- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum bu yoruma bekar hayatı yaşıyor adam resmenSen esini aramiyomusun.nerdesin nezamn gelcen diye.
Kayinpederde hakli biyerde.diyomusya nolcaksiniz siz diye.
Demekki anliyamiyolar evli bi adamin gunlerce alem yapmaya gitmesini.ve seninde sesinin cikmamasini rahat rahat takilmani anliyamiyolar.ve seni sucluyolardir.
Esini fazla rahat alistiriyosun.
Nedemek ya ne curetle beni evde birakip gunlerce gezicek.
Biraz sahp cikin lutfen ailenize
ÖZET:Eşi Ankaraya gitmiş.Kendisi annesinde kalmış 1-2 gün.Sonra KV ye gitmiş.Orada kalmış.Evine geçmek istemiş İzin vermemişler.Hasta olmuş kv gelmiş evine halbuki kafasını dağıtmak istiyormuş sıkılmı.Kv gelin evde tek olmaz dsotu var derler demiş.Kp ise evi satın benim beğendiğim evi alacaksınız diye bastırmış.
kızımızın kayınbabası ile kayın validesi bunların canını burnuna getiriyor,kendi hayatlarında piyon gibi yönlendirilerek yaşıyolar.Hiç birşey anlamadım anlayan bana Özet geçebilir mi?![]()
1-eşin çalışmıyor mu nasıl bu kadar tatil yapıyorCUMARTESİ ĞÜNÜ eşi kalktı yataktan ben ankaraya gitcem arkadaşlar cagırıo dedim tamam dedim.ben pek karışmam sıkmam.neyse öglen 12 de bindi ğitti ankaraya.oğün annemlerde kaldım pazar ğünü ssaaat beşte evime geldimm hava erken kararıoo.banyo yaptım eşyalarımı topladım kaynanaya ğittiiim.neyse misafirler varmışş .kayınbaba suratıı asıkkk.misafirlerr gittiii.eee neolcanızz sizz böleee olan çektii ğittii ankarayaa.nasıl böle anlatamam dert etmişş.beni sıkıştırıoo.siz olmassınız bilmemneee.baba dedim biz kavga etmedikkiii eşim ğitmek istedii ve ğittii ben eşimi ğözden çıkardıgım için yada sevmediğim için degilki dedim.içkisi yok sigarası gece hayatı yokkk gitsin eglensin gelsinn.bunu sorun yapmışşş ..busefer eeee ısrarr ediomm ben oglanaa evi sat yeni ev al diee yanaşmıoo neolcak böleee neolcanız siz böleee bilmem ne.bizim ev borcu biteli 2 ay olduu dur bismillah evimizi satsak 80 tl bizi m istediğimiz evler 200-250 tl.para biriktircez sonra ev alcaz dedim.kayınbaba diokiii şimdi ev alsanız 7 sene kredi ödüceniz gecinceniz yookk ondan almıonuz sizz dieee.uyduruooo resmenn.bi nefes alalımmm sanki borcumuz biteli seneler olmuşşş ğibi ev aldırcak 50 60 tl faiz ödücez..haa birde bizim böle düşüncemizz yokkenn biraydırr ev araştırıomuşş.ee adam sananeeee.benim begendiğimimev olacakkkk diyo ısrarlaa.ben begencem siz alcanız diooo.böyle şey olurmu yaaa.sankii bize 1 tl vercekk.eee sen 5 ğün izin aldın bura gelmedinnn.ee gelmek zorundamıyım ben çalışıom 5 ğün evimi işi oluo kafa dinlemek istiom.eeee arayıpp sormuosuun el gibisinnn sen.oglunuz benim aileye gelmioo bende gelmiorum onun ailesine dedimm. annemin evin önünden gecioruz el ğibi bi ugramadan gidioz en son bayramda geldii ben ona ragmenn geldimm sizee dedim..neyse 2 ğün kaldım ordaa.3.ğün aradım işten anne ben evime geccem banyo yapcam dedim izin vermio kayınvalide hayırr ille kıyafetlerini all evden burda banyo yapp.tamam dedimm.kızdım sinir oldummm.bidaha aradım yarımsaat sonra.anne dedim eşim nezamn gelcekk belli degil ben evime gitcem evimde rahat ediomdedim.yokkk illeee ısrar edioo burdan gecc evinee.iyi dedim lanett olsun.neyse aksam oldu ben evime gitcemm peşime takıldı bende gelcemm dieee.neyse geldii sinir oldum ne anladım ozamn ben evimde kalmanın kafa dinlemek istiomm.neyse sabah oldu pijamalarımı aldımm gidem kalam dedimm evimde kalsamda geliooo kaynana dedimm. işe geldimm dün artıkk 4 te aradım anne beni beklemeyin ben hastayım halim yok direkk eve geccemm dedimm tamamm dedi.ben şaşırdımm ısrar etmedi diee.neyse yemek yedim yattım uyuyodum uykumun içinde zırrrrrrr zırrrr kaynanaa gelmişşş.veee kızıooo niee gel dememişim.e ben hastayım senle ugraşcak egleşcek halimm yokk ee anlaa .hasta olmasam bile kafa dinliceemm.babann kızdııı küplere bindiii diiee daha kapıda bense uykulu.geccti içerii yatsen bende yatarımm dediii eee yatt garii nasıl yatcam sinir oldum eee basına bişey gelirse gecmiş olsunn dyo dyo bunu diyor.anne dedimm olcak olduktan sonra her zaman olurr şimdi iki kadınız hangimizin ğücü yetcek dedimm.ozaman başka tek başına olusa dioo gelinin dostu var denirrr diooo.sinirr ettdiiiibeniii.daha kapıdaa yken içeri ğirmeden beni istemiomusun diiooo.isteyip istememekle alaka sı yokk.ben kafamı dinlicem.annemdede kaldım sendede kaldım yaniiii yok.kayınbabaaa küstüüü ğittiii ben evime ğitmişim anne gel dememişim sinir