- Konu Sahibi mimozamnerde
sevmiyorum sevmeyeceğim anlatsam roman olur. Eşimin annesi babası ayrı eşimi babaannesi büyütmüş emeği anneliği sıfır. Düğünümüzde abla abi o sadece 1 çeyrek taktı olabilir ama sonradan fark ettim eline çeyrek para tutuşturmuşlar hiçbirini vermedi zaten 21 yaşındaydım aklıma gelmedi bile. sonra düğün altınlarını Borç istedi 3 kere vermedik. Kaynım eskiden askermiş suriyede çadırda kalırmış. çocuğunun kelle koltukta kazandığı parayla MEME estetiği oldu. Görsen sosyete sanırsın güzel bakımlı Marka düşkünü ve kendi 50 yaşını aşmışken ben 21 yaşındaydım. Gelinliği beğenmedi neymiş dekolteliymiş ama kendi kırışık suratında 50 kilo makyaj memeleri gere gere gezdi : D eşimle evlenmeden aynı evde yaşıyorduk herkes biliyordu. Eve geldi ben odayı karıştırmış kondom bulmuş. 1+1 evdeydik. salonda kitaplık var Oraya koymuş.19 yaşındaydım utandım aldım neden evi karıştırdın dedim. tartıştık ben koymadım dedi. sevgilim geldi konuştu ve ev küçük anne sen biletini al git. bir daha da gelince karıştırma dedi. ilk olay anırarAk ağladı. kayınpederimle 2. evliliği O zaman 2. diye düğün yapılmamış. eşimin babaannesi gelinlik giydirmemiş. bu bana patladı neymiş bana niye düğün yapılıyor neden isteme yapılıyor. nikahtan 1 sene sonra düğün oldu. yok zaten evlisiniz. gelmezsen gelme dedik. Kaynana değiI kuma her şeyi kıskandı. eve çagirir hazırlık yapmaz. sana gelir beğenmez. Bi kere onun akrabası çağırdı kızının doğum günü vardı. Makarna salatası yaptım biri ne güzel olmuş dedi kuskusla yapmıştım. atladı olmamış diye. Ben de senin elinden daha hiçbir şey yemedim dedim 7 sene sonra bebek yaptık hamileyken ona bak sen kocamın annesi bebeğimin babannesi aramız kÖtü mü olsun yüzyüze bakacak hatır bırak dedim. Bırakmadı onun yüzünden hamileyken boşanma kararı almştım. şimdi kocam konuşmuyor bebeğimizi görmedi derdinde ölmüyor. Biz yine enayi olduğumuz için ev bile aldık yine yaranamadık sürekli gelin şöyle böyle yok hizmet etmez yok Oğlum karıdan korkuyor ağzının içine bakıyor hep boyle herkese ağlar. Ağlasın kocam görüşmek zorunda değilsin diyor. Ben bebeği göstermek istiyorsan göster dedim istemiyorum dedi. Annesinin farkında şuan konuşmuyorum ama annem ne yapayım diyor. Memur ama kenarda 3 kuruşu yok. Babasının evinde yaşıyordu. Baba ölünce miras dövüşü oldu bunlsrın sülalesi 1 fındık ağacı için birbirini öldürür. Mecbur ev aldık abisi eşim birleşti. Ev eşim ve abisinin tapuda. Akıl tutulması yaşar adamın birine verir diye ama evi beğenmiyor. Eşim babaannesini kaybetti annesi gibiydi.aramadı sormadı haber yolluyor 100 bin tl ver mutfağı yaptırayım ev zaten sizin...