• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana esareti

eşinle güzelce konuş bence canım ondan izin al ben hep öyle yapıyorum ondan izin alıyorum sonrada kv me söylüyorum haber vermek için.sadece dün izin aldım çünkü bir işi vardı birlikte yapacaktık yağmur yağınca olmadı izin aldım geldim.anneni babanı ziyaret etmenin senin aslında onlara karşı bir görevin olduğunu, çocuğunuz varsa yada olunca sizin de evlendiği zaman onun size ziyarete gelmesini bekleyeceğini ifade edin.

Eşim orayı beğenmemiş yaşanılacak yer değil dedi kendiside bu ay bitmeden gelecek ve tekrar dönmeyecek oraya hal böyle olunca bizde gitmiyoruz canım artık hayırlısı rabbimden

Hayirlisi olsun canim.zaten kurbet Zor olmali

Cnm ne yapabilir sana bosattiracak degil ya annene gittin diye soylensin dursun kapiyi cek git alti ay nasil gitmedin 10 dk mesafelik yere insan cildirir yaaa bu kadar alttan alma teyzenmis ama anne yariligi yapmiyor ki kadin sana tam kaynanalik yapiyor. Teyzen bile boyle yapabiliyosa kusura bakma seytan gibi bisey bu. Onunla yasamak zorunda olsanda bu senin ve kocanin hayati. Kocana soyle gidecegim de kayinvalidenede kapida ben gidiyorum de. Sakin sorma. Hipnozdanda cik artik hayatini gencligini boyle esaret altinda gecirme lutfen biran once topla kendini. yaa cok sinirlendim okurken

Cildiriyordum zaten bi de gorcemin gelip de gunlerce kaldigini annesini sik sik ziyaret etmesini gorunce icin icin agliyordum.bi de gorumcelm bir tabak yikamaya kalksa Hemen annesi birak sen misafirsin derdi kendisi de el surmezdi Ben yapiyordum.o gele bilir annesi in evi ama benim hakkimi yemesinler

eşinle güzelce konuş bence canım ondan izin al ben hep öyle yapıyorum ondan izin alıyorum sonrada kv me söylüyorum haber vermek için.sadece dün izin aldım çünkü bir işi vardı birlikte yapacaktık yağmur yağınca olmadı izin aldım geldim.anneni babanı ziyaret etmenin senin aslında onlara karşı bir görevin olduğunu, çocuğunuz varsa yada olunca sizin de evlendiği zaman onun size ziyarete gelmesini bekleyeceğini ifade edin.

Evet bunlari soyledim zaten konusdum o da anliyor ama uygulamasi zaman alicak gibi .canim sen kac yillik evlisin ?birlikdi yasiyorsunuz kv le

teyzen yani annenin kiz kardesi oylemi?
ben hala anlamadim izin almadan gitsen ne yapabilir
en fazla suratini asar
hem annen cekiniyormu teyzenden?
izin babinda degilde haber verir gibi yapacaksin
"neden gidiyorsun yada daha gecen gittn" derse
anlamamazliga vurup ozledigini soyle gulumseyerek
kimse sana anneni ziyaret ediyorsun diye dusman olmaz
senin sindigini gorunce egosumu sisiyo anlamadim gitti

teyzen yani annenin kiz kardesi oylemi?
ben hala anlamadim izin almadan gitsen ne yapabilir
en faezla suratini asar
hem annen cekiniyormu teyzenden?
izin babinda degilde haber verir gibi yapacaksin
"neden gidiyorsun yada daha gecen gittn" derse
anlamamazliga vurup ozledigini soyle gulumseyerek
kimse sana anneni ziyaret ediyorsun diye dusman olmaz
senin sindigini gorunce egosumu sisiyo anlamadim gitti

