Kaynana biktirdi:*

Onceleri esim benim ailem oyle yapmaz sonuna kadar arkamda derdi bayagi bi oncesi esimde bazen ailem yapmaz derdi cok aglardim Allah rvlenmeden ince hepsinin gercek yuzunu gosterdi esim kendi dedi bebim oyle ailem yok diye esim dogudayken arsa almis annesinin adina dugun oncesi arsayi satin ben dugunumu kendim yapcam dedi anasi biz arsayi coktan sattik dedi esim kizinca ins cenazen gelir ordan buraya dedi ama ben sok gecirdim o kadar para duskunleri gecen ay esime kuzeni ulasti abi annengil yalan soyluyo arsayi yeni satti ev aldilar dedi ama esim kalakaldi parayla malla kafasini bozmslar arkadaslar k.bakmayin cok yazdim Allah hepinizden razi olsun derdimi bu zamana kadar anlatmamistm kmseye:(

Bende evlenme karari almis iki insanin dugun parasini esya parasini ailesinden beklemelerini anlamiyorum.
Zorunda degiller efendim
Diger sikintilarla ilgili bisey diyemicem ama dugun yapmak zorunda degiller.
yaa sizi anlamıyorum ya aileniz size yardım etmedi diye sürekli zorunda değiller diyip durmayın yabiki zorundalar ve birikmlerimizi de yediler diyor arkadaş o zaman geri versinler bu arkadaşlarda onlara para vermeye mecbur değil o zaman anne babamıza bakmayada mecbur değiliz olur mu öyle şey yaaa evlilik bu yuva kuruluyor tabi edicekler

Onceleri esim benim ailem oyle yapmaz sonuna kadar arkamda derdi bayagi bi oncesi esimde bazen ailem yapmaz derdi cok aglardim Allah rvlenmeden ince hepsinin gercek yuzunu gosterdi esim kendi dedi bebim oyle ailem yok diye esim dogudayken arsa almis annesinin adina dugun oncesi arsayi satin ben dugunumu kendim yapcam dedi anasi biz arsayi coktan sattik dedi esim kizinca ins cenazen gelir ordan buraya dedi ama ben sok gecirdim o kadar para duskunleri gecen ay esime kuzeni ulasti abi annengil yalan soyluyo arsayi yeni satti ev aldilar dedi ama esim kalakaldi parayla malla kafasini bozmslar arkadaslar k.bakmayin cok yazdim Allah hepinizden razi olsun derdimi bu zamana kadar anlatmamistm kmseye:KK43:
çok fenalar ya inanamıyorum gerçekten var cidden böyle iğrenç insanlar ..senin yapacağın en iyi şey o insanlarla bağlarınız koparmak eşin bayramda seyranda gitse dahi sen gitme bunlardan insana yarar değil zarar gelir

yaa sizi anlamıyorum ya aileniz size yardım etmedi diye sürekli zorunda değiller diyip durmayın yabiki zorundalar ve birikmlerimizi de yediler diyor arkadaş o zaman geri versinler bu arkadaşlarda onlara para vermeye mecbur değil o zaman anne babamıza bakmayada mecbur değiliz olur mu öyle şey yaaa evlilik bu yuva kuruluyor tabi edicekler
Canim iste bunu anlatmak istiyorum esimin birikimini yediler esim herseyi kredi cekerek yapti ve ailemde hep maddi destek oldu benim anlatmak istedgim biz zaten ikimiz oduyordk ben isten cikinca esimin maasinim 3 te 2 ,si borca kesiliyordu ve yasadigimiz yer sahil kenariydi ve cok pahaliydi tek maasa dusunce cok zorlandik ailesinden haberim olmadan para istemis cok bunaldim para gonderin bana geri oderim size diye onlarda gndermemis hem kendine ev almis hemde kizina yardim etmis evini yenilemis hak mi bu simdi hem parasini yediler hem basina kendi borclarini yuklediler benm altinlrim onlarin icra parasi oldu avukt parasi oldu benim bir ignemi almadilar ya siz cok zor durumda olsanz ailenize siginmazmisinz

