Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu büyük platformda bana da destek olacak arkadaşlar vardır sanırım.Ben 1 yıllık evliyim eşimin annesi baştan beni isterken nişan döneminde alınacak eşyadan takılacak takıya kadar karışıp beni dışlamaya bana hükmetmeye çalıştı bende çok disiplinli biriyim taviz vermem doğrularımdan kısa sürede düğünümüz oldu ama 1 yıl boyunca herşeye karışıp sürekli eşime beni şikayet edip arkamdan dolaplar çevirmeye başladı ve hala devam ediyor bende bıktım artık üstüme bile yürüdü ki ben çok asabi biriyken sırf eşimin hatrına susuyorum ama doldum taştım artık eşimden bile soğur oldum evliliğimize bile karışıyo eşimde tepki almaya başladı ama ben tahammül edemiyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum lütfen bana da akıl verinnnnnn
oyyy al benim kaynanamdan bi tane daha Canım onlar hiç değişmiyor hep karışmaya çalışacaklar sen güle güle iğneni sok sende zayıf yönlerinden vur.. Nedir bu oğlan annelerinin havası anlamış değilim. Eşin arkanda mı yani annesine karşı gelebiliyor mu önemli olan bu.
Mecbur olmadıkça görüşmeyin. Çok az muhatap olun. İnadına saygı gösterin inadına. Siz üzüldükçe büzüldükçe o kazanır. Eşinizle konuşmaktan çekinmeyin herşeyinizi anlatın. Sadece saygı diyorum ne kadar kötü olursa olsun moralini bozma nötr ol.
Hiç münakaşalara girerek başını ağrıtma. Madem birbirinizle anlaşamıyorsunuz mümkün olduğunca biraraya gelmemeye çalışın. Kavga edip hakaretler ederek bi yere varılmaz, iki taraf için de söylüyorum. Kaynana gelin birbirine tahammül edemiyorsa görüşmesinler. Kimse silah zoruyla görüşün demiyor.
Bu büyük platformda bana da destek olacak arkadaşlar vardır sanırım.Ben 1 yıllık evliyim eşimin annesi baştan beni isterken nişan döneminde alınacak eşyadan takılacak takıya kadar karışıp beni dışlamaya bana hükmetmeye çalıştı bende çok disiplinli biriyim taviz vermem doğrularımdan kısa sürede düğünümüz oldu ama 1 yıl boyunca herşeye karışıp sürekli eşime beni şikayet edip arkamdan dolaplar çevirmeye başladı ve hala devam ediyor bende bıktım artık üstüme bile yürüdü ki ben çok asabi biriyken sırf eşimin hatrına susuyorum ama doldum taştım artık eşimden bile soğur oldum evliliğimize bile karışıyo eşimde tepki almaya başladı ama ben tahammül edemiyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum lütfen bana da akıl verinnnnnn
Bi hayli tecrubeli 5 sene birlikte yasamis gelin olarak nacizane tavsiyelerim; * yuz goz olma ama lafinida esirgeme yoksa cahil insanlar kus beyinleriyle ezmeye calisirlar en bastan mesafeni koru ** evliliginin huzuru icin en onemli nokta esine kaynana-gelin sorunlarini yansitma yani surekli sikayet halinde okursan basta seni anlar gozukur sonra bunalir ve sen bid bid eden sorun yaratan kadin olursun sogur..uzaklasir.. ***esine karsi magduru oyna yani : annenle iyi gecinmek istiyorum sonucta arada sen varsin sen uzul istemiyorum fakat ... ... yapinca cok kirildim hayatim oysa artik bende onun bi kiziyim vs. Diye kizmadigini sadece uzuldugunu belli et sen adim atan pozitif olan ol birak o sorun cikaran kadin olsun bide boyle dene derim
dediklerinize katılıyorum bende böyle davranmaya çalışıyorum o tam lafı herkesin ortasında soktugunda ben sessiz bekliyorum ama içim kaynıyor kulak tıpası takıp yanına gidesim geliyor ya insan kendi cinsinden bu kadar neden nefret ederki sevmiyosan görüşme dimi yok illa karışacak bişey deil olan oğluna oluyo eşim artık bana destek şükür ama hala içinde umudu var annesi beni severde herşey toz pembe olur diye oda olmadıkça yıkılıyo oda bekar olanlara da tavsiyem 1 ay kaynananızla aynı ortamda kalın öyle evlenin çünkü cidden sıkı rakipler malesef hatta benimki gibiler nefret içerikliler
dediklerinize katılıyorum bende böyle davranmaya çalışıyorum o tam lafı herkesin ortasında soktugunda ben sessiz bekliyorum ama içim kaynıyor kulak tıpası takıp yanına gidesim geliyor ya insan kendi cinsinden bu kadar neden nefret ederki sevmiyosan görüşme dimi yok illa karışacak bişey deil olan oğluna oluyo eşim artık bana destek şükür ama hala içinde umudu var annesi beni severde herşey toz pembe olur diye oda olmadıkça yıkılıyo oda bekar olanlara da tavsiyem 1 ay kaynananızla aynı ortamda kalın öyle evlenin çünkü cidden sıkı rakipler malesef hatta benimki gibiler nefret içerikliler
Haha kaynanalar sıkı rakipler olabilir ama ben babanemden idmanliydim fena sayilmam saka bi yana goruslmemesi en iyisi ama azda olsa gorusuluyorsa ve bu az gorusmeyi bile kv satasnak icin kullaniyorsa ver agzinin payini ugrasma oyunla filan
valla o laf soktukca bende sustum ama baktım sustukça dili dahada çok uzadı anında ters ters bakıp lafı yapıştırdım şimdi gerekmedikçe konuşmuyorumm muhattap olmuyorum aramıyorum o da beni aramıyor eşim gitmek için ısrar etmiyor çünkü orda mutsuz oldugumu görüyor gidersekte 1 saatten fazla kalmıyoruz tepkini koy net
Sakin kalmayi dene. Ne kdr sorunlu bi kisi bilemiyorum ama soyledigine gore kocanda ufaktan sert cikmaya baslamis annesine. Ezildigini belli et. Kendini koruma zorda kalmadikca ve herseyi kocanin onunde yasamaya calis. Senin durumunu gordukce o dahada devreye girer boylece surrc hizlanir.
allahım bir an önce hızlansada toptan kurtulsam yok valla erkek çocugum olursa diye korkar oldum böylesini gördükçe hazımsız farkında deil bigün kalpten gidecek fesatlık yapayım diye
bizim durum ilginç aslında alt katta ama yazlıkta kalıyorlar genelde canı istediğini çıkıp geliyo bende görüşmemek için herşeyi yapıyorum galipte çıkıyorum ama sonra bizde yazlıga gidiyoruz mecburen oda orda hırsını alıyo
bizde de tam tersi, kayınbabam beterdir kadın gibi herşeyin içinde. kaynanam sakin ama kayınpeder fena. aşırı meraklı evime geldiğinde her yeri karıştırır bende çok kızarım ama eşim boşver annem meraklı olmasın da babam olsun diyor gel de çatlama sinirinden herkesin var işte başında bir tane sorunlu.