Hayir annem teyzemden cekinmiyor zaten aralari da soguk zaten dunur olunca kopdular sogudular dugunde ve sonrasimda tatsizliklar yasadilar.ama o zamana kadar cok iyiydi aralari.neyse canim.zaten hafta da bi gitsem hemen soruyor daha yeni gittin neden gidiyorsun diye. Ziyaete gidicem diyinhe bi bahaneyle gitme demedigi de oldu.benim annemlr su an yalnizlar.ablam ve Ben evlendik erkek kardsm bAska sehirse unvrste okuyor. ve cok is yapamiyor bu yuzden gitmek istrm.ablam da geliyor yardim ediyor hatta benden cok geliyor.kv dem kiskanc eqolu biri benim anneme gitmi kiskaniyor onlari atop sadece bunlari hizmet etmemi be kaliyor.ama kendi cocuk lair hep extra finds olsun istiyor.esim bir gun halini sor masa kusuyor.her kesi yonetmek ister

kv deden izin almak mı daha neler. ben ailemi istediğim zaman görürüm bunun için eşimden bile izin istemem. sadece haber veririm.

kv deden izin almak mı daha neler. ben ailemi istediğim zaman görürüm bunun için eşimden bile izin istemem. sadece haber veririm.

Sizin adiniza sevindim canim.benim de hayalim o esaretten kurtulmak.bunun icin once kendimi sonra da etrafimi degisdirmek

benim kayınvalide de istedi benden bir yere giderken ondan izin istememi bende dedim ben kocamdan başka kimseden izin almam diye
sonradan laf döndü iki kere geldim yoktun merak ediyorum giderken haber ver
dedim ben kocama söylüyorum merak edersen arayabilirsin yok bizim adetimiz öyle arayacaksın soracaksın aramıyorum sormuyorumda yapmayı da düşünmüyorum ama sürekli camda yada balkonda olduğunda yakalarsa giderken ben gidiyorum diyorum :ssz:

Baştan bu şekilde alıştırmayacaktın. Sanırım biz kadınlar eşimizle evli olduğumuzu ve sadece ona hesap verebileceğimizi unutup annesine de hesap vermeyi görev sayıyoruz. Böyle bir şey yok baştan nasıl alıştırırsan öyle gider sen baştan hata yapmışsın. Ben yeni evlendiğimde kayınvalidem bir kez söyledi o da kayınpederimin üzerine atarak baban çok kızıyor bir yere giderken haber vermiyor diye dedi (sanki kayınpederimden çok korkacakmışım gibi, saygı duyarım ayrı ama korku farklı bir şey ikisini birbirine karıştırdı galiba) bende hemen cevabı yapıştırdım kusura bakmayın ama ben eşimden başka kimseye hesap vermem gittiğim yerleri o biliyor o yüzden siz böyle şeylere kafanızı takmayın dedim sustu kaldı bir daha da konusunu dahi açmadı.

Haklisiniz seninde soyledigin gibi esinden dolayi ola bilir bu rahatlik Ben zamanin da esime sen ara anneme soyle derken o bana hayir senin araman da gerek dedigi icin belki de Boyle oldu belki ben de de cesaret eksikliyi vardi AMA artik deyismesini istiyorum

eşin yada sen neden arıyosunuz ben anlamadımya birde aynı yerde yaşamıyosunuz anladığım kadarıyla.yapmayın kaç yaşındasınız siz ya 15 falan herhalde yani şimdi onlar bile izin almadan bişeyler yapıyorlar bu kadar ezdirmeyin kendinizi karşınızdakine sizinde bir birey olduğunuzu hatırlatın bence .ilk öncelerde ben gidebilirmiyim yerine gidiyorum diyin sonrasında yavaş yavaş aramayı unuttum dersiniz böylelikle biter bu işkence.eşinizdeki rahatada pes valla.....

Bazen diyorum ki mantarlı kek yesem acaba böyle tuhaf davranır mıyım?!.. Ya pardonda siz neden kaynananızdan izin alıyorsunuz hem de annenize gitmek için?! Ben anneme gitmek isteyeceğim de birisi bana gitme izin vermiyorum diyecek.. Ciddi ciddi katliam sebebi :)) Allah size ve sizi bu yola sürükleyenlere akıl fikir versin, evli barklı insansınız, bir evin sorumluluğunu alıyorsanız kendi sorumluluğunuzu da pekala alabilirsiniz hem hangi kuvvet insanı annesi ile görüştürme de izine bağlayabilir ki? Siz buna asıl neden müsade ediyorsunuz? Böyle saygı mı olur? Böyle sevgi mi olur?

