kaynana buluşması

buyahaniim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
6
1
1
merhabalar ben 19 yasindayim. 2 yila yakın ilişkim var erkek arkadaşımla. annesi bundan öncesi benimle tanışmak çok istemiyordu. bi anda coştu. tanışmak istiyor. hep birlikte ormanlık bir alanda oturacağız ama piknik filan gibi değil elim boş mu gitmeliyim yoksa pogaca mi kurabiye mi napmaliyim. (evine neden davet etmedi o kismi da anlamıyorum)

merhabalar ben 19 yasindayim. 2 yila yakın ilişkim var erkek arkadaşımla. annesi bundan öncesi benimle tanışmak çok istemiyordu. bi anda coştu. tanışmak istiyor. hep birlikte ormanlık bir alanda oturacağız ama piknik filan gibi değil elim boş mu gitmeliyim yoksa pogaca mi kurabiye mi napmaliyim. (evine neden davet etmedi o kismi da anlamıyorum)
Neden ormanlik...
Yesili sev dogayi koru mesaji mi vermek istemis cocugun annesi.
Ben senin yerinde olsam o ormana gitmezdim.İlk tanisma icin ormanda neden bulusuluyor,boz ayi miyiz biz ?

Koronadan dolayı evine almak istemiyor olabilir. Cafelerde henüz açılmadı.
Daha yaşınız ufak, evlilik düşünmüyorsanız tanışmanıza da gerek yok. Ama kabalık olur diyorsan kesinlikle seni analiz eder gibi tavır sergilemesine izin verme. Hangi erkek arkadaşımın annesiyle flört döneminde tanıştıysam ilişkiye nifak tohumu ekti. En güzeli evlilik arefesinde tanışmak. O zaman senin elin kuvvetli oluyor, ezemiyorlar.
Senin ailen erkek arkadaşını tanıyor mu?

Back
X