Kaynana çocuğumu benden kıskanıyor :/

Emziriyorum cnm cocuk KV geldımızden beri cok sınırlı sureklı çığlık atıyo a u yaparak bısıler anlatmaya çalışıyo .düzenimiz bozuldu. Uykudaki cocugu bile uyandırıyolar
Hangi akil hangi mantikla kalsin diyo ozaman. Ne hadsiz insanlar var ya. Daraliyo cocuk belliki.

Daha sert bir dille uyarin o zaman..bir ömür böyle çekilmez...belli ki kafayada çok takan birisiniz..gerek davranışlarımız,gerekse laflarinizla daha belli edin tavrinizi.

Aynen kafama takıyorum bnm oğluma bnden gizli bişiler vermesi ne sınır oluyorum. Ya hadı onu gectım ya verdiği sey cocuga zarar verirse bunun vebaline nasıl giriyor Allah'sız

Benim kv çocuğumu alıp memlekete götürmek istedi düşün yani. Kızım daha 16 aylık. Malesef taviz verdiğimiz için oluyor tüm bunlar.

Böyle pasif anne olursa kadında at koşturur tabiki.o bebeğin sorumluluğu sizde koruyamayacaksanız neden günahına giriyorsunuz?balın zehirden farkı yok şuan 3 aylık bebek için:sinirli:acilen tepkinizi koyun çocuk size emanet.anneside koruyamazsa kim koruyacak?
Ya vala kadın tas kafalı bn kadına balın 3 aylık cocuga zararlı oldugunu suyun zararşı oldugunu ayrıtılı bı sekılde anlattım yetmedi Dr söyledi dedım kadın gizli yapıyo onumde yapmıyo sora Allah tabı bnm kulagıma gelıyo

Hava güzelse koyun çocuğu bebek arabasına, komşu akraba gezin.. durmayın tüm gün bu bencil kadının yanında.. yazık sinirleriniz harap olmuş, bebişe de yazık.. en olmadı gündüz annenizde durun, akşam eşiniz gelince sizi alsın.. bebeğin sağlığı ve huzuru her şeyden önemli

Hava güzelse koyun çocuğu bebek arabasına, komşu akraba gezin.. durmayın tüm gün bu bencil kadının yanında.. yazık sinirleriniz harap olmuş, bebişe de yazık.. en olmadı gündüz annenizde durun, akşam eşiniz gelince sizi alsın.. bebeğin sağlığı ve huzuru her şeyden önemli
Annem suan cok uzakta Cnm KV assagıda lokantaları var çıksak ta yakalıyolar bzı tabı BN yıne sınır oljyom. Saanırım busefer yarın gtcex evimize eşim oyle dıyoda inşallah bı sıkıntı çıkmaz kndı evimize geçmeden kurtulamıcax bu kadındn. Tövbeler olsun bukez KV ye aylarca degıl yıllarca gelmicem buraya

benim kayınvalide de kızım için büyüsün memlekete götürcem gezmeye diyor. her seferinde benim gitmediğim bi yere kızım gidemez dedim. artık o konuda ağzını açamıyor.

oçuk bana bakıyo dıye yuzunu çeviriyor görümcem 'e dogru " bak halası bak " dıyor
kafasını çevirmesi filan bence sizin aşırı taktığınız bi durum olduğu için göze batıyor. yani zaten annesi sizsiniz halasına baktırması neden anormal geldi?
Çoçuk ağlıyo ben gidip almayana kadar getirmiyor
her ağladığında sizin kucağınıza vermesi de garip olmaz mıydı?
Bana sız gidin eşinle cocuk burda kalsın diyo sabrımı sınıyor bu kadın.
bu da klasik esprilerden değil midir?

ayrıca masaj konusunda bişey diyemiycem.

ama belli ki takıntı yapmışsınız. bence yapmayın. ha bu arada kovulduğunuz eve gitmezseniz bu tip sıkıntılar da yaşamazsınız.

