• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana baskısı

farkındayım canım ama boşanırsam gidecek bir ailem bile yok... hep bunlar kimsesizliğimden faydalanılarak yapılan şeyler...

Valla kaynanalar kimseli kimsesiz dinlemiyorlar gödüğüm kadarıyla:1:
Seninde kendini savunman lazım . Yanlış yapmışsın geri çekilerek
Tavsiye istersen uzak biyere taşın. Kızı şortla geziyomuşda avon mu sorun olacakmış hey yarabbim sabah sabah :9::9::1::1::1:

Son düzenleme:
bende trakyalıyım ama bu olayın trakyalılıkla bi ilgisi yok.
bazı köy yerlerinde evet dedikodu çok olur..
aa bilmem kimin gelinine bak avoncu olmuşşş aaa diyenler çok olur.
köy yeri diye kayınvaliden istememiş olabilir.
alakasız tabı sen yinede bildiğini yap.

o görgüsüz köylülere ne oluyorsa eğitimsiz bilgisiz görgüsüz insanlar anca dedikodu etmeyi, onu bunu çekiştirmeyi bilirler bütün o köyden nefret ediyorum

canım ben konuyu biraz geç gördüm ama ben aynı dertten 5 senedir müzdaribim.5 senedir aynı binadaız artık kendimden taviz vere vere vereck bişey kalmadı.allahtan benim derdim 2 sene sonra bitiyo.allah yardımcın olsun.ama çocuğun olmadan ayrılıyosan ayrıl.sonra hep keşkelerde kalıyosun.bazen ayrılık daha hayırlı olabiliyo

o görgüsüz köylülere ne oluyorsa eğitimsiz bilgisiz görgüsüz insanlar anca dedikodu etmeyi, onu bunu çekiştirmeyi bilirler bütün o köyden nefret ediyorum

Yanlış düşünüyorsunuz ! farkındasınızdır umarım..
Köylerdeki insanlar olmasa şehirlerdeki insanlar böyle yaşayamaz .
Kayınvalidenizden tırsıp avon alıp satmak kadar basit bi işten vazgeçmeni köylülere bağlama bence.
Tabi köyün ortasında oturuyorsan o ayrı ...

laf çıkmasıyla ilgisi yok..düpedüz kıskanmış..hasetlikten başka bişey değil...karnı kaldırmamış belliki..oğlumun paralarını boyaya yatırıp,yüzüne gözüne sıvıycak diyede atıp tutuyoduur...bu kadar iç işlerine müdahale ettirme..

Köyde yaşayana köylü,şehirde yaşayana şehirli denir..Şehirlinin görgüsüzü,eğitimsizi,cahili olduğu gibi köylünün de vardır..hemen şu "köylü aşağılaması" edebiyatına girmeyelim bence..aşmış olmamız lazım bunları..Türkiyede kaç kişi İstanbul yalılarında alman mürebbiyerlerle doğdu ki..Kimsenin köy halkını yadırgadığını düşünmüyorum bu ortamda.. köylü demek dokunulmaz ve bulunmaz hint kumaşı,medeniyet beşiği bekçisi,sıfır hatalı,eşsiz insan üstü bireyler demek değil..köyde doğup büyümüşse köylüdür..görgüsüz yobazı da boldur,edepli ahlaklı,medeni, adam gibi adamı da vardır..bu kadar:65:

Köyde yaşayana köylü,şehirde yaşayana şehirli denir..Şehirlinin görgüsüzü,eğitimsizi,cahili olduğu gibi köylünün de vardır..hemen şu "köylü aşağılaması" edebiyatına girmeyelim bence..aşmış olmamız lazım bunları..Türkiyede kaç kişi İstanbul yalılarında alman mürebbiyerlerle doğdu ki..Kimsenin köy halkını yadırgadığını düşünmüyorum bu ortamda.. köylü demek dokunulmaz ve bulunmaz hint kumaşı,medeniyet beşiği bekçisi,sıfır hatalı,eşsiz insan üstü bireyler demek değil..köyde doğup büyümüşse köylüdür..görgüsüz yobazı da boldur,edepli ahlaklı,medeni, adam gibi adamı da vardır..bu kadar:65:

doğru söze ne hacet:46::46::46::46:

Keşke iptal ettirmeseydin,ipleri onların eline vermişsin böylece
Kocan izin verdikten sonra onlar karışmamalı
Sende her konuda böyle yapma canım bütün iç işlerinize karışırlar o zaman

arkadaşlar ben Avon'a temsilcilik için başvuruda bulundum. Dün de bir takım öncüsü evime gelip kaydımı yaptı. Bunu gören kaynanam bana sorsaydın kesinlikle yapmanı istemezdim dedi. bu gün de eşime adımız çıkacak vs demiş. eşimin ailesi trakyalı ama bu kadar dar görüşlü bu kadar yobaz olduklarını bilmezdim.

kayınvalidene kızmışsın trakyalıları niye işin içine katıyorsun ki trakyalılar hiçte yobaz dar görüşlü değillerdir..senin kayınvalidene has bir davranış demek bu bende trakyalıyım gelinimizde oriflame üye annem gelininden alışveriş yapar sipariş bile toplar...diğer msj larındada köylüler cahiller vs demişsin çok ama çok çirkin sen yediğin domatesin karpuzun nerden geldiğini düşünüyorsun o küçümsediğin köylüler sayesinde

trakyayı karıstırmakla ne demeye calıstın anlayamadım ama bende trakyalıyım bugune kadar bizim insanımızdan bu sekilde söz edildigini pek duymamıstım neyse
konularınıza ırk dil din falan karıstırmadan yazsanız daha memnun olurdum...

kayınvalidenin kendi ile sorunları olsa gerek senin kendi basına birseyler yapmandan hoslanmadıgını dusunuyorum ayrıca herseyi ona danısarak yasayamazsın
sonucta sen onun oglu ile evlendin kayınvaliden ile evlenmedin... bence lafı ve sırası geldiginde terbiye sınırlarını aşmadan cevabını ver sustugun surece daha
fazla uzerine geleceklerini dusunuyorum...

Kargocudan laf çıkacak beklentisi, millet ne der kaygısı... Bu nasıl bir fantezidir böyle? Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kargocudan laf olacağı... Ne fesatlarmış yaa...

Back
X