- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
Slm kızlar çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden başıma ağrılar çıktı. Benim kaynanam yeni bir gelin aldı ve bizi okadar çok dışladi ki hem de durduk yere bu yeni gelinle ikisi bir olup her yerde bizi 2. Plana attılar beni catlatmak için elinden geleni yaptılar halbuki ben ikisinede çok iyi davrandim yapmadiklari ayrımcılık kalmadı bu arada ben hamileyim sürekli sustum birsey yokmuş gibi davrandim ama dün ikisi yine bir olup Düğünde dedikodu yapıp yapıp guluyorlardi ben yokmusum gibi davraniyorlardi ben de dayanamadm sen o gelinin le konuş dur başka gelinin yok zaten dedim kalktım gittim arkamdan kayinpeder doldurmuş eşime demedigi küfürü lafı bırakmamislar. Bu geline hatalı olsa bile hiç bir laf denmiyor çünkü bu kardeşinin 2. Karısı o yüzden . Benim zoruma giden biz hiç bir kötülük laf söz söylemeden hem çok dislandik hemde hep suçlu biz olduk onlar ben hamileyken benimle
Uğraşıyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar 2 gündür aglamaktan kötü oldum bebegime bişey olacak diye de korkuyorum
Uğraşıyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar 2 gündür aglamaktan kötü oldum bebegime bişey olacak diye de korkuyorum