çok fenalar ya inanamıyorum gerçekten var cidden böyle iğrenç insanlar ..senin yapacağın en iyi şey o insanlarla bağlarınız koparmak eşin bayramda seyranda gitse dahi sen gitme bunlardan insana yarar değil zarar gelir
Ben gercekten cok iyi niyetliyim esime dedim anan baban ben hayatta konusmam sen konusursan konus dedim benden once esim konusmak istemedi ve gorsmyr

seni çok iyi anlıyorum canım benim konularımı oku benziyor durumlarımız birbirine..off off haksızlık bu..
O kadar dirsek curuttum iki universte bitirdim ya hc mi degerim olmaz ya hic mi bunlari Allah kimsenin basina vermesin kuzenimle dugunum ayni ayda olcakti o kaynanasigilin getrdgi ceyizi aldiklarini gosterince anlatinca eve giderdim saatlerce aglardim benim ne eksigim vardi diye:(o kadar cok sey icimde kaldiki

ohh ne güzelmiş keşke benimkide biraz gerçekl yüzlerini görmeye çalışsa benimki hep anne babasına hak verir yaa benim durum daha gıcık..:bicak:
Canim benimkide oyleydi ama Allah gosterdi bi gunde ama iste benimki her defasinda onlara kandi inandi ama artik hic guvenmiyo cunku ailesi gcen aradi numarasini karakoldan almslar esime yanmda seni ayrcam oglum sen daha gencsin daha cok kiz varir sana bu is bitsin dediler ama ben elim ayagim gitti yani dona kaldim yani esim her defasinda cok mutluyum dedikce ayrcam diyorlar sebep ne yok:(

sen eşinle tüm bu olumsuzlara rağmen iyi geçin gerisini düşünme sakın eşinde zaten anlamış.Öyle kolaymı birinden ayrılıp başka biriyle hemen evlenmek bunlar nasıl kişilikler yahu...çocuğun var mı peki?

Stresten skntidan borctan kistlerim olustu ve beni cok zayiflatti ben bi anda 18kilo verdim ve cok zayifladim bir gram olsun almiyrm fayda etmiyor :(amelyat oldm amelyatim zor gecti uyanamadim bunye kaldirmadi canim koptu gittiydi :(

sen eşinle tüm bu olumsuzlara rağmen iyi geçin gerisini düşünme sakın eşinde zaten anlamış.Öyle kolaymı birinden ayrılıp başka biriyle hemen evlenmek bunlar nasıl kişilikler yahu...çocuğun var mı peki?
Iste canm cocugum yok olmuyor yasimda cok genc yeni ogrendim doktor sadece tup bebek diyor o da zor diyor diyorum ya evlendim evleneli hic yuzum gulmedi benim esimle cok sukur sorunum yok ailesi hep sorun cikartti

işte sonuçları bize patlıyor ..Bu hayatta bizden birtane daha yok dert etmemek gerekir ama off off nerde:KK14:
Biz tayin icin nikahi erken yapmistik dugunden esimi cok seviyordum hersey nikahtan sonra basladi cok donmek istedim donemedim tayin icin nikah yapmasaydim hc bisey boyle kotu gtmycekti o nikah bana cok buyuk dert oldu zamaninda ama Allaha sukur esim hep destekcim oldu kucucuk bedenime koskoca dertleri sigdirdim

Gorusmuyor canim o da 2 yila yakin gorusmuyor ama bunlar hala ugrasiyor esim beni reddedin diyor nefret ediyor ailemde cok tepki koydu esimede ailesine de ailem sonuna kadar arkamda onlarada agzina geleni fazlasiyla soyledi ama o kadar arsizlarki hc bir laftan anlamiyorlar
neden eşinede tepki koyuyorlarki o ne yaptı.benim annem eşime neler yaptı ailesine söylemedi şuan konuşmuyorum yinede ailesine söylemedi bilmiyorlar hala olanları. seni ezerler sonra diye söylemiyorum dedi ben söyleme demediğim halde.

neden eşinede tepki koyuyorlarki o ne yaptı.benim annem eşime neler yaptı ailesine söylemedi şuan konuşmuyorum yinede ailesine söylemedi bilmiyorlar hala olanları. seni ezerler sonra diye söylemiyorum dedi ben söyleme demediğim halde.
Esim onceleri beni ezdiriyordu ailesine bisey demiyordu herseye susuyordu ailem kizdi yuvana sahip cikmiycaksan kizimi birak git dedi ondan sonra esim degisti

