Kaynana,elti,gorumce

nişanlıyken bu tarz sorunları yaşıyan varsa benden kesin karar...ayrılın...ne kadar seviyor olursanız olun bir süre sonra bu sorunlar çığ olup büyüdüğünde savaşamıyorsunuz artık...ben çok yaşadığım için biliyorum..her bayram her özel gün burnumdan gelir benim...o yüzden bayramları anneler gününü babalar gününü falan hiç sevmem ...çünkü kabus oluyor o günler bana..ben görüşmüyorum gitmiyorumda...eşim gitmek istiyor yada gidiyor beş karış surat sonrası...yani bu eşlerin aileleri konusunun bir numaralı mağduru olarak diyorum kiyılıcaksınız bir süre sonra..aşk denilen şey aileleri söz konusu olunca yerini kavgalara gözyaşlarına bırakıyor maalesef.. tavrınızı baştan belli edin yoksa olan size olur..oğulcuklarına hiç bir şey olmaz...
Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum altına imzamı atıyorum aynı durumda sayılırız....

eltim yüzü güleç kalbi fesatlardan. kaynanam 3 kuruşun hesabını yapan, bilmişlikten ne zaman çatlayacak diye düşündüğüm kadın. onlarla farklı şehirlerde yaşıyoruz hem bu sebepten hemde yapı gereği insanları tanımadan önce araya mesafe koyan biriyim. ilk evlenip gittiğimiz zamanlarda bana eşimin ailesi yüzünden ayrılma durumlarına geldiklerini vs vs onları karalama amaçlı bir çok konuşma yapmıştı. onunla bir olup karalamadım belki ondan sebep eltim şuan o sözleri eden kendi değilmiş gibi can ciğer onlarla. ve kaynanamla bir olup bana karşı bildiğiniz savaş açtılar.

buraya geldiklerinde ben oraya gittiğimde zindan ediyorlar bize hayatı. kaynanam en son artık ben seni istemiyordum oğluma söz geçiremedim dedi. bu kadınla sonra kalkıp nasıl anlaşabilirsin ki. uzaktada olsalar eşimle sürekli iletişim (doldurma) halindeler ve ben yokmuşum gibi davranıyolar. eşim kimseyi kırmamaya çalışan birisi . ama böyle davranarak en çok beni kırıyor. sesini çıkartıp bir gün olsun benim karım diyemedi. ve şimdi biz onların yüzünden boşanma aşamasındayız. işte görümcem yok ama düşman olan kaynanam ve eltim var...

Merhaba arkadaslar bu baslik altinda herkes kaynana, elti veya gorumcesiyle olan iliskisini yazabilir mi? Cok mu iyi anlasirsiniz, veya tartismalariniz oldu mu? Ne gibi sorunlar cikti, bu sorunlara yaklasiminiz tavriniz ne oldu?
Birbirimizin hayatindan bilgilenelim istiyorum
Ben daha evli degilim kaynanam soguk durmaz ama kizimda demez, bir tanede elti adayim var onlarda daha evli degil, su an icin ikimizede maddi olarak ayni davranir misal bir kazak alirsa iki tane alir vs
valla kayınvalidemle acayip iyiyim. Allah nazardan saklasın. oturur konuşuruz, güleriz, fikir alışverişi yaparız.ve hatta ben onu gıdıklarım bile :))) ben çok yemek yapmayı bilmezdim. kayınvalidemden öğrendim çoğu yemeği. onu gerçekten çok seviyorum. annemle bile o kadar yakın değilimdir. evlilikte başta nasıl başlarsa ömür boyu o şekilde devam edermiş. benden sana tavsiye başta güzel başlasın ki öyle devam etsin. iyi huylu ol, suyuna git ve hiçbir zaman onu '' kaynana'' olarak görme. çünkü ben öyle görmedim. o da bir anne. elbette zaman zaman oğlunu da düşünecek, ön plana alacak. saygı duyuyorum. hastalığında sağlığında yanında ol hep.örneğn ben her cuma ararım cuması mübarek olsun diye. saolsun o da beni hiçbir konuda kırmadı. Hatta komşularıma '' dünyayı gezsem eshes kadr iyi bir gelinim olamazdı ''demiş. mutlu oldum duyunca. sanırım empati kurduğum için bu kadar iyiyiyz. Allah yolunu açık etsin arkadaşım. inan kibirli olma, ben biliyorum deme , inan ki büyüklerin bildiği tecrübe ettiği daha çok şeyler var. kalp kırmdan başla. güzel sürmesi dileğiyle...

eltim yüzü güleç kalbi fesatlardan. kaynanam 3 kuruşun hesabını yapan, bilmişlikten ne zaman çatlayacak diye düşündüğüm kadın. onlarla farklı şehirlerde yaşıyoruz hem bu sebepten hemde yapı gereği insanları tanımadan önce araya mesafe koyan biriyim. ilk evlenip gittiğimiz zamanlarda bana eşimin ailesi yüzünden ayrılma durumlarına geldiklerini vs vs onları karalama amaçlı bir çok konuşma yapmıştı. onunla bir olup karalamadım belki ondan sebep eltim şuan o sözleri eden kendi değilmiş gibi can ciğer onlarla. ve kaynanamla bir olup bana karşı bildiğiniz savaş açtılar.
öyle olur zaten siz olmasaydınız çoktan birbirinin ipini pazara çıkarmışlardı

kemçik suratlı ve entrikalı bir kaynana, sinsi dedikoducu bir elti ve kendini kraliçe sanan çirkin mi çirkin görümcem var. ben bunlara hiçbir şey yapmamama rağmen sırf kıskançlıklarından çekememezliklerinden hayatı bana dar etme teşebbüsleri hep ellerinde patlıyor ve ben hiçbir zaman lafımı sakınmam. her laflarına bir laf, her hareketlerine bir hareket veriyorum. malum herşey karşılıklı. ama zaman zaman oturup düşünüyorum. lan ben bunlara ne yaptım, hiç bir suçum yokken niye saldırıyorlar. Allah büyük, yanlarına bırakmıyor. bana ettiklerinin on katını görüyorlar. ama sonra düşünüyorum ki benim yerimde başka biri olsa bunları kaldıramazdı. Allah beni seçti ki bu yılanların hakkından geleyim.

Back
X