Kırk tane eş gelir de bir tane anne etmez...

Bazen diyorum ki mantarlı kek yesem acaba böyle tuhaf davranır mıyım?!.. Ya pardonda siz neden kaynananızdan izin alıyorsunuz hem de annenize gitmek için?! Ben anneme gitmek isteyeceğim de birisi bana gitme izin vermiyorum diyecek.. Ciddi ciddi katliam sebebi :)) Allah size ve sizi bu yola sürükleyenlere akıl fikir versin, evli barklı insansınız, bir evin sorumluluğunu alıyorsanız kendi sorumluluğunuzu da pekala alabilirsiniz hem hangi kuvvet insanı annesi ile görüştürme de izine bağlayabilir ki? Siz buna asıl neden müsade ediyorsunuz? Böyle saygı mı olur? Böyle sevgi mi olur?

Kırk tane eş gelir de bir tane anne etmez...[/QUOTE keske bu sitenin varligindan daha once haberdar olsaiymisim yorlariniz beni kendime getiriyor tesekrlr.

Sene olmuş 2013 hala böyle şeyler var mı ?
Kayınvalideden izin almakta neyin nesi ?
Çocuk musunuz siz bir yere giderken birilerinden izin istiyorsunuz.
Kayınvalidenize değil eşinize şuraya gidiyorum haberin olsun der gidersiniz.

farkındaysanız biz izin alalım istemiyoruz zaten bizden beklenen bu sene 2023 te olsa insanların kafası değişmiyorsa siz ne kadar modern görüşlü olsanızda durum değişmiyor

farkındaysanız biz izin alalım istemiyoruz zaten bizden beklenen bu sene 2023 te olsa insanların kafası değişmiyorsa siz ne kadar modern görüşlü olsanızda durum değişmiyor

Cok haklisin cnm Onlar bizi kendi beklentilerine gore yonetmeye calisiyorlar.bu hayata bakis acisi ile alakali eski kafali birisini zaman bir az zor degisdirir olan bizlere olur bu karmasa da kendimizi unutuyoruz

işte davulun sesi uzaktan hoş geliyor derler yaa insanlar bilmeyince nasıl bir durumla karşılaştığımızı nasıl izin alırsınız beş yaşında çocuk musunuz yok kişiliğiniz yok mu
sanki biz bayılıyoruz
gerçi ben almıyorum izin diretiyorum bakalım:ssz:

Mrhba arkdslr.dun annemlere gittim kv e bi hayli soylendi ama Ben dinlemedim ve gittim.yok efendim orayi burayi gezmekdense oturup evimde cocuk dogurup buyuteyimmis.sanki cok torun deyeri biliyor ilk hamileligim de bana demedigini birakmadi yok cahiller hemen hamile kalirmis cok cocuk dogururmus ,yok efndm benden ne hayir goruyor ki cocugum da ne olsun (daha geldiyim uc Aydi ve Ben her dedigine evet diyordum)tabi bunlari dun saygimdan donupde yuzune sayamadim.tabi kadina sadece benim rahatim batiyor.neyse dun anneme gittim ya annem bir az hasta yardim a gidiyorum kv e kiskancliktan catladi Sabah Aradi ben de hastalandim ayagim agriyor kalk bize gel diye.insan bir korkar ya bu kadar yalan soylyrm ya gerck olursa diye. Zaten bir ay olmadi bizden gideli gelecek hafta da kv e def olup kizinin yanina gidicek kp kb der yine bizde kalicak ya bir rahat ver ya kadinnnnn offffff.

Mrhba arkdslr.dun kv e geldi evindeki erzagi getirip benim buzdolabma koydu Ben yarin kizima gidiyorum sen al bunlari dolma yap onu yap bunu yap diye. Kp der ve kbder bizde kalicak kendi sadece patetes kizartir bana dolma sifarisi veriyor kizimin ne kadar hareketli bi cocuk oldugunu biliyor kole gibi calissan iyisin yoksa yok bi de her yer de benim gibi kv de yok Ben cok iyiyim diyor

Back
X