat uzayan saçlar diyordu.
saç dökülmesini elektriklenmesini deri sorunları ve benzeri şeylere fayda sagladıgı yazıyordu dogrumu bılemem daha bir kere kullandım carsamba akşam . pazar akşamıda kullanacağım. haftada iki kere uygulanması gerekiyormuş .

onun dışında badem yağı , hint , jojoba , yılan ,susam , argan , zeytin yağını harman yap yada harman sekilde al onlarda saçları besliyor saglıklı ve canlı oluyor

çok teşekkür ederim canım benim :) o şampuan faydalı olursa banada söylr alayım olur mu :38:

şampuan değil canım yağ bu HC Complex .
şampuanımda avon argan yağlı ben içine 3 tane bemix ampul kırdım bır kapak badem yagı ve bir kapak jojoba yagı döktüm böyle :)

şampuan değil canım yağ bu HC Complex .
şampuanımda avon argan yağlı ben içine 3 tane bemix ampul kırdım bır kapak badem yagı ve bir kapak jojoba yagı döktüm böyle :)
bi değişim var mı canım saçlarımı inanılmaz derece uzatmak istiyorum off :25:

merhaba kızlar ilk açtığım konu bu :) burada yeniyim :) benim saçlarım benden çok çekti :5: oryale bastım ardından kahveye döndüm ve 3 kez kaynak taktırdım az önce kaynaklarımı takan kişiye söve söve çıkardım kaynakları.... saçlarım şu an omuzlarımda ve çok döküldü :14: bana yardım edin lütfen nasıl uzar kısa sürede ve çoğalır saçlarım :5:

Kaynak saçı dökmez, saçların kaynak yüzünden dökülmedi yani... Şöyle anlatayım, kendi saçınla beraber bir miktar saç tutturuluyor o boncuğa, ve o boncuk aylarca orada kaynakla beraber kendi saç tellerini de kelepçe gibi tutuyor... Eh bu arada dökülmesi gereken günlük 150 tel mevzusu var... Diyelim o kaynaklar kafanda 4 ay kaldı, normal dökülme 150 tel dersek

30*4= 120 gün ve 120*150= 18000 adet saç teli demek... Durumun normal yani, her gün dökülmek yerine böyle topluca görünce insana kel kaldım hissi yaratıyor normal... Forumda sığır iliği kürü ile kafamdan saç fışkırıyor isimli bir başlık var, incele ve yap derim...

Back
X