• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana baskısı

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
arkadaşlar ben Avon'a temsilcilik için başvuruda bulundum. Dün de bir takım öncüsü evime gelip kaydımı yaptı. Bunu gören kaynanam bana sorsaydın kesinlikle yapmanı istemezdim dedi. bu gün de eşime adımız çıkacak vs demiş. eşimin ailesi trakyalı ama bu kadar dar görüşlü bu kadar yobaz olduklarını bilmezdim.

adın niye çıkacakmış evlere girip çıkacaksın diye mi?
ben de temsilciyim ama evden netten takip ediyorum

ben pazarlamacı gibi ev ev dolaşmayacağım sadece kendim için alacağım. ama kargo aldığım malları vermek için kapıya geldiğinde bile köylü laf edermiş...

senin tutumun ne oldu peki canım?Bence baştan mahal vermemelisin olur olmaz karıışılmasına

oha yani
mübarek ramazanın son gününde ağzımı bozacam şimdi
ne demek kargoya laf ederlermiş
kendileri her önüne gelenle kırıştırıyor heralde ki sana da böyle bişi demiş
keşke iptal ettirmeseydin her dediklerine boyun eğme yaa

kargocu kapıya geliyor diye mi yok artık daha neler diyecek bir şey yok
kargo şubesi teslim yaptırırdın kendin gider alırdın ona da laf ediyolarsa eşine söylerdin kargodan o teslim alırdı bu kadar basit

maalesef altlı üstlü oturuyoruz kendileriyle o yüzden her şeyime karışıyorlar bugün doğum günümdü onu bile zehir ettiler :((((

Bu engelleme avonla kalmaz canım..artık herşeyde istediklerini yaptıracaklarını düşünürler,hep fazlasını isterler..

Canim kayinvaliden hicte dogru yapmamis ama bu olayin trakya ile baglantisini kuramadim bende trakyaliyimda üzüldüm böyle düsünmene ama sunu bil hepsi senin kayinvaliden gibi degildirler kayinvalidende trakyadan cikmis iste tipki senin memleketinde cikma ihtimalinin oldugu gibi:50:

ben trakyalı bir aileden bunları beklemezdim doğrusu şok oldum amacım trakyalıları kötülemek değil ama sanki doğu kültürüyle yetişmiş gibi davranıyorlar ya da bana mahsus yapıyorlar. çünkü kendi kızı şort giyer çıkar dışarı kimse de bişey demez.

o zaman el kızı belli mi olur diye sana güvenleri yok, klasik kaynanalık göstergelerinin ileri boyutu, allah kurtarsın

öncelikle doğum günün kutlu olsun insanın fikri neyse zikride odur canım..bende trakyalıyım ama bu onun kişiliği malesef ama kendini ezdirme ayrıl boşan diyemeyiz hiçbirimiz sana bu sebep yüzünden tavrını koyy:47:

Canim her milletin iyisi kötüsü mutlaka vardir kayinvalidenin yaptigini kesinlikle dogru bulmuyorum.Hem kayinvalide olsun yeter memleket yöre onemli degil:27:Demek ki günümüze ayak uyduramamislar ama ence söyle bisey yapsaydin üye olmadan önce bunu esinle paylassaydin en azindan az cok tepkisini bilirdin üye olunca kayinvaliden bisey dedigindede oglunun haberi var deyip cikardin isin icinden bence böyle üyeligini geri almakla yanlis yapmissin simdi sana baska seylerdede müdahale etme hakki görebilirler:50:yani siz istemezseniz bende yapmam aman huzursuzluk olmasin gibi bisey olmus.baska seylerede burnunu sokabilir

Canim her milletin iyisi kötüsü mutlaka vardir kayinvalidenin yaptigini kesinlikle dogru bulmuyorum.Hem kayinvalide olsun yeter memleket yöre onemli degil:27:Demek ki günümüze ayak uyduramamislar ama ence söyle bisey yapsaydin üye olmadan önce bunu esinle paylassaydin en azindan az cok tepkisini bilirdin üye olunca kayinvaliden bisey dedigindede oglunun haberi var deyip cikardin isin icinden bence böyle üyeligini geri almakla yanlis yapmissin simdi sana baska seylerdede müdahale etme hakki görebilirler:50:yani siz istemezseniz bende yapmam aman huzursuzluk olmasin gibi bisey olmus.baska seylerede burnunu sokabilir

eşimin haberi vardı zaten ve destekliyordu beni doğru üyeliğimi geri almamam gerekiyordu ama gerçekten huzursuzluk kaldıracak durumda değilim. bununla birlikte kendilerine karşı davranışlarım bundan sonra değişecek kesinlikle...

eşimin haberi vardı zaten ve destekliyordu beni doğru üyeliğimi geri almamam gerekiyordu ama gerçekten huzursuzluk kaldıracak durumda değilim. bununla birlikte kendilerine karşı davranışlarım bundan sonra değişecek kesinlikle...:80:

okurken bile sinirlerim bozuldu, senin durumunu düşünemiyorum... keşke iptal ettirmeseydin canım ya, hatta inatlarına tekrar iste

eşimin haberi vardı zaten ve destekliyordu beni doğru üyeliğimi geri almamam gerekiyordu ama gerçekten huzursuzluk kaldıracak durumda değilim. bununla birlikte kendilerine karşı davranışlarım bundan sonra değişecek kesinlikle...

eşiniz de destek vermiş o üyeliği tekrar isteyin bu şekilde hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin üzülen taraf siz olursunuz.

Back
X