Benim esim ailesini gorunce yapilan butun kotulukleri unutuyordu bu da benim cok zoruma giderdi kendimi enayi gibi hisssederdim ta ki esim ailesinin bazi seylerini gordukten snra bana dedigi tek laf ben ailemi bunca sene taniyamamissimki sen taniycaksin dedi ve o gun bugunde konusmuyor Allaha havale ediyorum herseyi ama insaninda bi sabir damari var iste

Benim esim ailesini gorunce yapilan butun kotulukleri unutuyordu bu da benim cok zoruma giderdi kendimi enayi gibi hisssederdim ta ki esim ailesinin bazi seylerini gordukten snra bana dedigi tek laf ben ailemi bunca sene taniyamamissimki sen taniycaksin dedi ve o gun bugunde konusmuyor Allaha havale ediyorum herseyi ama insaninda bi sabir damari var iste
olabilir tanıyamamıştır çünkü başta bende öyleydim eşim çok dua ettim dedi annenin gerçek yüzünü görmen için dedi ama hiç bir zaman annem yüzünden bana yüklenmedi.galiba bunu bende dahil çoğu kişi başaramıyor

Esimle severek evlendim ikimizde isi gucu olan insanlardık ..eşimin ailesi evlendiğimiz günden beri 3 senedir bizimle uğraşıyorlar..Ben eşimin ailesinin stresine dayanamadım hastalandım ameliyatlar geçirdim psikoloji alt üst oldu sağlık sorunlarim yüzünden memuriyetten istifa etmek zorunda kaldim:KK43: ve bütün düğün borçlarını bize yükledikleri için kredi üstüne kredi çeke çeke eşimin borcu bitmek bilmedi ailesine yalvardık yardım edin diye önce tamam dediler sonra gitmişler ev almışlar bizede para yok dediler ev aldıklarını dahi söylemediler ona da tamamdedik esimin evlenmeden önce ailesine gönderdigi birikimini de yediler ona da tamam dedik tek bizden uzak olsunlar diye elin memleketlerini bekliyoruz :KK43:eşimi aryor sizi ayrcam diyo şimdide amcalarimi arıyor ailemi arıyor ben ayrcam bunları diyor bizi herkese rezil ettiler eşime sana kız bakıyorm diyo yeminle ya bıktım artık bu aileden bir kere olsun saygısızlık yapmadım ya ne yapcam ben bunlarla esimle hiç sorunum yok ama bu aile beni bütün sulaleme rezil etti şimdide çocuğumuz olmuyor dert üzerine dert eklendi ne yapcagimi şaşırdım.Gecirdigim amelyatami üzülüyum;sağlık sorunlarim arttı ona mi uzuluyum;bunlar yüzünden istifa ettim ona mı uzuluyum;çok borçluyuz onami uzuluyum;çocuğumuz olmuyor onami uzuluyum;seni ayrcam diye tehdit ediyor onami uzuluyum arkadaşlar ya :KK43:

eski kafam olsa bende takardım onu,bunu şunu,börtü böceği dee

şu yaşadıklarınızı da

soruyorum sana . bu kadar seni hasta edecek ,işinden gücünden edecek ,hayatını zindana çevirecek

kim bu insanlar , değecek kişiler mii

annem babam için bile hayatımı böyle zehir etmezdim ...

sizden giden ömrünüzü neler ,kimler için gittiğini düşünün ...
kendinize gelin

eski kafam olsa bende takardım onu,bunu şunu,börtü böceği dee

şu yaşadıklarınızı da

soruyorum sana . bu kadar seni hasta edecek ,işinden gücünden edecek ,hayatını zindana çevirecek

kim bu insanlar , değecek kişiler mii

annem babam için bile hayatımı böyle zehir etmezdim ...

sizden giden ömrünüzü neler ,kimler için gittiğini düşünün ...
kendinize gelin
Evet cok sey gitti hayatimdan iste her insanin bir donum noktasi oluyormus suanki aklim olsa bunlarin hicbiri yasanmazdi

Back
X