Çok abartılacak bir durum göremedim ben kaynanan o an sana bakıyor diye neden çevirsin yüzünü? ağlıyorsa susturmaya çalışıyordur o da ben almayana kadar getirmiyor diyorsunuz alın o zaman neden ağlatıyorsunuz? eşinize masaj yaptırmasına bile takmışsınız. Sonuçta onun demesiyle onda bırakmıyorsunuz ki çocuğu takmaya ne gerek var sizde kaynananızdan bu kadar kıskanmayın çocuğunuzu hiç mi sevmeyecekler uzaktan mı bakacaklar anlamadım ki çocuk yine sizin çocuğunuz evinize gidiyorsunuz siz ilgileniyorsunuz kimse sizden soğutamaz

Çok abartılacak bir durum göremedim ben kaynanan o an sana bakıyor diye neden çevirsin yüzünü? ağlıyorsa susturmaya çalışıyordur o da ben almayana kadar getirmiyor diyorsunuz alın o zaman neden ağlatıyorsunuz? eşinize masaj yaptırmasına bile takmışsınız. Sonuçta onun demesiyle onda bırakmıyorsunuz ki çocuğu takmaya ne gerek var sizde kaynananızdan bu kadar kıskanmayın çocuğunuzu hiç mi sevmeyecekler uzaktan mı bakacaklar anlamadım ki çocuk yine sizin çocuğunuz evinize gidiyorsunuz siz ilgileniyorsunuz kimse sizden soğutamaz

Daha bilmedınız cok seyler var bbn kısksnc bi insan degılım bunu bilin yeter .Kadının bnle alıp veremediği var. Gun boyu suratı asık olan kv eşimle tartıstımızda zevkten dort köse oluyo kendini apaçık belli ediyo daha neler neler var bu benım anlatıklarımın çeyreği ble olamaz

kafasını çevirmesi filan bence sizin aşırı taktığınız bi durum olduğu için göze batıyor. yani zaten annesi sizsiniz halasına baktırması neden anormal geldi?

her ağladığında sizin kucağınıza vermesi de garip olmaz mıydı?

bu da klasik esprilerden değil midir?

ayrıca masaj konusunda bişey diyemiycem.

ama belli ki takıntı yapmışsınız. bence yapmayın. ha bu arada kovulduğunuz eve gitmezseniz bu tip sıkıntılar da yaşamazsınız.

Cnm espiri bikere olan bısı defalarca aynı sozu işittim . 3.bucul aylıl çocuk ya aç dıe yada uyku geliyo dıe aglar getırmelerınde bı anormallik görmüyorum .Cocuk buarada gun boyu görümce KV kp de BN bitek emzirirken alabiliyorum .Çocuğumla ilgilenemiyorum .Özlüyorum ama onlarda o dusunce yok emzırır emzırmzz kucağımdan alıyolar cocugun içtiği sut ağzından burnundan gelıyp gazını çıkarırken almak için hazır olda beklıyoşar .Bikere aldıö dıe KV bni eşime şikayet etti cocugu bzden alıyo dedı .Uyuyan çocuğu bile uyandırıyolar bunlar normalde bnm yaptıgımmi anormal

Cnm espiri bikere olan bısı defalarca aynı sozu işittim . 3.bucul aylıl çocuk ya aç dıe yada uyku geliyo dıe aglar getırmelerınde bı anormallik görmüyorum .Cocuk buarada gun boyu görümce KV kp de BN bitek emzirirken alabiliyorum .Çocuğumla ilgilenemiyorum .Özlüyorum ama onlarda o dusunce yok emzırır emzırmzz kucağımdan alıyolar cocugun içtiği sut ağzından burnundan gelıyp gazını çıkarırken almak için hazır olda beklıyoşar .Bikere aldıö dıe KV bni eşime şikayet etti cocugu bzden alıyo dedı .Uyuyan çocuğu bile uyandırıyolar bunlar normalde bnm yaptıgımmi anormal

aynı evde mi yaşıyosunuz neden cümbürcemaat sizin evde herkes?

Sırıtarak "annecim herkes kendi doğurduğuna annelik yapsın. İstersen bırakayım oğlunu sende kalsın. Ne de olsa benim oğlundan daha yakın akraba sana" Ama hep sırıtıyoruz. Çünkü arsız olmak bunu gerektirir. Yoksa bu cadılarla baş etmek zor.

Back
X